cristina bucșă
ana bogdan
WTA
02.07.2024
Wimbledon
Victorie Bogdan
1.45
13:00 - Eurosport App

Bucșa – Bogdan – Ponturi Pariuri Wimbledon 2024

Ultimul update pe: iulie 2, 2024
Rate this post

Continuăm aventura pe iarba londoneză, iar următorul pronostic vine de la meciul Cristina Bucșa – Ana Bogdan, din cadrul primului tur de pe tabloul feminin de la Wimbledon. Vezi și ponturile la Tomljanovic – Ostpaneko, Badosa – Muchova, Danilovic – Todoni, Cîrstea – Kartal și Begu – Zhu.

Pronostic Bucșa – Bogdan – Ponturi WTA Wimbledon 2024

superbet pariuri sportive
Ponturi Bucșa – Bogdan Pariuri Wimbledon 2024
Cota 1.45

Pronostic Bucșa – Bogdan – victorie Ana Bogdan, la o cotă de 1,45 oferită de către cei de la Superbet pariuri sportive. Ana Bogdan pleacă cu prima șansă în fața sportivei cu origini din Republica Moldova. Românca nu arătat bine în singurul meci jucat pe iarbă, dar dacă fizic se va simți bine, credem că sportiva noastră va putea bifa prima victorie de la ediția din acest an de la Wimbledon.

Formă Cristina Bucșa Wimbledon – Meciuri Wimbledon 2024

Cristina Bucșa e o sportivă născută în Republica Moldova, dar care reprezintă Spania. În vârstă de 26 de ani, jucătoarea iberică ocupă locul 63 în ierarhia WTA. Forma de moment e una slabă pentru Cristina, care are o singură victorie în cele patru partide jucate pe iarbă.

Singurul succes pe gazon a venit în disputa cu jucătoarea din Columbia, Emiliana Arango, în primul tur al calificărilor de la WTA Birmingham. Înainte de Bucșa – Bogdan, jucătoarea născută la Chișinău are o singură victorie în ultimele 5 partide jucate.

Formă Ana Bogdan Wimbledon 2024 – Pariuri Wimbledon

Ana Bogdan e una din jucătoarele României din top 50. Sportiva noastră nu a jucat decât un singur meci pe iarbă în acest an, la Eastbourne, pierdut în fața Ellei McDonald. În schimb, Bogdan a jucat bine la Roland Garros, unde a ajuns până în turul trei.

Înainte de Bucșa – Bogdan, românca are de apărat tur trei la ediția din acest an de la Wimbledon. În 2023, Ana ajungea în 16-imi, după victorii cu Samsonova și Parks. Iar în runda a treia se înclina în trei seturi contra Lesiei Tsurenko.

Meciuri directe Bucșa – Bogdan – (H2H) – Rezultate Wimbledon 2024

Va fi primul meci direct între cele două jucătoare.

Concluzii

Bucșa – Bogdan e e o partidă în care sportiva noastră pleacă favorită. Dar Ana nu are decât un meci pe iarbă în acest sezon. Se va impune Bogdan? Câte game-uri se vor disputa? Rămâi pe site-ul nostru și vezi pronosticurile de la celelalte partide analizate. Un week-end inspirat și cât mai multe pariuri verzi alături de BETuri.ro!

Alte ponturi utile: