elfsborg
IF Brommapojkarna
Allsvenskan
06.07.2024
Boras Arena
PsF 1
1.54
16:00

Elfsborg – Brommapojkarna – Ponturi Pariuri Suedia – 06.07.2024

Autor: davidzzz21
Ultimul update pe: iulie 5, 2024
Rate this post

În cadrul competiției Allsvenskan, se va desfășura duelul Elfsborg – Brommapojkarna. Meciul din runda a 13-a este programat să aibă loc pe Borås Arena din Borås, sâmbătă după-amiaza, cu startul la ora 16:00. Ponturi bune AICI!

Ponturi Elfsborg – Brommapojkarna – Pariuri Suedia

Cauți pronostic Elfsborg – Brommapojkarna? Echipa BETuri ți-a pregătit cele mai bune pronosticuri:

fortuna pariuri sportive
Pronostic Elfsborg – Brommapojkarna
Cota 1.54

Elfsborg a câștigat ultimele două întâlniri directe cu Brommapojkarna, cu scoruri concludente (5-0 și 3-0). Acest lucru sugerează o dominanță clară și o probabilitate ridicată ca Elfsborg să conducă atât la pauză, cât și la final.

  • PsF 1 – cotă 1.54 la Fortuna

Forma Elfsborg – Pronosticuri Suedia

Înaintea duelului Elfsborg – Brommapojkarna, echipa gazdă se află pe locul 9 în clasamentul Allsvenskan, cu 16 de puncte acumulate din cinci victorii, o remiză și șapte înfrângeri. Elfsborg a înscris 21 de goluri și a primit 20 în acest sezon.

În ultimele 5 meciuri, Elfsborg a înregistrat doar o victorie, două înfrângeri și două remize albe în ultimele două partide.

În ultima lor partidă, gazdele au remizat acasă cu Fredrikstad, scor 0-0 într-un meci amical.

Forma Brommapojkarna – Meciuri Suedia

La startul partidei Elfsborg – Brommapojkarna, echipa oaspete ocupă locul 11 în clasamentul Allsvenskan, cu 15 puncte obținute în urma a 3 victorii, 6 remize și 3 înfrângeri, având un golaveraj de 19-21.

În cele mai recente 5 meciuri, Brommapojkarna a obținut două victorii, două remize și o înfrângere, forma lor fiind destul de bună.

În ultima lor partidă, oaspeții au câștigat acasă în fața echipei Hammarby, scor 3-1, într-un duel amical.

Istoricul Întâlnirilor Directe (H2H) – Rezultate Suedia

În ultimele două partide directe dintre cele două echipe, Elfsborg a câștigat de fiecare dată (scor 5-0 și 3-0 în ultimul duel).

Pronostic Elfsborg – Brommapojkarna – Ponturi Allsvenskan

AICI ai cele mai bune ponturi Suedia:

gets bet pariuri sportive
Pont Elfsborg – Brommapojkarna
Cota 1.74

În ultimele două meciuri directe, Elfsborg a învins categoric pe Brommapojkarna cu scoruri de 5-0 și 3-0. Aceste rezultate arată o tendință clară spre partide cu multe goluri între cele două echipe. Echipa gazdă a înscris 21 de goluri în acest sezon, având o medie de aproape 2 goluri pe meci. Această capacitate ofensivă este un indicator puternic că Elfsborg poate contribui semnificativ la un total mare de goluri.

  • Peste 2.75 Goluri – cotă 1.74 la Get’s Bet

Concluzii

Meciul Elfsborg – Brommapojkarna se anunță a fi unul în favoarea gazdelor, având avantajul terenului propriu și un istoric H2H favorabil. Chiar dacă oaspeții dezvoltă o formă recentă mai bună, preconizăm o partidă unde gazdele vor fi în avantaj la pauză sau la final, plus un număr considerabil de goluri în meci, după cum s-a văzut în ultimele două întâlniri directe ale lor.

Platforma BETuri îți oferă cele mai bune ponturi pariuri fotbal pentru cele mai tari meciuri din această săptămână, precum

Să fie verde!

Alte ponturi utile:

FCSB
maccabi tel aviv
Champions League
23.07.2024
Stadionul Ghencea
panevezys
jagiellonia bialystok
Champions League
23.07.2024
Aukstaitijos Stadium