La Liga
11.08.2023
Estadio de los Juegos Mediterráneos
Almeria
Rayo Vallecano
almeria
vs
rayo vallecano
PsF 1
1.91
20:30 - DGS 3

Almeria – Rayo Vallecano – Ponturi La Liga 11.08.2023

davidzzz21
8 august 2023

Se deschide sezonul 2023-2024 de La Liga cu multe meciuri intersante, ca cel in care Almeria va întâlni pe teren propriu echipa Rayo Vallecano. Ambele formații își doresc să se impună și să acumuleze puncte prețioase în lupta pentru ocuparea unor pozitii bune in clasament.

Meciul va avea loc pe data de 11 august 2023, cu începere de la ora 20:30, pe stadionul „Estadio de los Juegos Mediterráneos” din Almeria, Spania.

Pronosticuri Almeria – Rayo Vallecano – Pronosticuri Meciuri Spania

Echipa de la BETuri a pregătit cele mai bune ponturi pariuri La Liga, după cum urmează Almeria – Rayo Vallecano:

Betano Pariuri
Ponturi Almeria vs Rayo Vallecano
Cotă 1.91

Pronostic Almeria – Rayo Vallecano: PsF 1 (cota 1.91 la Betano) – Pronosticuri La Liga Spania

Argumente pentru acest pronostic:

  • Forma echipelor: Almeria a demonstrat în meciurile de pregătire că are un atac puternic și o defensivă solidă, cu un bilanț de 2 victorii, 2 remize și un singur eșec în ultimele 5 partide. În contrast, Rayo Vallecano a avut rezultate mai puțin consistente cu 3 remize în ultimele 5 partide. Aceasta arată că Almeria are șanse mai mari să conducă atât la pauză, cât și la finalul acestui  meci de La Liga Spania.
  • Istoricul întâlnirilor directe: Chiar dacă istoricul duelurilor dintre cele două echipe arată o alternanță de victorii, Almeria a câștigat de 3 ori în ultimele 5 meciuri împotriva lui Rayo Vallecano. Acest fapt sugerează că Almeria are capacitatea de a se impune în fața adversarului său.

Forma Almeria – Ponturi La Liga

Înainte de Almeria – Rayo Vallecano, în ultimele 5 meciuri de pregătire de vară aceasta, gazdele au înregistrat 2 victorii, 2 remize și un eșec. Pe parcursul acestor meciuri au marcat 9 goluri, primind doar 2. În ultima lor partidă, au învins Granada cu 1-0. Aceste date ne indică o echipă gazdă aflată într-o formă decentă, cu un atac de excepție, dar și cu o defensivă eficientă și solidă. Din cauza lotului mai valoros, Almeria este cotată mai bine la victorie.

Forma Rayo Vallecano – Rezultate La Liga

Înainte de Almeria – Rayo Vallecano, ultimele 5 partide ale echipei din Madrid s-au încheiat, pentru aceasta, cu 3 remize, o victorie și o înfrângere. În urma acestor meciuri, oaspeții au ieșit cu 6 goluri înscrise și 6 primite. Ultima lor partidă s-a încheiat cu remiză, scor 1-1, contra lui Brighton. Cele prezentate mai sus denotă o formă destul de precară a celor de la Rayo, cu deficiențe atât ofensive cât și defensive.

Rayo Vallecano primește a doua șansă la victorie, din cauza rezultatelor mai slabe de vară aceasta și lotului mai puțin valoros. Totuși, în lot se află jucători în formă precum Isi Palazon și legendarul „El Tigre”, Falcao.

Meciuri directe (H2H) – Meciuri Fotbal Spania

Istoricul întâlnirilor directe dintre Almeria și Rayo Vallecano, indică de obicei partide echilibrate, cu o cantitate scăzută de goluri. În ultimele 5 dueluri, Almeria s-a impus de 3 ori, iar Vallecano de 2 ori. Ultima partidă din Spania La Liga, dintre cele 2, a fost câștigată de Rayo cu scorul de 2-0.

Pronosticuri Almeria – Rayo Vallecano – Pronosticuri Spania La Liga

Echipa de la BETuri a pregătit cele mai bune ponturi pariuri La Liga, după cum urmează:

superbet pariuri sportive
Ponturi Almeria vs Rayo Vallecano
Cotă 1.47

Ponturi Almeria – Rayo Vallecano: Interval Goluri 1-3 (cota 1.47 la Superbet) – Ponturi Spania La Liga

Am selectat acest pont pe baza următoarelor aspecte pentru Almeria – Rayo Vallecano:

  • Forma echipelor: Ambele echipe au arătat că au resurse în atac și pot crea oportunități periculoase. Almeria a înregistrat 9 goluri în ultimele 5 meciuri de pregătire. Rayo Vallecano a marcat 6 goluri în ultimele 5 partide. Aceasta sugerează că există potențial pentru a marca goluri în acest meci din La Liga Spania.
  • Istoricul întâlnirilor directe: Deși istoricul întâlnirilor indică partide echilibrate cu cantități scăzute de goluri. Ambele echipe au reușit să înscrie în meciurile lor anterioare. Alegând intervalul de goluri 1-3, se ia în considerare această istorie. Și se lasă loc pentru posibile goluri în timpul meciului.
  • Forma Rayo Vallecano: Deși forma generală a echipei Rayo Vallecano poate părea mai puțin consistentă. Au jucători precum Isi Palazon și Falcao, care pot influența rezultatul printr-o performanță individuală. Acest lucru crește șansele ca Rayo să marcheze în meci.
  • Potențialul de goluri scăzut: Deși ambele echipe au resurse în atac. Analiza generală a formei și a meciurilor anterioare sugerează un potențial de goluri moderat. Intervalul 1-3 este ales pentru a reflecta acest potențial, având în vedere și istoricul întâlnirilor directe din La Liga Spania.

Concluzii

Întâlnirea din 11 august se anunță a fi una interesantă dar cu potențial scazut de goluri. Atât Almeria, cât și Rayo Vallecano au demonstrat, in sezonul precedent, că au resurse în atac și pot crea oportunități periculoase. Aruncați o privire și pe alte analize de pe site-ul BETuri și pe grupul de Telegram, precum cele pentru evenimentele:

Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

Betis Sevilla real sociedad
La Liga
19.05.2024
Estadio Benito Villamarin
valencia girona
La Liga
19.05.2024
Estadio Mestalla
FC Barcelona rayo vallecano
La Liga
19.05.2024
Estadi Olimpic Lluis Companys
Atletico Madrid osasuna
La Liga
19.05.2024
Wanda Metropolitano
Athletic-Bilbao Sevilla
La Liga
19.05.2024
Estadio San Mamés
real sociedad valencia
La Liga
16.05.2024
Reale Arena