Meciuri Amicale
26.03.2024
Puskas Arena
Ungaria
Kosovo
ungaria
vs
kosovo
2-4 goluri
1.60
20:00

Ungaria – Kosovo – Ponturi Pariuri Meciuri Amicale – 26.03.2024

Cristi Geiger
25 martie 2024

Ne mutăm la Budapesta, de unde venim cu mai multe pariuri de la Ungaria – Kosovo, un alt meci de verificare al naționalelor. Partida este programată marți, 26 martie, pe stadionul Puskás Aréna, cu începere de la ora 20:00. Mai multe detalii, dar și pariurile la Ungaria – Kosovo, în cele de mai jos.

Motivare ponturi – Ungaria – Kosovo – Pariuri Fotbal Meciuri Amicale

  • Ungaria a debutat cu o victorie la limită în acest an, 1-0 contra celor de la Turcia, tot în cadrul unui amical.
  • Maghiarii s-au calificat la turneul final din Germania, câștigând grupa G a preliminariilor Campionatului European.
  • Kosovo s-a impus și ea în primul meci jucat în 2024, 1-0 în fața modestei naționale din Armenia.
  • Naționala condusă de Franco Foda a ratat calificarea la Euro 2024, terminând abia pe 5 grupa din care a făcut parte și naționala României.

Ponturi Ungaria – Kosovo – Pronosticuri Meciuri Amicale

casa pariurilor online
Ponturi Fotbal Amical – Ungaria vs Kosovo
Cota 1.60

Pronostic Ungaria – Kosovo – interval total goluri meci 2-4  – la o cotă de 1,60 oferită de către cei de la Casa Pariurilor. Maghiarii pleacă cu prima șansă în acest duel, dar partida e una ce se anunță cu goluri. Mizăm astfel că reușitele se vor încadra în intervalul indicat.

Ponturi Meciuri  Amicale – Formă Ungaria

Ungaria e una din naționalele ce au impresionat în campania de calificare la Euro 2024. Reprezentativa condusă de Marco Rossi a câștigat grupa G de calificare, cu 18 puncte acumulate. Mai mult decât atât, maghiarii s-au numărat printre naționalele fără eșec în drumul spre turneul final din Germania.

E drept, cu expcepția Serbiei, celelalte adversare nu au fost de calibru. Dar acest aspect nu ia cu nimic din meritele naționalei statului vecin, care a avut un bilanț de 5 victorii și trei remize. În primul meci din 2024, Ungaria s-a impus cu 1-0 în fața Turciei. Înainte de Ungaria – Kosovo, elevii lui Rossi au un singur eșec suferit în ultimele 10 partide disputate în fața propriilor fani. 1-0 cu Italia, în Liga Națiunilor, în septembrie 2022.

Pronosticuri Meciuri Amicale –  Formă Kosovo

Naționala din Kosovo vine după o campanie de calificare la Euro 2024 foarte modestă. Deși dispune de un lot bun, cu fotbaliști din campionate de top, selecționata condusă de Franco Foda a încheiat grupa I pe 5, penultima poziție. Grupă din care a făcut parte și România.

Kosovarii au obținut o remiză, acasă, dar s-au înclinat în fața României, 2-0, în partida retur de la București. În primul meci din acest an, Zhegrova & compania s-au impus cu 1-0 pe terenul celor de la Armenia. Înainte de Ungaria – Kosovo, fotbaliștii conduși de Foda au oscilat în ultimele 5 deplasări. Cu un bilanț de două eșecuri, două victorii și o remiză. Ultima înfrângere a venit chiar în fața naționalei noastre, anul trecut, în luna septembrie.

Pariuri Fotbal Meciuri Amicale  – Ungaria – Kosovo – Meciuri directe (H2H)

Va fi primul meci direct între cele două naționale.

Pronostic Ungaria – Kosovo – Ponturi Meciuri Amicale

mozzart pariuri
Ponturi Ungaria vs Kosovo – Meciuri Amicale
Cota 2.01

Ponturi Ungaria – Kosovo – ambele echipe marchează   – la o cotă de 2,01 oferită de către Mozzart Bet pariuri online. Chiar dacă naționala din Kosovo vine după o campanie modestă, fotbaliștii din lotul condus de Franco Foda au calitate. Mai ales în compartimentul ofensiv. Motiv pentru care vom paria pe goluri în ambele porți.

Concluzii

Ungaria – Kosovo e e un alt meci de verificare, între două naționale cu obiective diferite. Gazdele se pregătesc de EURO 2024, în timp ce kosovarii vor să contruiască o formație puternică pentru campaniile următoare. Dar care va fi rezultatul final al partidei de la Budapesta? Câte goluri se vor marca? Răspunsurile, marți, de la ora 20:00.

Avem pariuri și de la alte partide amicale, Argentina – Costa Rica, Cehia – Armenia, Spania – Brazilia, Germania – Olanda, Anglia – Belgia sau Franța – Chile.

Și tricolorii au meci tare, iar ponturile vin de la România – Columbia!

Rămâi pe site-ul nostru și vezi pronosticurile de la celelalte partide analizate. Un început de săptămână inspirat și cât mai multe pariuri verzi alături de BETuri.ro!  

Alte ponturi utile:

Manchester United Sheffield United
Premier League
24.04.2024
Old Trafford
as monaco basket fenerbahce
Euroliga
24.04.2024
Salle Gaston Medecin
st pauli hansa rostock
2. Bundesliga
26.04.2024
Millerntor-Stadion
Atalanta Fiorentina
Cupa Italiei
24.04.2024
Gewiss Stadium
barca-lassa olympiacos bc
Euroliga
24.04.2024
Palau Blaugrana
schalke fortuna dusseldorf
2. Bundesliga
27.04.2024
Veltins Arena