kevin holland
jack della maddalena
UFC
17.09.2023
T-Mobile Arena, Las Vegas
2
1.70
06:30 - Pro Arena

Kevin Holland – Jack Della Maddalena – Ponturi UFC – 17.09.2023

Ultimul update pe: mai 31, 2024
Rate this post

UFC revine în această săptămână cu alte super fight-uri. Echipa BETuri îți aduce cele mai bune pronosticuri pentru meciul Kevin Holland – Jack Della Maddalena, din această săptămână.

În acest moment al carierei, Kevin Holland a devenit un gate-keeper de primă clasă. Toți luptătorii talentați care intră în UFC trebuie să-l învingă dacă vor pe viitor să aibă o șansă la centură. Este un adversar greu.

Jack Della Maddalena este un posibil aspirant la titlu în categoria semi-mijlocie în viitor. În meciul trecut, a arătat că este încă nepregătit să dea peste cei mai buni wrestleri ai diviziei. Dar este un striker excepțional. Și la 27 de ani, are toate șansele să devină mai bun.

Cine se va impune în acest meci?

Cine transmite Holland – Della Maddalena – Pariuri UFC

Lupta Holland – Della Maddalena este Co Main Event-ul galei din acest weekend, UFC Fight Night: Grasso vs Schevchenko 2. Main Card-ul galei va începe undeva în jurul orei 06:30 și va fi transmis de PRO Arena.

Motivarea Ponturilor Holland – Della Maddalena – Pronosticuri UFC

  • Meciul Holland – Della Maddalena pune față în față doi strikeri extrem de buni. Majoritatea luptei se va duce în picioare, unde fiecare are șansa sa. Jack Della Maddalena este mult mai tehnic, lovește puternic și se poate adapta oricărui adversar. Holland îi va crea însă probleme.
  • Kevin Holland are de partea sa abilitățile fizice. Are un plus de 11 centimetri în înălțime și are o alonjă mai mare cu 21 de centimetri, ceea ce este enorm. Della Maddalena a arătat însă că știe să intre în raza sa de lovire și să-și rănească oponentul.
  • Della Maddalena are probleme serioase în ceea ce privește grapplingul. Iar lucrul acesta s-a văzut în meciul trecut. Dacă Holland va încerca să ducă meciul la sol pe durata celor 15 minute, australianul ar putea avea probleme.Dar Holland nu este genul acesta de luptător. Preferă să rămână în striking și să ofere fanilor un meci spectaculos.
  • Ambii luptători pot genera o forță incredibilă în lovituri. Credem însă că dacă meciul se va termina printr-un knockout, acest va fi obținut de Della Maddalena. Australianul și-a rănit până acum serios toți oponenții pe care i-a avut în UFC.

Ponturi Holland – Della Maddalena – Meciuri UFC

Cauți pont Holland – Della Maddalena? Echipa BETuri ți-a pregătit cele mai bune pronosticuri:

unibet pariuri sportive
Pronostic Holland – Della Maddalena
Cota 1.70

Noi îți oferim cel mai bun pronostic pentru meciul Holland – Della Maddalena. În acest duel mergem pe o victorie a australianului (Della Maddalena câștigă) la o cotă de 1.70 oferită de Unibet. Suntem de părere că indiferent de probleme, Holland nu va ataca trecerea la sol. Iar Jack este sportivul mai tehnic, care va reuși să se impună.

Formă Kevin Holland – Lupte UFC

Kevin Holland este unul dintre cei mai activi luptători din UFC. A intrat în Octagon cu oricine, s-a luptat cu oricine, la trei categorii diferite. La semi-grea și  a pierdut în fața unor nume precum Thiago Santos, Brendan Allen, Marvin Vettori și Derek Brunson. Dar are și câteva victorii, cu Jacare Souza, Joaquin Buckley, Anthony Hernandez sau Gerald Meerschaert. 

Cu toate astea, categoria actuală, semi-mijlocie îl avantajează cel mai mult, deoarece este vizibil mult mai înalt și are o alonjă mult mai mare decât adversarii săi. A obținut câteva victorii importante, cu Tim Means, Ponzinibbio sau Michael Chiesa, arătând că are abilități foarte bune atât în striking, cât și la sol. Dar a pierdut în fața unora dintre cei mai buni sportivi ai categoriei, precum Khamzat Chimaev sau Stephen Thompson.

Holland va reprezenta cel mai greu test din carieră pentru Della Maddalena. Este mult mai înalt, luptă la o distanță foarte mare, este un grappler bun, și lovește puternic. Va fi suficient însă pentru a-i produce australianului prima înfrângere în UFC în meciul Holland – Della Maddalena?

Formă Jack Della Maddalena – Ponturi UFC

Australianul Jack Della Maddalena, poreclit JDM, a apărut în UFC în anul 2022 și a atras rapid atenția fanilor. În primele patru meciuri a evoluat excelent. A obținut patru victorii în prima rundă. Pe Pete Rodriguez, Ramzan Emeev și Danny Roberts a reușit să-i facă knockout. Iar cu Randy Brown a obținut victoria prin sufocare, după ce l-a rănit serios.

Problema sa în grappling a fost expusă în ultimul meci de Bassil Hafez. Un necunoscut al fanilor UFC, Hafez a adoptat o tactică ciudată. A încercat să facă wrestling timp de 15 minute. Della Maddalena l-a rănit serios în acel meci. Dar a arătat că nu poate ține mult timp meciul în picioareîn fața unui wrestler bun.

Dacă adversarul din această săptămână va apela la aceeași tactică, JDM va avea probleme. Dar Holland preferă să stea la bătaie. Ce se va întâmpla în meciul Holland – Della Maddalena?

Concluzii

Noi îți oferim cele mai bune ponturi pentru meciul Holland – Della Maddalena. Noi credem că dacă americanul va încerca să ducă meciul la sol, este game over. Holland este mult prea mare ca JDM să-i facă față la sol. Dar americanul a avut această posibilitate și în meciul pierdut cu Stephen Thompson. Când se afla clar în dezavantaj, și a continuat să stea la bătaie. Un astfel de scenariu îi e mult mai de ajutor lui JDM, care într-un meci de striking credem noi că se va impune.

Pentru tine am analizat și meciuri interesante de fotbal precum West Ham – Manchester City, Manchester United – Brighton, Juventus – Lazio, Mainz – Stuttgart sau Inter – Milan.Te sfătuim să arunci un ochi și pe paginile noastre de UFC, Baschet, Volei și Tenis. Dar fii atent și la celelalte evenimente sportive. Alătură-te grupului nostru de Telegram BETuri, unde vei avea acces la alte ponturi interesante. Și abonează-te și la canalul nostru de YouTube, unde vei da peste alte ponturi câștigătoare, dar și peste discuții interesante din lumea fotbalului. Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile: