Six Nations
24.02.2024
Murrayfield
Scoția
Anglia
scotia
vs
anglia
Sub 44,5 puncte
1.75
18:45 - Orange Sport 3

Scoția – Anglia – Ponturi Six Nations Rugby 2024

Tibi Demeter
23 februarie 2024

Six Nations continuă în acest weekend cu meciurile din etapa cu numărul trei, fiind programate meciurile Scoția – Anglia, Irlanda – Țara Galilor și Franța – Italia. Primul dintre cele trei meciuri este și cel mai interesant, fiind programat sâmbătă, de la ora 18:45, pe Murrayfield din Edinburgh.

Cele două rivale se vor afla față în față într-unul din meciurile clasice din istoria Six Nations și chiar din istoria sportului cu balonul oval.

Cine transmite Six Nations în România?

Scoția – Anglia, dar și alte meciuri din Six Nations sunt transmise în România de Orange Sport 3. Poți afla mai multe detalii în avancronica Turneului celor 6 Națiuni pregătită de echipa BETuri!

Scoția – Anglia – Statistici Rugby Six Nations

  • Scoția a câștigat ultimele trei meciuri împotriva Angliei în Six Nations. Una dintre cele mai bune serii din istoria meciurilor directe.
  • Anglia a început Six Nations cu 2 victorii, lucru care nu s-a mai întâmplat din 2019.
  • Anglia a revenit în primele două jocuri după ce a fost condusă la pauză.
  • George Ford și Finn Russell sunt cei mai buni marcatori din Six Nations, ambii cu câte 23 de puncte.

Ponturi Scoția – Anglia – Pronostic Rugby Turneul celor 6 Națiuni 2024

superbet pariuri sportive
Ponturi Scoția vs Anglia
Cotă 1.75

Pronosticuri Scoția – Anglia – Sub 44,5 puncte în meci – Cotă 1.75 la Superbet Pariuri. Mizăm pe un meci echilibrat între cele două rivale și cu puncte puține.  Scoțienii au impresionat din punct de vedere defensiv în acest turneu, în special în primele 40 de minute din jocurile cu Franța și Țara Galilor. Anglia nu a arătat grozav din punct de vedere ofensiv în ultima perioadă, fiind destul de evident schimbul de generații.

Formă Scoția– Ponturi Rugby Six Nations

Scoția are cinci puncte în acest moment, după ce a învins Țara Galilor și a pierdut cu Franța în primele două runde. Scoțienii au condus cu 13-3 în disputa din etapa a 2-a cu Franța și păreau că au meciul sub control. Din păcate pentru ei, jocul s-a schimbat la total în partea secundă și au reușit să pună pe tabelă doar 3 puncte în ultimele 40 de minute.

Scoția are la dispoziție o generație excelentă condusă de Russell. George Townsend nu are însă un lot pe măsura unor echipe precum Franța sau Irlanda și acest lucru s-a văzut în ambele partide de până acum. Țara Galilor a câștigat cu 26-7 repriza secundă, în timp ce Franța a redus la tăcere publicul de pe Murrayfield în urmă cu 2 săptămâni pe final de joc. Rămâne de văzut dacă în disputa Scoția – Anglia gazdele vor putea rezista toate cele 80 de minute.

Scoțienii se bucură de revenirea lui Blair Kinghorn, cel care intră în locul lui Paterson. Kyle Steyn intră și el ca titular în jocul cu Anglia în locul lui Rowe. Ritchie îl schimbă pe Matt Fagerson.

Forma Anglia  – Pariuri Turneul celor 6 Națiuni 2024

Anglia – Scoția este un nou meci în care oaspeții vor încerca să oprească șirul de rezultate negative înregistrate în fața Scoției în ultimii ani. Anglia a început ezitant Turneul Six Nations și a obținut o victorie la limită, 27-24 cu Italia. În runda a 2-a, Anglia a trecut cu 16-14 de Țara Galilor.

Anglia este într-un moment de reconstrucție, iar lucrurile arată tot mai bine. Britanicii au fost aproape de finala Campionatului Mondial în vara lui 2023. Rezultatele din actualul Six Nations confirmă acest lucru.

Echipele de start Scoția – Anglia – Six Nations Rugby

Scoția: 15 Blair Kinghorn, 14 Kyle Steyn, 13 Huw Jones, 12 Sione Tuipulotu, 11 Duhan van der Merwe, 10 Finn Russell, 9 Ben White; 1 Pierre Schoeman, 2 George Turner, 3 Zander Fagerson, 4 Grant Gilchrist, 5 Scott Cummings, 6 Jamie Ritchie, 7 Rory Darge, 8 Jack Dempsey

Anglia: 15 George Furbank, 14 Tommy Freeman, 13 Henry Slade, 12 Ollie Lawrence, 11 Elliot Daly, 10 George Ford, 9 Danny Care; 1 Ellis Genge, 2 Jamie George, 3 Dan Cole, 4 Maro Itoje, 5 Ollie Chessum, 6 Ethan Roots, 7 Sam Underhill, 8 Ben Earl

Meciuri directe (H2H) Scoția – Anglia – Pariuri Six Natons

Scoția – Anglia este un duel clasic în rugby-ul mondial. Cele două echipe au jucat deja 141 de meciuri. Englezii s-au impus în 76 de partide, iar Scoția în 46, 19 jocuri fiind încheiate la egalitate. Scoțienii nu au marcat niciodată mai mult de 38 de puncte în meciurile cu Anglia. De partea opusă, englezii au reușit 61 de puncte în victoria istorică din 2017, 61-21.

Concluzii

Scoția – Anglia este fără îndoială un meci pe care fanii rugby-ului nu au voie să îl rateze în acest weekend. Ambele echipe au în componență jucători care evoluează la cel mai înalt nivel. Vom avea ocazia să vedem un adevărat spectacol rugby-istic. Noi mizăm pe un meci în care defensivele vor fi la cel mai înalt nivel posibil.

Pe lângă acest meci din Six Nations, poți arunca o privire și către ponturi din alte sporturi. Am analizat deja câteva super meciuri de fotbal precum: Brighton – Everton, Cagliari – Napoli, Almeria – Atletico Madrid, Roma – Torino, Crystal Palace – Burnley sau Chelsea – Liverpool.

Dacă îți place cum analizăm meciurile și ce ponturi oferim te așteptăm și pe Facebook BETuri pentru mai multe ponturi de top! Spor(T)!

Alte ponturi utile:

Manchester United Sheffield United
Premier League
24.04.2024
Old Trafford
as monaco basket fenerbahce
Euroliga
24.04.2024
Salle Gaston Medecin
st pauli hansa rostock
2. Bundesliga
26.04.2024
Millerntor-Stadion
Atalanta Fiorentina
Cupa Italiei
24.04.2024
Gewiss Stadium
barca-lassa olympiacos bc
Euroliga
24.04.2024
Palau Blaugrana
schalke fortuna dusseldorf
2. Bundesliga
27.04.2024
Veltins Arena