2025 World Men’s Handball Championship
08.05.2024
Sala Sporturilor Lascăr Pană, Baia Mare
România
Cehia
romania
vs
cehia
2
1.91
17:30 - Pro Arena

România – Cehia – Ponturi Handbal Calificări Campionatul Mondial 2025

Tibi Demeter
7 mai 2024

România – Cehia este meciul care ne poate duce la Campionatul Mondial de handbal masculin din iarna viitoare. Aici ai ponturi handbal de top! Cele două echipe se vor afla față în față în următoarele zile, într-o „dublă” extrem de importantă pentru calificarea la turneul final.

La Campionatul Mondial din 2025 se califică 24 de echipe, turneul fiind desfășurat în Croația, Norvegia și Danemarca.

Cine transmite România – Cehia la handbal masculin

Primul meci din barajul de calificare pentru turneul final se va disputa miercuri, 8 mai, de la ora 17:30, într-o partidă care se va disputa în sala „Lascăr Pană” din Baia Mare. Fanii care nu pot ajunge la sală pot urmări meciul la TV pe Pro Arena.

Statistici interesante România – Cehia – Calificări Mondial 2025

  • România nu a participat la Campionatul Mondial din 2011.
  • Cehia a ratat Campionatul Mondial din 2021 din cauza îmbolnăvirilor de COVID-19.
  • Cehii au participat la șase turnee finale, în timp ce România la 14.
  • Stanislav Kasparek este vedeta Cehiei, el fiind legitimat la Dinamo.

Ponturi Handbal Masculin – Pariuri România – Cehia

unibet pariuri sportive
Pronostic România vs Cehia Handbal Masculin
Cota 1.91

Pronostic România – Cehia – Victorie Cehia – Cotă 1.91 la Unibet Pariuri. Mizăm pe un succes obținut de formația oaspete la Baia Mare. Cehia are un lot net superior față de ceea ce are la dispoziție George Buricea. Un număr important de jucători cehi evoluează în Bundesliga și campionat polonez.

Formă România – Pronosticuri Handbal

România – Cehia este meciul care marchează debutul lui George Buricea pe banca tehnică a echipei naționale. Fosta extremă de la HCM Constanța a preluat-o pe CSM Constanța în urmă cu doi ani și rezultatele bune de la club l-au propus și la echipa națională. Buricea vine după Xavi Pascual, cel care a demisionat după locul 22 obținut la Campionatul European din 2024.

George Buricea a insistat ca meciul cu naționala cehă să se dispute la Baia Mare și se pare că naționala noastră va beneficia de o sală plină. Peste 2.000 de spectatori vor veni să încurajeze naționala.
România nu a avut niciun jucător care să evolueze în Liga Campionilor sau Bundesliga în acest sezon. Buricea se va baza în mare parte pe același lot de jucători pe care a contat și Pascual. Grigoraș, Racoțea sau Buzle au fost selecționați pentru această „dublă”, marele absent fiind Nicușor Negru, retras din națională.

Naționala noastră a făcut un turneu bun la Campionatul European și ar fi putut obține cel puțin un punct. În multe momente, „tricolorii” au evoluat de la egal la egal cu naționale mult mai puternice.

Formă Cehia – Informații Handbal – Pariuri Calificări Mondial

România – Cehia este un duel pe care Xavi Sabate și jucătorii lui se așteaptă să îl câștige. Cehia îl are în poartă pe Tomas Mrkva, cel care apără în acest sezon la THW Kiel. Jucătorul de 35 de ani a făcut recent un meci excelent în returul cu Montpellier și are un moral excelent înaintea jocurilor cu România.

Din lotul Cehiei nu lipsesc pentru meciul cu România jucători precum Piroch, Babak, Zeman sau Klima. Practic, Xavi Sabate a chemat toți jucătorii importanți pe care îi avea la dispoziție la ora meciului.

Loturi România – Cehia Baraj calificare Mondial 2025

George Buricea se va baza la acest meci pe handbaliști precum:

  • Portari – Ionuţ Iancu, Dan Vasile
  • Jucători de câmp: Dan Racoţea, Daniel Stanciuc, Tudor Botea, Andrei Drăgan, Călin Căbuţ, Gabriel Ilie, Andrei Buzle, Nicolae Ungureanu, Demis Grigoraş, Ionuţ Nistor, Alexandru Andrei, Roland Thalmaier, Denis Vereş, Călin Dedu, Zavi Dumitrana, Robert Nagy, Dragoş Hanţaru şi Liviu Caba.

Lot Cehia – Ponturi Handbal Masculin

  • Portari: Tomas Mrkva, Jan Hrdlicka
  • Jucători de câmp: Jakub Hrstka, Jan Blecha, Matej Klima, Dominik Solak, Matej Havran, Jonas Patzel, Tomas Babak, Lukas Morkovsky, Jakub Douda, Matej Nantl, Daniel Reznicky, Stepan Zeman, Vit Reichl, Jiri Dokoupil, Tomas Piroch, Stanislav Kasparek, Denis Harabis, Jakub Sterba

Meciuri directe România – Cehia Handbal Masculin

România – Cehia este un duel pe care l-am văzut o singură dată în ultimii ani. În 2018, naționala noastră s-a impus cu 27-26.

Concluzii

România – Cehia este o dispută cu o încărcătură emoțională deosebită pentru George Buricea. Antrenorul celor de la CSM Constanța debutează pe banca echipei naționale, după ce a făcut o treabă excelentă la echipa de club cu resurse limitate. Buricea a dus Constanța în Main Round și cu el pe bancă nu pare imposibilă o calificare la turneul mondial. Din păcate, România are un lot subțire de jucători. Handbaliștii de la Dinamo evoluează puțin din cauza stranierilor, în timp ce nivelul din Liga Zimbrilor este unul modest pentru a emite pretenții la nivel internațional. Cel mai probabil, Buricea își mari speranțe în jucătorii de la Constanța.

După meciul de la Baia Mare, România și Cehia se vor deplasa la Brno, acolo unde este programat returul în weekend.

Pe lângă această recomandare din handbal, echipa BETuri ți-a pregătit ponturi fotbal de top pentru meciuri ca Celtic – Rangers, PSG – Dortmund, Real Madrid – Bayern sau Leverkusen – Roma. Vezi și avancronici pentru ATP Roma 2024 și WTA Roma 2024. Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

Lazio Sassuolo
Serie A
26.05.2024
Stadio Olimpico
frosinone Udinese
Serie A
26.05.2024
Stadio Benito Stirpe
cristina dinu laura pigossi
WTA
24.05.2024
Paris
sara errani gabriela ruse
WTA
24.05.2024
Paris
Vissel Kobe tokyo verdy
26.05.2024
Noevir Stadium
FK Csikszereda Dinamo Bucuresti
Superliga
27.05.2024
Stadionul Municipal Miercurea Ciuc