gais
hammarby
Allsvenskan
07.07.2024
Gamla Ullevi, Gothenburg
Sub 3 goluri
1.62
17:30

GAIS – Hammarby – Ponturi Pariuri Suedia – 07.07.2024

Autor: davidzzz21
Ultimul update pe: iulie 5, 2024
Rate this post

În prima divizie suedeză se va desfășura duelul GAIS – Hammarby. Meciul din etapa a 13-a este programat să aibă loc pe Gamla Ullevi din Gothenburg, duminică după-amiază, cu startul la ora 17:30. Ponturi bune AICI!

Ponturi GAIS – Hammarby – Ponturi Pariuri Suedia

gets bet pariuri sportive
Ponturi GAIS vs Hammarby
Cotă 1.62

Pont GAIS – Hammarby: Sub 3 Goluri – cotă 1.62 la Get’s Bet Pariuri Sportive.

Argumente pentru această alegere:

  • Defensiva vulnerabilă a lui gazdelor: Deși GAIS se află pe locul 5, cu 21 de puncte, echipa a primit 17 goluri în acest sezon, ceea ce indică o apărare vulnerabilă. Totuși, în ultimele meciuri, GAIS a reușit să limiteze adversarii la un număr redus de goluri, demonstrând o îmbunătățire în organizarea defensivă.
  • Forma identică a ambelor echipe: Atât GAIS, cât și Hammarby, au obținut trei victorii, o remiză și o înfrângere în ultimele cinci meciuri. Forma echilibrată și similară a celor două echipe sugerează un meci strâns și tactic, cu puține goluri.

Forma GAIS – Pronosticuri Suedia

Înaintea duelului GAIS – Hammarby, echipa gazdă se află pe locul 5 în clasamentul Allsvenskan, cu 21 puncte acumulate din șapte victorii și cinci înfrângeri. GAIS a înscris 16 goluri și a primit 17 în acest sezon, având o apărare vulnerabilă.

În ultimele 5 meciuri, GAIS a înregistrat trei victorii, o remiză și o înfrângere, arătând o formă destul de promițătoare.

În ultima lor partidă, gazdele au câștigat acasă cu Vendyssel, scor 3-1, într-o partidă amicală.

Forma Hammarby – Pariuri Fotbal Suedia

La startul partidei GAIS – Hammarby, echipa oaspete ocupă locul 4 în clasamentul Allsvenskan, tot cu 21 de puncte obținute în urma a șapte victorii și cinci înfrângeri, având un golaveraj impresionant de 21-15.

În cele mai recente 5 meciuri, Hammarby a obținut tot trei victorii, o remiză și o singură înfrângere, forma lor fiind exact ca cea a adversarei sale.

În ultima lor partidă, oaspeții au remizat în deplasare cu Varnamo, scor 2-2, într-un meci amical.

Istoricul Întâlnirilor Directe (H2H) – Ponturi Fotbal

Cele două formații nu s-au mai întâlnit din 2018, dar rezultatul de atunci nu influențează situația lor actuală.

Pronostic GAIS – Hammarby – Ponturi Fotbal Suedia

Pe lângă opțiunea principală, un alt pronostic cu șanse de reușită pentru acest duel este și:

superbet pariuri sportive
Ponturi GAIS vs Hammarby Fotbal Allsvenskan

Pronostic GAIS – Hammarby: PsF X – cotă 1.75 la Superbet Pariuri Sportive.

Argumente pentru această selecție:

  • Echilibru între echipe: Forma recentă identică și punctajul egal în clasament sugerează un echilibru clar între GAIS și Hammarby. Ambele echipe au avut performanțe similare, ceea ce face probabil un rezultat de egalitate la pauză sau la final.

Concluzii

Meciul GAIS – Hammarby se anunță a fi unul echilibrat, datorită formelor recente identice dar și a punctajului obținut până în prezent. Oaspeții au un golaveraj ceva mai bun dar acest lucru poate să nu conteze având în vedere că vor disputa partida pe terenul celor de la GAIS. Anticipăm o partidă cu puține goluri, datorită stilului mai defensiv al celor două echipe, plus un rezultat de egalitate la pauză sau la final.

Platforma BETuri îți oferă cele mai bune ponturi pariuri fotbal pentru cele mai tari meciuri din această săptămână, precum:

Să fie verde!

Alte ponturi utile:

wisla cracovia
rapid viena
Europa League
25.07.2024
Stadionul Henryk Reymana
sao polo
Botafogo
Campeonato Brasileiro Série A
25.07.2024
Estadio Do MorumBIS
FCSB
maccabi tel aviv
Champions League
23.07.2024
Stadionul Ghencea