La Liga
15.08.2022
San Mames
Athletic Bilbao
Mallorca
Athletic-Bilbao
vs
mallorca
1
1.62
18:30 - Digi 3, Orange 3, Prima Sport 3

Athletic Bilbao – Mallorca – Ponturi Pariuri La Liga – 15.08.2022

Cristi Geiger
12 august 2022

La Liga își începe o nouă poveste, iar partida dintre Athletic Bilbao VS Mallorca se află pe lista primelor meciuri din actuala ediție de campionat. Echipa gazda pleacă cu prima șansă, fiind într-o formă bună din punct de vedere ofensiv, însă nici Mallorca nu este un adversar ce ar trebui subevaluat.

Partida are loc luni, 15 iulie, de la orele 18:30 și se poate urmări, în direct, pe canalul Digi Sport 3.

Athletic Bilbao – Mallorca – Motivare ponturi La Liga

  • Athletic Bilbao este favorita evenimentului conform caselor de pariuri, cu o cotă medie de 1.60 pentru o potențială victorie.
  • 5 goluri s-au marcat în ultima confruntare directă între cele două echipe (3-2 pentru Mallorca).
  • În ultimele 5 partide disputate, Athletic Bilbao a pierdut un singur meci, în timp ce Mallorca niciunul.

Athletic Bilbao VS Mallorca – Ponturi Fotbal La Liga

Athletic Bilbao, început de sezon cu victorie?!

Athletic Bilbao a demonstrat în multe rânduri faptul că este o echipă de top, cu un stil de joc ofensiv inedit și eficient. Formația joacă primul meci din ediția actuală de La Liga și forma bună din meciurile amicale disputate îi dă, cu siguranță, mare încredere. Bilbao a obținut 2 victorii, 2 rezultate de egalitate și o singură înfrângere în ultimele 5 partide.

În sezonul trecut de La Liga, Athletic Bilbao s-a clasat pe poziția a 8-a. Echipa bască nu a reușit să prindă un loc în cupele europene de acest an. Totuși, s-a aflat la doar 4 puncte distanță de un loc în Europa League Conference. Cu siguranță în acest sezon calificarea în cupele europene va fi un obiectiv important pentru spanioli.

Athletic Bilbao – Mallorca – Posibilă formulă de start a gazdelor

Una dintre tacticile preferate utilizate de Athletic Bilbao este formula 4-4-2, de atac. Cel mai probabil, partida va începe cu Simon – De Marco, Vivian, Martinez, Berchiche – Berenguer, Venecedor, Vesga, Muniain – Williams, Garcia.

Mallorca vine după o serie bună de meciuri amicale internaționale

Meciurile amicale internaționale au venit cu o doză de motivație pentru echipa oaspete din acest duel. Insularii nu au pierdut niciunul din ultimele 5 partie disputate! Mai exact, Mallorca a înregistrat 3 rezultate de egalitate și două victorii. În sezonul precedent de La Liga, formația s-a clasat pe poziția a 16-a, fiind foarte aproape de plasarea pe un loc retrogradant.

Mai exact, un singur punct a fost între Mallorca și un bilet către liga secundă spaniolă. Totuși, poate jucătorii au reușit să învețe ceva din emoțiile avute la final de campionat, atunci când 2 victorii consecutive le-au asigurat participarea în actuala ediție de La Liga.

Athletic Bilbao VS Mallorca – Prim „11” posibil pentru oaspeți

Echipă posibilă pentru oaspeți:

Reina- Maffeo, Valjent, Raillo, Olivan – Sanchez, Battaglia, Sevilla, Costa – Muriqi, Rodrigurez.

Athletic Bilbao VS Mallorca – Confruntări directe

Confruntările directe între cele două formații sunt destul de relevante și în pariul pe care l-am ales. Mai exact, Mallorca a câștigat ultimul duel (3-2), în timp ce Athletic Bilbao a reușit să se impună în partida anterioră (2-0). Au urmat apoi 2 victorii a celor de la Bilbao, respectiv un rezultat de egalitate. Așadar, 3 victorii pentru Athletic Bilbao, care este favorita acestui eveniment.

Athletic Bilbao – Mallorca – Pronosticuri fotbal Spania

  • Pont Bilbao – Mallorca – Total goluri 2-4. Cotă 1.53 la Betano.

Concluzii

Noul sezon din La Liga este privit drept șansa tuturor echipelor de a-și demonstra valoarea în teren, iar noi suntem siguri că vom avea parte de multe meciuri de senzație. În partida Athletic Bilbao VS Mallorca, deși echipa gazdă este favorita evenimentului, nu ar trebui să uităm de faptul că Mallorca este o formația periculoasă.

Pentru etapa viitoare v-am pregătit ponturi pentru Lille – PSG!

Nu uita că ai și alte ponturi de calitate pe site. Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

mallorca FC Barcelona
La Liga
01.10.2022
Visit Mallorca Estadi
rayo vallecano Elche
La Liga
03.10.2022
Campo de Futbol de Vallecas
celta vigo Betis Sevilla
La Liga
02.10.2022
Estadio de Balaidos
espanyol valencia
La Liga
02.10.2022
RCDE Stadium
Athletic-Bilbao almeria
La Liga
30.09.2022
Estadio San Mames
Sevilla Atletico Madrid
La Liga
01.10.2022
Ramon Sanchez Pizjuan