Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii
premiile oscar 2023

Pariuri Premiile Oscar 2023 – Cele mai bune cote Oscaruri 2023

Autor: C.R.
Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
5/5 - (1 vote)

Finalul de săptămână ne aduce pariuri și ponturi pentru Premiile Oscar 2023. Ți-am pregătit câteva cote excelente pentru evenimentul anului în lumea filmului. Nu doar că e posibil să găsești inspirație ca să vizionezi anumite filme de excepție, dar vei avea și șansa să-ți mărești profitul.

Cea de-a 95-a ceremonie a Premiilor Academiei Americane de Film va avea loc la Dolby Theatre din Los Angeles, pe 12 martie. Se anunță o gală memorabilă. De această dată, sperăm că va fi lipstită de incidente și palme.

Hai să vedem cele mai bune cote pentru Premiile Oscar 2023. Evenimentul va fi transmis de postul ABC. În România, gala Premiilor Oscar 2023 va fi difuzată în dimineața zilei de luni, 13 martie 2023, live și exclusiv pe Voyo.ro. Gala va putea fi urmărită de fanii din România începând cu ora 02:00.

Pariuri Oscaruri 2023 – Favoriți

Pe 25 ianuarie au fost anunțate nominalizările la Oscar. Printre favoriții acestei ediții se numără filmele „Everything Everywhere All at Once”, cu 11 nominalizări, „Nimic nou pe frontul de vest”, cu 9 nominalizări, „Spiritele din Inisherin”, care are tot 9 nominalizări, „Elvis”, cu 8 nominalizări și „Fabelmans: Povestea unei vieți aparte”, cu 6 nominalizări.

Pariuri și cote pentru Premiile Oscar 2023! Nu trebuie uitat de pelicula „Tár” (unul dintre preferatele criticilor în acest an), cu 6 nominalizări, unde Cate Blanchett face un rol fantastic. Totodată, preferatul unei categorii importante a publicului este „Top Gun: Maverick”. Filmul cu Tom Cruise a dărâmat recorduri la box office și a prins 6 nominalizări la Premiile Oscar 2023.

Cel mai bun film – Cote Premiile Oscar 2023

Cea mai importantă categorie pare deja decisă. Deși în luptă se află multe filme memorabile, câștigătorul pare să fie surprinzătorul „Everything Everywhere All at Once”.

 • Cel mai bun film – Everything Everywhere All at Once – Ponturi Oscar 2023 – cotă 1,05 la Unibet pariuri.

Realizată sub forma unei comedii cu accente dramatice şi cu o intrigă SF plasată în mai multe universuri paralele, în care rolul principal este interpretat de actriţa Michelle Yeoh, pelicula regizată Daniel Kwan şi Daniel Scheinert va pleca acasă cu Oscarul la categoria cel mai bun film. Iată toate nominalizările la această categorie:

 • All Quiet on the Western Front (Netflix)
 • Avatar: The Way of Water (20th Century Studios)
 • The Banshees of Inisherin (Searchlight Pictures)
 • Elvis (Warner Bros.)
 • Everything Everywhere All at Once (A24)
 • The Fabelmans (Universal Pictures)
 • Tár (Focus Features)
 • Top Gun: Maverick (Paramount Pictures)
 • Triangle of Sadness (Neon)
 • Women Talking (MGM/United Artists Releasing)

Pariuri Premiile Oscar 2023 – Cel mai bun actor

Ne mutăm atenția la o categorie care ne poate aduce cote bune la Premiile Oscar 2023. În luptă pentru cel mai bun actor se află: Austin Butler („Elvis”), Colin Farrell („The Banshees of Inisherin”), Brendan Fraser („The Whale”), Paul Mescal („Aftersun”) și Bill Nighy („Living”).

Marele favorit este Brendan Fraser, care a suferit o transformare radicală pentru filmul „Balena”. Celebrul actor în vârstă de 54 de ani este de nerecunoscut în pelicula provocatoare regizată de Darren Aronofsky.

 • Cel mai bun actor – Brendan Fraser – Pronostic Oscar 2023 – cotă 1,60 la Fortuna online.

Iată și nominalizările pentru cel mai bun actor în rol secundar: Brendan Gleeson („The Banshees of Inisherin”), Brian Tyree Henry („Causeway”), Judd Hirsch („The Fabelmans”), Barry Keoghan („The Banshees of Inisherin”) și Ke Huy Quan („Everything Everywhere All at Once”). Aici totul pare decis, actorul din Everything Everywhere All at Once având o cotă de 1,01 la majoritatea caselor de pariuri.

Cea mai bună actriță – Cote Oscaruri 2023

Una dintre cele mai așteptate bătălii de anul acesta este la categoria cea mai bună actriță în rol principal, unde sunt nominalizate: Cate Blanchett („Tár”), Ana de Armas („Blonde”), Andrea Riseborough („To Leslie”), Michelle Williams („The Fabelmans”) și Michelle Yeoh („Everything Everywhere All at Once”).

 • Cea mai bună actriță – Cate Blanchett (cotă 1,90) sau Michelle Yeoh (cotă 1,75) – Ponturi Premiile Oscar 2023. Găsim aceste variante la operatorul Betano pariuri.

Avem cote bune și la categoria cea mai bună actriță în rol secundar. Aici se vor duela: Angela Bassett („Black Panther: Wakanda Forever”), Hong Chau („The Whale”), Kerry Condon („The Banshees of Inisherin”), Jamie Lee Curtis („Everything Everywhere All at Once”) și Stephanie Hsu („Everything Everywhere All at Once”).

 • Cote Premii Oscar 2023 – Cea mai bună actriță rol secundar: Angela Bassett – cotă 2,25 la operatorul Maxbet online.

Pariuri Oscaruri 2023 – Cotă sigură

Sunt șanse mari ca filmul Everything Everywhere All at Once să pună mâna pe multe premii la gala din 2023. O categorie unde găsim o cotă bună pentru Oscar 2023 este cel mai bun scenariu original, unde Daniel Kwan şi Daniel Scheinert ar trebui să obțină premiul. Iată nominalizările:

 • „The Banshees of Inisherin” (Searchlight Pictures)
 • „Everything Everywhere All at Once” (A24)
 • „The Fabelmans” (Universal Pictures)
 • „Tár” (Focus Features)
 • „Triangle of Sadness” (Neon)

Pronosticuri Premiile Oscar 2023: Martin McDonagh (The Banshees of Inisherin) – cotă 2,10 sau Daniel Kwan şi Daniel Scheinert (Everything Everywhere all at Once) – cotă 1,65.

Cea mai bună melodie – Cote Oscaruri 2023

Nominalizări pentru categoria cea mai bună melodie: „Applause”/ „Tell It Like a Woman”, „Hold My Hand”/ „Top Gun: Maverick”, „Lift Me Up” / „Black Panther: Wakanda Forever”, „Naatu Naatu”/ „RRR” și „This Is a Life” / „Everything Everywhere All at Once”.

 • Ponturi Premiile Oscar 2023 – Cea mai bună melodie: Naatu Naatu – cotă 1,25 la Betano online.
 • Predicții Oscar 2023 – Cea mai bună coloană sonoră: Babylon – cotă 1,55 la operatorul NetBet.

Pariuri Oscaruri – Alte categorii – Cote Premiile Oscar 2023

Cel mai bun documentar:

 • „All That Breathes” (HBO Documentary Films)
 • „All the Beauty and the Bloodshed” (Neon)
 • „Fire of Love” (National Geographic Documentary Films/Neon)
 • „A House Made of Splinters” „Navalny” (CNN/Warner Bros.).

La această categorie iese în evidență unul dintre cele mai discutate filme în presa internațională. Este vorba de documentarul Navalny, regizat de canadianul Daniel Roher. Documentarul îl arată pe Alexey Navalny, opozantul liderului de la Kremlin, în perioada de recuperare după ce a fost otrăvit și până la arestarea sa din ianuarie 2021.

 • Cel mai bun documentar: Navalny – Ponturi Pariuri Oscar 2023 – cotă 1,30 la operatorul Unibet pariuri.

Cel mai bun film de animație:

 • „Guillermo del Toro's Pinocchio” (Netflix)
 • „Marcel the Shell With Shoes On” (A24)
 • „Puss in Boots: The Last Wish” (DreamWorks Animation)
 • „The Sea Beast” (Netflix)
 • „Turning Red” (Pixar).

Din păcate, o categorie iubită de mulți cinefili nu ne poate aduce niciun fel de profit la pariuri Oscar 2023. Pelicula celebrului Guillermo de Toro are cotă infimă la majoritatea caselor din întreaga lume. Cu doar câteva zile înainte de Premiile Oscar 2023, filmul regizorului mexican e cotat cu 1,02.

Concluzii

Gala din 2023 se dorește a fi una de excepție, mai ales după dezastrul de anul trecut. Ediţia din 2022, când Will Smith l-a plesnit pe prezentatorul Chris Rock, înainte de a primi trofeul pentru „cel mai bun actor”, a atras circa 15,4 milioane de telespectatori, locul al doilea în clasamentul celor mai slabe cote de audienţă din istoria Premiilor Oscar.

Anul acesta, cel mai așteptat eveniment din lumea filmului va avea loc în noaptea de 12 spre 13 martie, la Dolby Theatre din Los Angeles, California. Jimmy Kimmel va prezenta cea de-a 95-a gală de decernare a premiilor Oscar. Este a treia oară când cunoscutul prezentator de talk-show va fi gazdă a galei.

Acestea au fost cele mai bune cote și ponturi pentru Premiile Oscar 2023. Citește și avancronica MotoGP 2023. Te invităm și pe canalul de Telegram BETuri, unde te așteaptă cele mai noi informații și pronosticuri din lumea sportului. Pariază inspirat și bucură-te de fiecare experiență alături de noi!

Autor

C.R.