UFC
14.04.2024
T-Mobile Arena, Las Vegas
Justin Gaethje
Max Holloway
justin gaethje
vs
max holloway
Victorie Holloway
2.41
01:00

Justin Gaethje – Max Holloway – Ponturi UFC 300 – 14.04.2024

Aurelian Rotea
12 aprilie 2024

Centura BMF este pusă din nou la bătaie, în cadrul galei UFC 300. Gaethje – Holloway este meciul care va desemna ”cel mai rău” luptător din UFC. O luptă extrem de interesantă, între doi strikeri de excepție, care se va da pe durata a cinci runde foc. Cine va reuși oare să iasă învingător din această dispută?

UFC 300 are loc duminică dimineața, începând cu ora 01:00, ora României, la T-Mobile Arena, din Las Vegas.

Motivarea Ponturilor Gaethje – Holloway – Pronosticuri UFC 300

  • Meciul Gaethje – Holloway se va duce aproape integral în picioare. Ambii luptători sunt doi strikeri nemaipomeniți, cu un arsenal foarte diversificat al loviturilor. Gaethje are lovituri foarte puternice pe gamba adversarului, prin care își poate distruge orice oponent. De asemenea, Justin va avea un avantaj în ceea ce privește forța în acest meci. Max este însă un tehnician desăvârșit. Cu o tehnică și viteză a brațelor incredibilă, ce punctează foarte bine la corp, cât și la cap.
  • Max Holloway este unul dintre cei mai durabili luptători din istoria artelor marțiale mixte. Nu a fost niciodată trimis la podea, nu a fost niciodată făcut knockout. Gaethje a avut probleme din acest punct de vedere. Are două înfrângeri prin KO în UFC. În plus, a fost rănit grav și de Charles Oliveira.
  • Cinci runde de luptă intensă îl avantajează pe Holloway. Fostul campion de la categoria ”pană” are o condiție fizică excelentă, și este obișnuit să lupte în aceste condiții. Gaethje a părut obosit în câteva lupte din trecut după primele runde, și s-ar putea să cedeze sub presiunea constantă a sportivului din Hawai.
  • Pentru această luptă, Max a trebuit să urce cu o categorie. Asta înseamnă că va avea un avantaj de viteză, dar un dezavantaj în ceea ce privește forța. Holloway pare că a pus ceva masă musculară în plus, dar rămâne de văzut dacă va fi suficient. Gaethje lovește mai puternic, iar acest lucru ar putea conta în ochii arbitrilor.

Ponturi Gaethje – Holloway – Pariuri UFC 300

casa pariurilor online
Ponturi Geathje – Holloway – Pariuri UFC
Cota 2.41

Noi îți oferim cel mai bun pronostic pentru meciul Gaethje – Holloway, de la UFC 300. În acest meci mergem pe o victorie a lui Holloway, la o cotă de 2.41 oferită de Casa Pariurilor. Credem că acest meci va fi foarte intens încă de la început. Iar o dată cu trecerea rundelor, Gaethje va încetini. Astfel, Holloway va continua să pună presiune și va reuși să se impună fie printr-un knockout târziu, fie prin decizie.

Formă Justin Gaethje – Ponturi UFC 300

Justin Gaethje și-a luat revanșa în fața lui Dustin Poirier în vara trecută. L-a făcut knockout cu un high-kick și a pus mâna pe centura BMF. Acum, va trebui să o apere în premieră în meciul Gaethje – Holloway.

Gaethje s-a remarcat în cariera sa ca fiind un luptător foarte spectaculos. Este un striker foarte bun, dar și foarte haotic totodată. Deși are un background în wrestling, nu apelează niciodată la procedeele de trecere la sol, și preferă să stea la bătaie. Nu a ajuns niciodată campion al diviziei ușoare, deși a avut două șanse. A pierdut cu Charles Oliveira și Khabib Nurmagomedov. Dar în ultima vreme are și câteva victorii, la Michael Chandler, Rafael Fiziev și Dustin Poirier.

Formă Max Holloway – Pariuri UFC 300

Holloway a fost mult timp campionul la categoria ”pană”. A câștigat titlul contra lui Jose Aldo și nu i-a mai dat drumul o perioadă bună de timp. În trecut, a bifat câteva victorii uriașe la această categorie, în fața unor luptători precum Jose Aldo (de două ori), Jeremy Stephens, Anthony Pettis și Charles Oliveira.

Coșmarul său s-a numit însă Alex Volkanovski. A pierdut de trei ori în fața australianului, deși ar fi meritat să câștige a doua luptă. Mai are o înfrângere, la Dustin Poirier. Dar și victorii foarte importante în ultimul timp, cu Calvin Kattar, Yair Rodriguez, Arnold Allen și Chang Sung Jung.

Max trebuie să se prezinte într-o formă de zile mari pentru a câștiga duelul Gaethje – Holloway. Cum se va descurca în acest meci?

Concluzii

Noi îți oferim cele mai bune ponturi pentru meciul Gaethje – Holloway. Ne așteptăm la un război total în acest meci. Se vor schimba lovituri puternice între cei doi, iar diferența va fi făcută de micile detalii. L-am văzut însă pe Gaethje slăbind nivelul în alte războaie pe care le-a mai dus, cele cu Alvarez și Chandler. Credem că după un îceput foarte echilibrat de meci, Holloway va prelua controlul din ce în ce mai mult. Și grație volumului superior, va reuși să câștige acest meci.

Pentru tine am analizat și alte meciuri interesante de fotbal precum Lazio – SalernitanaBetis – Celta VigoNewcastle – TottenhamManchester City – LutonTorino – JuventusVoluntari – OțelulU Cluj – Petrolul, dar și Atletico Madrid – Girona.

Te sfătuim să arunci un ochi și pe paginile noastre de UFC și Baschet, dar și Tenis, unde venim cu pronosticuri de la turneele care se joacă pe zgură, inclusiv Mastersul de la Monte Carlo. Dar fii atent și la celelalte evenimente sportive. Alătură-te grupului nostru de Telegram BETuri unde vei avea acces la alte ponturi interesante. Rămâi alături de noi și pariază profesionist. Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

edson barboza lerone murphy
UFC
19.05.2024
UFC APEX, Las Vegas
alexandre pantoja Steve Erceg
UFC
06.05.2024
Jeunesse Arena, Rio de Janeiro
jonathan martinez Jose Aldo
UFC
06.05.2024
Jeunesse Arena, Rio de Janeiro
charles oliveira arman tsarukyan
UFC
14.04.2024
T-Mobile Arena, Las Vegas
alex pereira jamahal hill
UFC
14.05.2024
T-Mobile Arena, Las Vegas
tai tuivasa marcin tybura
UFC
17.03.2024
UFC Apex, Las Vegas