Romania
serbia
2023 World Women’s Handball Championship
03.12.2023
Jyske Bank Boxen, Herning
România -2,5
1.75
19:00 - Digi 2, Prima Sport 2

România – Serbia – Ponturi Handbal Campionatul Mondial – 03.12.2023

5/5 - (2 votes)

România – Serbia este al doilea meci de la Campionatul Mondial de Handbal Feminin pentru reprezentantele noastre și putem spune că primul duel cu adevărat important. Echipa antrenată de Florentin Pera și-a asigurat calificarea în Main Round, după succesul cu Chile, dar greul acum începe.

România vs Serbia este o confruntare programată duminică, de la ora 19:00, în Jyske Bank Boxen din Herning. Naționala noastră are două puncte, în timp ce Serbia niciun punct. Cu toate astea, ex-iugoslavele au arătat un handbal excelent cu Danemarca și ne pot pune probleme.

Cine transmite meciul? Duelul din Grupa E va putea fi urmărit pe Digi Sport 2 și Prima Sport 2.

România – Serbia – Statistici Campionatul Mondial Handbal Feminin

  • România a marcat minim 30 de goluri în ultimele opt partide.
  • Serbia nu a marcat mai multe de 22 de goluri în ultimele trei partide.
  • Cristina Neagu nu va evolua în acest meci. Căpitanul naționalei ar putea să revină la meciul cu Danemarca sau chiar în faza a doua a competiției.
  • Serbia nu se poate baza la acest turneu pe handbaliste de top precum Lekic, Cvijic, Krpez, Liscevic.
  • Sanja Radosavljevic este cea mai cunoscută handbalistă din lotul Serbiei la acest turneu final. Extrema de la Kristianstad are peste 200 de goluri la echipa națională.

Pronostic România – Serbia – Ponturi CM handbal feminin 2023

Logo Betano
Ponturi România vs Serbia Handbal Campionatul Mondial 2023
Cota 1.75

Ponturi handbal România – Serbia – România Handicap -2,5 goluri – Cotă 1.75 la Betano Pariuri Sportive. Mizăm pe un meci câștigat fără mari probleme de naționala lui Florentin Pera, în ciuda partidei bune făcute cu Danemarca în deschiderea turneului. România are un lot net superior din punct de vedere valoric și al experienței.

Formă România – Meciuri Campionatul Mondial 2023

Duelul România – Serbia este unul decisiv în vederea fazelor superioare de la Campionatul Mondial 2023. Echipa care se va impune în acest meci va merge cu două puncte în faza grupelor principale, iar acolo bătălia se va da cu Polonia, Japonia și Germania pentru calificarea în sferturile de finală.

România nu se va putea baza la acest meci pe Cristina Neagu, cea care are probleme medicale. Liderul naționalei ar putea să revină pe teren la disputa cu Danemarca de marți sau chiar la meciurile din grupele principale. În afară de Neagu, Florentin Pera are la dispoziție toate jucătoarele importante din țară. „Tricolorele” au debutat la acest turneu final cu o victorie în fața naționalei din Chile, 44-19. Eliza Buceschi a marcat de șase ori, fiind cea mai bună marcatoare.

Diana Ciucă a făcut un meci excelent cu naționala Chile și a terminat cu un procentaj de 50%: Portarul de la Rapid a confirmat o dată în plus forma bună de la club și poate fi un lider la acest turneu final. Din păcate, România a avut destul de multe probleme în defensivă, în special în zona extremelor. Chile a aruncat de 10 ori din extremă și a marcat de opt ori.

România a înregistrat o creștere a ritmului de joc în mandatul lui Florentin Pera și pare că găsește mai ușor drumul spre gol. Rămâne de văzut cum se vor descurca handbalistele în acest duel în care Serbia practică o defensivă agresivă.

Formă Serbia – Ponturi CM handbal feminin 2023

România – Serbia putea să fie un adevărat blockbuster în faza grupelor, dacă ex-iugoslavele aveau în lot cele mai bune jucătoare. Din cauza mai multe neînțelegeri interne, handbaliste precum Cvijic, Lekic, Liscevic sau Krpez au ales să se retragă de la echipa națională.

Serbia are un lot format în mare parte din jucătoare care evoluează pe plan intern, dar și câteva handbaliste care își fac veacul în Liga Florilor. Bojcic, Lazic, Janjusevic sau Vukajlovic evoluează pentru echipe precum Craiova, Zalău, Rapid sau Minaur Baia Mare. Fără îndoială, Radosavljevic și Janjusevic sunt cele mai bine cotate jucătoare din acest lot.

În primul meci de la turneul final, Serbia a condus mai bine de 50 de minute naționala Danemarcei. Pe final, elevele lui Uros Bregar au greșit mult și au primit mai multe eliminări de 2 minute care au dezechilibrat echipa. Jovovic, Radosavljevic și Lanistanin au terminat jocul cu câte cinci goluri fiecare, ultima reușind să înscrie exclusiv din aruncări de la 7 metri. Marija Colic de la Nice a avut un meci excelent cu Danemarca și a terminat cu 30% procentaj în poartă.

Meciuri directe România – Serbia – Program CM handbal feminin

România – Serbia este un duel pe care l-am văzut în ultima perioadă în partide amicale. Naționala noastră s-a impus de două ori, în timp ce Serbia o dată.

Ultimele jocuri directe oficiale au fost în 2015, atunci când România a învins Serbia în tur cu 32-26 și a pierdut returul cu 23-19.

Cote România – Serbia – Pariuri Speciale CM handbal 2023

Pentru duelul România – Serbia recomandăm și o atenție sporită pariurilor speciale pentru goluri jucătoare. Fortuna Pariuri a oferit la meciul cu Chile acest tip de pariu și puteau fi speculate anumite cote. Pentru meciul cu Serbia recomandăm un pariu de Over 2,5 goluri în meci pentru Sonia Seraficeanu, dacă aceasta va fi linia propusă de bookmakerii. Extrema celor de la Gloria Bistrița a avut un randament foarte bun cu Chile, în timp ce Serbia a fost vulnerabilă cu Danemarca din această zonă. Friis și Ostergaard au marcat șase goluri din șapte aruncări de pe extremă cu Serbia.

Concluzii

România – Serbia este unul dintre cele două meciuri meciuri de urmărit duminică la Campionatul Mondial de handbal feminin. Pe lângă meciul naționalei noastre, duminică se mai joacă Brazilia – Spania, un duel extrem de atractiv pentru publicul neutru. Turneul final va continua săptămâna viitoare cu dueluri tari precum Muntenegru – Ungaria, Germania – Polonia sau Olanda – Cehia.

Până la partidele de handbal în weekend se mai dispută meciuri tari de fotbal precum Chelsea – Brighton, Manchester City – Tottenham, Fiorentina – Parma, Marseille – Rennes sau Leverkusen – Dortmund. Urmărește toate ponturile noastre și pariurile echipei noastre pe BETuri.ro și Telegram BETuri. Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile: