teren de fotbal

Teren Fotbal București – Unde poți juca un fotbal cu băieții?

Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
5/5 - (1 vote)

Ce-ai zice să te duci cu prietenii tăi la un teren de fotbal și să băgați o miuță? Sau cu colegii de muncă? Ne place să ne uităm la meciuri pe micile ecrane, dar la fel de distractiv e și să jucăm pe bune. Ei bine, echipa BETuri.ro îți propune să alegi un teren de fotbal împreună cu tovarășii tăi și să dați drumul distracției! Locația rămâne la alegerea voastră, dar noi venim cu niște recomandări.

Cel mai probabil ești în căutarea unui teren sintetic, curat și, eventual, acoperit. Am căutat în lung și-n lat prin București și am venit cu niște recomandări care ar satisface orice jucător. Ne-am interesat, desigur, și de ce preț oră fotbal este vorba, ca tu și prietenii tăi să știți cum vă împărțiți. Și, dacă aveți noroc, sigur vă rămâne și de-o bere după meci! Până atunci, hai să vedem asupra cărui teren de fotbal veți cădea de acord.

Herăstrău Football București

Aflat în unul dintre cele mai frumoase parcuri ale orașului, lângă Restaurantul Casa Mediteraneană se vei găsi liber pentru meci minim un teren fotbal din cele 3 puse la dispoziție. Da, trei terenuri de fotbal de dimensiunile 42 m X 21m! Puteți juca într-o formulă oficială de 5 + 1, iar dacă vreți mai mult spațiu se poate rezolva. Cele 3 terenuri se pot uni pentru a crea un singur teren fotbal sintetic. În total, acesta are 63 m X 41 m și poate acomoda echipe de 9 jucători.

Când vine vorba de preț oră fotbal, acesta este de 210 RON/oră în intervalul orar 8:00 – 18:00. Mai târziu, în intervalul 18:00 – 2:00 prețul este de 150 RON/oră. Sunt aproximativ 100 locuri de parcare, dușuri și vestiare încălzite la clubul sportiv, gata să primească echipele de jucători. Deci, dacă vrei o experiență de fotbal ca pe marile arene, acesta ar putea fi locul potrivit! Nu uita că avem pe site și un articol documentat bine despre sălile de fitness din Capitală!

Fotbal Club Planet

Trecem dintr-o zonă a orașului în alta și dăm de un teren fotbal sintetic la fel de bun în Drumul Taberei. Terenul are dimensiuni de 50 m x 23 m, este dotat cu gazon sintetic și nocturnă profesională. Fiind non-stop, și aici poți juca un fotbal cu prietenii oricând aveți chef. Mai mult, pentru momentele de pauză, aveți la dispoziție o terasă umbrită amenajată special.

Și cât costă? Aici ai un preț oră fotbal mai scăzut, între 60 și 100 RON. Cele mai mici tarife vor fi ziua, în weekend. De luni până vineri puteți juca noaptea cu doar 100 RON/oră, prețul fiind mult mai accesibil decât la alte centre. Cum era de așteptat, acest teren sintetic fotbal vine cu toate facilitățile de care aveți nevoie, de la grupuri sanitare la vestiare spațioase și locuri de parcare.

Chelsea FC București – Teren Fotbal

Aici deja avem mai multe opțiuni când vine vorba de ce teren fotbal preferi. Chelsea Sport Club pune la dispoziție un teren mic, unul mare și un teren tenis-fotbal. Acest teren de fotbal sintetic are un covor Greenfield, agrementat FIFA, deci te vei simți ca într-un meci serios. Tu și coechipierii tăi puteți opta pentru un teren neacoperit, acoperit și încălzit sau, eventual, neîncălzit. Acest lucru ține de preferințele și bugetul vostru. Și, desigur, de vreme. De aceea ne bucurăm că ai la dispoziție atâtea spații acoperite, pentru ca micile năravuri ale mamei natură să nu vă strice planurile de weekend.

Că tot vorbim de buget, să vedem care sunt prețurile minime și maxime pentru un teren fotbal la acest club. Cel mai ieftin va fi un teren mic fără nocturnă, neacoperit sau acoperit și neîncălzit. Acolo, prețul pe oră este de 150 RON. În cazul în care vreți să jucați un meci serios și vremea nu e de partea voastră, aveți câteva opțiuni. Un teren sintetic acoperit încălzit de dimensiuni mici costă maxim 350 RON/oră. Cel mare, pe de altă parte, va costa până la 600 RON/oră, indiferent dacă are nocturnă sau nu.

Footballpoint Berceni

Cauți un teren fotbal în sectorul 4? Ei bine, acesta ar putea fi potrivit. Acest teren sintetic are dimensiuni de 34 m X 20 m, ideal pentru jocurile tip 4 + 1. De asemenea, 10 corpuri de iluminat vor asigura faptul că puteți sta cu ochii pe minge la orice oră, indiferent dacă soarele a apus sau nu. Fiind acoperit permanent, meciul vostru nu va fi deranjat de posibilele schimbări de vreme.

Acest teren de fotbal sintetic pune la dispoziție toate cele necesare, inclusiv vestiare, locuri de parcare, maieuri distinctive și chiar și o sală de așteptare. Pentru a închiria acest teren fotbal nu trebuie să spargeți o bancă, tariful fiind de 70 RON/oră între 8:00-18:00 și 100 RON/oră între 18:00-24:00. Singurul dezavantaj este faptul că nu este non-stop, dar și acest aspect depinde de preferințe.

Teren de Fotbal – Concluzii

Iată că am vorbit și despre ce teren fotbal poți alege în București pentru un meci pe cinste. Ți-am oferit în acest articol patru opțiuni, fiecare teren sintetic fiind dotat cu toate cele necesare. Atât tarifele, cât și locațiile variază, deci sperăm că vei găsi un spațiu care să acomodeze pe cât posibil fiecare jucător.

Nu ne mai rămâne decât să îți urăm ție și tovarășilor tăi un meci pe cinste! Și, nu uitați că puteți intra pe site-ul nostru în pauză pentru a descoperi cele mai tari noutăți din sport. Avem pentru tine pregătite zilnic sugestii de bilete la cele mai importante meciuri ale momentului, deci fii cu ochii pe noi. Sau pe Telegram BETuri. Și, desigur, nu uita că cel mai important meci este cel la care tu participi direct. Mult succes!