AFC Champions League
23.04.2024
Kingdom Arena
Al Hilal
Al Ain
al hilal
vs
al ain
Al Hilal se califică
1.80
21:00

Al Hilal – Al Ain – Ponturi AFC Champions League – 23.04.2024

davidzzz21
22 aprilie 2024

Al Hilal – Al Ain va avea loc în cadrul returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Cele două se întâlnesc pe Kingdom Arena din Riyadh, marți seara, începând cu ora 21:00. În prima manșă am asistat la o victorie surprinzătoare a formației din Emirate, scor 4-2. Ponturi bune AICI!

Ponturi Al Hilal – Al Ain – Pariuri AFC Champions League

Cauți pronostic Liga Campionilor Asiei? Echipa BETuri ți-a pregătit cele mai bune pronosticuri:

gets bet pariuri sportive
Pronostic Al Hilal – Al Ain
Cota 1.47

Peste 2.75 Goluri – cotă 1.47 la Get’s Bet Pariuri.

Argumente pentru această alegere

  • Istoricul golurilor: În manșa tur, am asistat la un total de 6 goluri, ceea ce indică potențialul ambelor echipe de a marca. Având în vedere acest precedent și importanța meciului, este probabil să asistăm din nou la un meci ofensiv.
  • Forma echipelor: Ambele echipe au avut evoluții fluctuante în ultimele meciuri, dar au demonstrat capacitatea de a marca goluri. Gazdele vine după patru victorii consecutive, în timp ce oaspeții au înregistrat o victorie importantă în manșa tur.
  • Nevoia de goluri: Având în vedere că gazdele trebuie să recupereze scorul din manșa tur pentru a se califica, iar oaspeții au potențialul de a marca și ea, este de așteptat ca ambele echipe să își asume riscuri ofensive pentru a-și atinge obiectivele.

Formă gazde înainte de Al Hilal – Al Ain – Pronosticuri AFC Champions League 

Înaintea meciului retur, gazdele se află pe primul loc în clasamentul primei divizii din Arabia Saudită. Ei auu 77 de puncte obținute din 25 victorii, două remize și nicio înfrângere. Golaverajul acestora este cel mai bun din ligă, cu cea mai bună defensivă, marcând 83 de goluri și încasând doar 17.

Al Hilal a demonstrat o formă excelentă în meciurile recente, obținând patru victorii consecutive urmate de o înfrângere. În ultimul lor meci disputat, saudiții au fost învinși de Al Ain, în manșa tur a acestor semifinale din Liga Campionilor AFC, scor 4-2.

Formă oaspeți înainte de Al Hilal – Al Ain – Pariuri Liga Campionilor Asiei 

Înainte de întâlnirea Al Hilal – Al Ain, echipa din Emiratele Arabe Unite se află pe locul 3 în clasamentul UAE League. Ei au 36 de puncte obținute din 11 victorii, 3 remize și 4 înfrângeri, având un golaveraj de 44-24.

Al Ain vine după o serie de două remize, două înfrângeri și doar o victorie în ultimele cinci partide disputate, forma lor fiind destul de precară. În ultimul lor meci, emirații a învins-o pe Al Hilal, scor 4-2 pe teren propriu, în turul semifinalelor AFC Champions League.

Istoricul Întâlnirilor Directe (H2H) – Meciuri AFC Champions League 

Al Hilal și Al Ain s-au mai întâlnit în trecut în competițiile asiatice. Cel mai relevant rezultat rămâne cel din turul acestei runde de semifinal din Liga Campionilor Asiei, scor 4-2 în favoarea echipei din Emirate.

Pronostic Al Hilal – Al Ain – Ponturi Liga Campionilor Asiei

AICI ai cele mai bune ponturi AFC Champions League:

Betano Pariuri
Pont Al Hilal – Al Ain
Cota 1.80

Al Hilal se află într-o formă excelentă, ocupând primul loc în clasamentul primei divizii din Arabia Saudită și având un golaveraj impresionant. Cu o serie recentă de patru victorii consecutive și o înfrângere, echipa este motivată să recupereze scorul din manșa tur și să se califice în finală.

  • Se califică Al Hilal – cotă 1.80 la Betano Pariuri.

Concluzii 

Meciul Al Hilal – Al Ain se anunță a fi unul intens și plin de evenimente, cu ambele echipe având potențialul de a marca goluri. Gazdele pornesc ca favorită datorită formei excelente. Totuși, oaspeții nu trebuie subestimată, mai ales după victoria surpriză din tur, cu care a pus capăt recordului de 34 de victorii consecutive a lui Al Hilal. Preconizăm o partidă cu multe ocazii de gol pentru gazde, acestea având toate avantajele necesare unei răsturnări de scor și unei calificări.

Rămâi pe BETuri pentru cele mai bune ponturi pariuri fotbal și analize ale celor mai tari partide din diferite competiții, precum și:

Să fie verde! 

Alte ponturi utile:

alexander zverev nicolas jarry
ATP
19.05.2024
Roma
Atalanta leverkusen
Europa League
22.05.2024
Aviva Stadium
fc nordsjælland midtjylland
Superliga Danemarca
20.05.2024
Right to Dream Park
djurgarden halmstad bk
Allsvenskan
20.05.2024
Tele2 Arena
bk hacken malmo ff
Allsvenskan
20.05.2024
Bravadia Arena
servette fc young boys berna
Super League Elveția
20.05.2024
Stade de Geneve