as monaco basket
fenerbahce
Euroliga
24.04.2024
Salle Gaston Medecin
1
1.65
20:00

Monaco – Fenerbahce | Ponturi Baschet Euroliga | 24.04.2024

Autor: C.R.
Ultimul update pe: mai 31, 2024
5/5 - (2 votes)

Playoff-ul din Euroliga ne aduce cote pentru Monaco vs Fenerbahce, în prima serie de ponturi din sferturile de finală. Partida dintre locurile 3 și 6 se va disputa miercuri, 24 aprilie, de la ora 20:00, în Salle Gaston Medecin.

După un sezon regulat foarte echilibrat, sferturile din Euroleague, disputate după formatul cel mai bun din cinci meciuri, promit multe scântei. Prezentă anul trecut în Final Four, „La Roca Team” speră să profite de avantajul terenului propriul în seria contra lui Fener. În ultima confruntare directă, Monaco – Fenerbahce s-a terminat 86-79. Tot în playoff-ul din Euroliga avem ponturi bune pentru un alt joc tare. Nu rata Barcelona vs Olympiacos!

Playoff Euroliga – Monaco vs Fenerbahce – Motivarea Ponturilor

 • Starul Mike James a marcat cel puțin 10 puncte în fiecare din cele 34 de meciuri jucate în Euroliga, în acest sezon. Americanul este al doilea marcator al competiției, având o medie de 18,7 puncte.
 • Monaco a evoluat excelent pe propriul teren. Francezii au strâns 13 victorii în cele 17 partide jucate acasă.
 • Înainte de Monaco – Fenerbahce, turcii au cedat 4 din ultimele 5 meciuri jucate în deplasare.
 • Ambele echipe au avut o medie de peste 82 de puncte în acest sezon. S-au marcat 160 și 145 de puncte în cele două confruntări directe din actuala ediție.
 • „La Roca Team” este neînvinsă în ultimele 5 meciuri oficiale, în timp ce Fener a cedat 3 din precedentele 5 jocuri înainte de această rundă de pariuri din Euroliga.

Ponturi Monaco – Fenerbahce – Cote Euroliga

winner pariuri sportive
Ponturi Baschet Euroliga – Monaco vs Fenerbahce
Cota 1.65

Monaco câștigă primul meci din playoff Euroliga – Pronostic Monaco vs Fenerbahce – cotă 1,65 la Winner online.

Meciuri Euroliga – Formă Monaco

Ajunsă anul trecut în Final Four, „La Roca Team” a schimbat destul de mult abordarea în acest sezon. De la o formație care se baza enorm pe o ofensivă de top, Monaco a devenit o echipă mult mai echilibrată. Francezii au terminat sezonul regulat pe locul 3 în clasamentul Euroligii, cu 23 de victorii și 11 înfrângeri. Atacul, ghidat din nou de Mike James (18,7 pct/meci), a fost doar pe locul 8 (82 pct/meci), în timp ce defensiva s-a situat pe poziția a 4-a (79 pct/meci).

Înainte de confruntarea Monaco – Fenerbahce, echipa antrenată de Sasa Obradovic a câștigat ultimele patru jocuri din Euroliga de baschet. Trei dintre meciuri au fost decise la cel mult patru puncte diferență.

 • Monaco vs Bayern 89-85
 • Monaco vs Zalgiris 69-66
 • Lyon vs Monaco 67-77
 • Monaco vs Valencia 79-78
 • Monaco vs Olimpia Milano 80-98

Baschet Euroliga – Formă Fenerbahce

Echipa antrenată Sarunas Jasikevicius a terminat pe locul 6 în acest sezon. Turcii au strâns 20 de victorii în cele 34 de meciuri din Euroliga, înainte de sfertul de finală Monaco vs Fenerbahce. Nigel Hayes-Davis a fost principalul marcator al lui Fener, cu o medie de 14,5 puncte. Acesta are 10 meciuri la rând cu cel puțin 10 puncte, înainte de o nouă rundă de ponturi din Euroliga. Un alt rol important i-a aparținut lui Scottie Wilbekin, care a avut o medie de 13,7 puncte și o eficiență de 40% la aruncările de la distanță.

Din păcate, finalul sezonului regulat n-a fost unul pozitiv pentru Fener. Reprezentanta Turciei a cedat 3 din ultimele 4 meciuri din Euroliga. E drept, toate înfrângerile au venit la cel mult un coș diferență. Iată cele mai recente rezultate înainte de playoff:

 • Olympiacos vs Fenerbahce 84-81
 • Fenerbahce vs Efes 80-82
 • Fenerbahce vs Alba Berlin 103-68
 • Olimpia Milano vs Fenerbahce 77-76
 • Fenerbahce vs Barcelona 88-74

Rezultate Euroliga – Monaco – Fenerbahce

Cele două echipe s-au întâlnit de șase ori în Euroliga de baschet. Turcii s-au impus în patru din aceste partide. Este interesant faptul că doar unul din cele șase meciuri Monaco vs Fenerbahce a fost câștigat de echipa care a jucat în deplasare.

În acest sezon, Monaco s-a impus acasă, scor 76-69, într-un joc în care Mike James a strâns 23 de puncte și 6 pase decisive. În schimb, la Istanbul, Fener a câștigat la 12 puncte diferență, scor 86-74.

Pronostic Monaco vs Fenerbahce – Ponturi Euroliga

fortuna pariuri sportive
Ponturi Monaco – Fenerbahce – Baschet Euroliga
Cota 1.55

Donatas Motiejunas înscrie peste 7,5 puncte – Pariuri Monaco vs Fenerbahce – cotă 1,55 la Fortuna online.

Concluzii

Sezonul trecut, ambele formații au ajuns la meciul cinci în faza sferturilor de finală din Euroliga de baschet. Francezii au trecut de Maccabi, în timp ce Fener a fost eliminată de Olympiacos. Miercuri, 24 aprilie, se joacă primul meci Monaco – Fenerbahce, urmând ca partida a doua să aibă loc vineri. Ulterior, seria se va muta în Turcia.

Am pregătit pentru tine și alte surprize. Ce zici de un bet pe unul din meciurile Lazio vs Juventus, Atalanta vs Fiorentina, Arsenal vs Chelsea, Leipzig vs Dortmund, Crystal Palace – Newcastle sau Lorient vs PSG? Pariază inspirat și bucură-te de fiecare experiență alături de noi!

Alte ponturi utile:

gloria buzau
Sepsi
Superliga
22.07.2024
Stadionul Gloria
Dinamo Bucuresti
petrolul ploiesti
Superliga
21.07.2024
Stadionul Arcul de Triumf

Autor

C.R.