nicolo barella

Profil Nicolo Barella – Campionul european cu visul Liga Campionilor

Autor: Andrei Serban
Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
5/5 - (1 vote)

După 4 sezoane pe Giuseppe Meazza, Nicolo Barella este la doar un pas de performanță supremă la nivel de club cu Inter Milan. Inventat și crescut de Cagliari, perfecționat de Inter. Acesta este parcursul lui Barella, optarul interiștilor.

Cariera lui Barella – Pe unde a jucat italianul?

Drumul în fotbal a început la Cagliari, în grupele pentru copii ale academiei de la club. Barella a făcut parte din sistemul juvenil al lui Cagliari de la 9 până la 18 ani. În această perioadă, italianul a bifat prezențe la toate grupele de vârstă ale selecționatei Italiei. Promovarea la echipa mare a lui Cagliari i-a adus lui Nicolo Barella și primele convocări la naționala mare.

Înainte de pasul spre Inter, Barella a strâns 105 prezențe în tricoul lui Cagliari. Mijlocașul a reușit să ajungă și în echipa sezonului din Serie A la finalul unei campanii senzaționale.

Transferul lui Barella la Inter

În vara lui 2019, Nicolo Barella ajunge la Milano (primul sezon sub formă de împrumut cu opțiune de transfer definitiv). Împrumutul se realizează pentru 12 milioane de euro. După primul sezon, termenii contractuali o fac pe Inter să-l semneze pentru următorii 4 ani pe Barella (în schimbul altor 32 milioane de euro). O afacere bună făcută de Inter. În prezent, cota italianului a ajuns până la 70 de milioane de euro conform Transfermarkt.

Cu Inter, Barella reușește să câștige titlul în Italia în sezonul 2020/2021. Se adaugă și două cupe ale Italiei (2021/2022 și 2022/2023), două supercupe ale Italiei (2021 și 2022).

Pe plan personal, Barella este numit mijlocașul sezonului în edițiile 2020/2021 și 2022/2023 din Serie A. De 4 ori face parte din echipa sezonului din Serie A (2018-2019, 2019-2020, 2020-2021 și 2021-2022)

Nicolo Barella în sezonul 2022/2023 – Finala UCL 2023

În Champions League, Barella a reușit să puncteze în meciurile cu Benfica (tur-retur) și Barcelona, pe Camp Nou. Italianul a fost titularizat de Simone Inzaghi în toate meciurile jucate de Inter în UCL, mai puțin în prima etapă din faza grupelor.

În 11 meciuri jucate, Barella a atins următoarele cifre: 32 de mingi recuperate (o medie de aproape 3 recuperări pe meci), 15 faulturi comise, 17 șuturi la poartă. Foarte interesantă este statistica paselor trimise de Barella. Din 296 de pase efectuate, 112 pase au fost trimise către flancul stâng al atacului italienilor. Pasă de gol Barella – Gol Di Marco în finala Champions League?

Cote Pariuri Man City vs Inter – Cote Finala Champions League

Statisticile de mai sus ne duc cu gândul la câteva pariuri foarte atractive. Hai să vedem împreună o parte dintre variantele pe care poți miza în finala dintre Man City vs Inter.

unibet pariuri sportive
Ponturi Finala Champions League – Man City vs Inter
Cota 7.00

Nicolo Barella oferă o pasă de gol, cotă 7.00 în oferta Unibet Pariuri Online.

  • Nicolo Barella trage cel puțin un șut pe poarta lui City, cotă 5.00 la Betano.
  • Nicolo Barella primește un cartonaș în finala Man City vs Inter, cotă 3.10 la Unibet.
Logo Betano
Cote Pariuri Finala Champions League 2023
Cota 1.72

Nicolo Barella reușește să facă cel puțin 2 deposedări, cotă 1.72 la Betano Pariuri Online.

Hai alături de noi și pe canalul de Telegram BETuri pentru și mai multe ponturi bune!

Concluzii – Nicolo Barella Inter Milan

Ne așteaptă o finală de Liga Campionilor în care Inter pleacă din postura de outsider clar. Trupa lui Guardiola pare să fie din cu totul altă categorie. Totuși, credem că italienii vor fi mai mult decât un partener de sparring condamnat la înfrângere.

Îți recomandăm să arunci o privire și pe analiza finalei de Champions făcută de echipa BETuri pentru Man City vs Inter Milan. Reușesc italienii să-i blocheze pe Haaland, Gundogan, Stones, KDB și Bernardo Silva? Aici poți citi profilul lui Andre Onana!

Vizionare plăcută și mult succes!