Copa de la Liga Argentina
17.04.2024
Estadio Ciudad de Lanus
Club Atletico Lanus
Estudiantes
Club Atletico Lanus
vs
estudiantes
PsF X
1.60
01:30

Lanus – Estudiantes – Ponturi Fotbal Argentina – 17.04.2024

Cristi Geiger
15 aprilie 2024

Având loc în cadrul rundei a 14-a din Copa De La Liga Profesional din Argentina, meciul dintre Lanus – Estudiantes se va desfășura pe terenul lui Lanus, la Estadio Ciudad de Lanús – Néstor Díaz Pérez. Partida are loc miercuri noaptea, cu începere de la ora 01:30.

Ponturi Lanus – Estudiantes – Pronosticuri Fotbal Argentina

superbet pariuri sportive
Pariuri Lanus – Estudiantes – Fotbal Argentina
Cotă 1.60

Pronostic Lanus – Estudiantes: PsF X – cotă 1.60 la Superbet

  • Pronostic Lanus – Estudiantes: PsF X – cotă 1.60 la Superbet

Argumente pentru această alegere:

Echilibrul între echipe: Ambele echipe se află la un nivel similar în clasament și au prezentat forme relativ constante în ultimele meciuri. Astfel, este de așteptat ca și acest meci să fie echilibrat.

Istoricul întâlnirilor directe: În ultimele trei întâlniri directe, ambele echipe au obținut rezultate similare, incluzând și o remiză. Aceasta sugerează că meciurile dintre ele sunt adesea echilibrate și se termină la egalitate.

Forma Lanus – Pronosticuri Argentina

Înaintea partidei Lanus – Estudiantes, gazdele se află pe locul 3 în clasamentul grupei B, cu 23 de puncte acumulate. Au bifat 7 victorii, două remize și 4 înfrângeri. Lanus a înscris 19 goluri și a primit 12 în acest sezon.

În ultimele 5 meciuri, Lanus a înregistrat 2 victorii, două remize și o înfrângere, prezentând o formă decentă în general.

În ultimul lor meci, Lanus a învins echipa Deportivo Garcilaso pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în Copa Sudamericana.

Forma Estudiantes – Pariuri Argentina

La debutul duelului Lanus – Estudiantes, oaspeții se situează pe locul 2 în clasament, cu 24 de puncte acumulate din 7 victorii, 3 remize și 3 înfrângeri. Estudiantes a marcat 17 goluri și a primit 8 în acest sezon.

În cele mai recente 5 meciuri, Estudiantes a înregistrat 3 victorii, o remiză și o înfrângere, prezentând o formă ceva mai bună decât a adversarei sale.

În ultima lor partidă, oaspeții au învins echipa Boca Juniors pe teren propriu, scor 1-0, în Copa De La Liga Profesional.

Istoricul Întâlnirilor Directe (H2H) – Ponturi Fotbal Argentina

În ultimele trei întâlniri directe dintre cele două, Estudiantes s-a impus o dată (scor 3-1), Lanus și ea o dată (scor 0-2) iar ultima partidă s-a încheiat cu remiză (scor 1-1).

Pronosticuri Lanus – Estudiantes – Ponturi Fotbal Argentina

gets bet pariuri sportive
Pariuri Lanus – Estudiantes – Fotbal Argentina
Cotă 2.05

Pronostic Lanus – Estudiantes: GG – cotă 2.05 la Get’s Bet

  • Pronostic Lanus – Estudiantes: GG – cotă 2.05 la Get’s Bet

Argumente pentru această selecție:

Numărul de goluri înregistrat: În ultimele trei întâlniri directe dintre cele două echipe, s-a înregistrat cel puțin un gol marcat de fiecare parte. Acest lucru indică tendința ca meciurile dintre Lanus și Estudiantes să fie deschise și să ofere oportunități pentru ambele echipe de a marca.

Concluzii

Partida Lanus – Estudiantes se anunță a fi una echilibrată, ambele echipe fiind la aproximativ același nivel în acest moment.  Deoarece diferența din clasament este de doar un punct, ambele formații vor fi ofensive, pentru a se detasa în clasament. Preconizăm un meci în care ambele echipe vor marca, rezultatul final fiind probabil o remiză, scenariu întâlnit în ultima partidă directă.

Rămâi pe BETuri pentru a descoperi cele mai bune ponturi pariuri fotbal și pentru a te documenta despre cele mai în vogă confruntări din această săptămână, cum ar fi:

Să fie verde!

Alte ponturi utile:

Lazio Sassuolo
Serie A
26.05.2024
Stadio Olimpico
frosinone Udinese
Serie A
26.05.2024
Stadio Benito Stirpe
cristina dinu laura pigossi
WTA
24.05.2024
Paris
sara errani gabriela ruse
WTA
24.05.2024
Paris
Vissel Kobe tokyo verdy
26.05.2024
Noevir Stadium
FK Csikszereda Dinamo Bucuresti
Superliga
27.05.2024
Stadionul Municipal Miercurea Ciuc