UFC
10.09.2023
Qudos Bank Arena
Israel Adesanya
Sean Strickland
israel adesanya
vs
sean strickland
Peste 2.5 runde
1.55
05:00 - Pro Arena

Adesanya – Strickland – Ponturi UFC – 10.09.2023

Aurelian Rotea
5 septembrie 2023

UFC-ul revine cu un nou meci pentru centură. De data aceasta, la bătaie se va pune titlul de campion la categoria mijlocie. Noi îți oferim cele mai bune pronosticuri pentru meciul Adesanya – Strickland, de la UFC 293.

Israel Adesanya vine după cea mai mare victorie a carierei. Neo-zeelandezul l-a făcut knockout pe Alex Pereira, și astfel a trecut de un prag moral extrem de important. A obținut prima victorie împotriva brazilianului după trei înfrângeri consecutive. Și a redevenit campion. Și Sean Strickland a obținut câteva victorii importante. Americanul nu trebuia să aibă însă șansa la titlu. A primit acest meci doar pentru că Dricus Du Plessis nu a putut lupta. Ce va face oare în meciul Adesanya – Strickland?

Cine transmite Adesanya – Strickland – Pariuri UFC

Adesanya – Strickland este Main Event-ul galei UFC 293, ce va avea loc la Qudos Bank Arena, în Sydney, Australia. Main Card-ul galei va începe în jur de ora 05:00, ora României, și va fi transmis pe programul PRO Arena.

Motivarea Ponturilor Adesanya – Strickland – Pronosticuri UFC

  • Meciul Adesanya – Strickland se va duce în picioare. Cei doi luptători preferă să stea în schimburi de lovituri. Adesanya are toate avantajele în acest meci. Este mai rapid, mai bun în depalsare, are o alonjă mai mare și un arsenal mult mai sofisticat al loviturilor.
  • Sean Strickland este un grappler destul de bun. Dar nu a arătat asta niciodată în UFC. Deși ar fi putut câștiga câteva meciuri dacă și-ar fi dus adversarul la sol, a preferat să le piardă, luptând din picioare.
  • Sean Strickland vine în față, pe adversar, cu garda foarte jos. Iar Adesanya îl poate prinde foarte ușor cu directa. Campionul îi va pune probleme mari americanului, dar poate oare să-l facă knockout? Strickland este destul de durabil. În cele cinci înfrângeri din carieră, a fost făcut knockout doar de două ori. Iar Adesanya nu are forța lui Alex Pereira.
  • Dacă meciul se va termina printr-un knockout, mai mult ca sigur va fi obținut de Adesanya. Strickland a obținut doar patru victorii prin KO în ultimii 9 ani, de când se află în UFC. Iar actualul campion ”la mijlocie” este extrem de durabil.

Ponturi Adesanya – Strickland – Ponturi UFC

Cauți pont Adesanya – Strickland? Echipa BETuri ți-a pregătit cele mai bune pronosticuri:

Betano Pariuri
Pronosticuri Adesanya – Strickland
Cota 1.55

Noi îți oferim cele mai bune ponturi pentru super fight-ul Adesanya – Strickland, de la UFC 293. Suntem de părere că acest meci va fi unul de durată. În stilul caracteristic, Adesanya se va deplasa bine, va ține distanța, și va trimite multe directe și lovituri pe gambă. Iar Strickland va fi capabil să încaseze multe dintre acestea. Astfel, mergem pe cel puțin două runde și jumătate (Peste 2.5 runde) la o cotă de 1.55 oferită de Betano.

Formă Israel Adesanya – Meciuri UFC

Adesanya vine după cea mai mare victorie a carierei. A fost aproape să-l învingă pe Alex Pereira în prima lor întâlnire din UFC, dar a fost făcut KO în runda a cincea a meciului. Însă la revanșă, a reușit să-l învingă. Brazilianul a fost mult prea încrezător când l-a dus pe Adesanya pe cușcă și s-a lăsat descoperit. Iar Israel i-a stins lumina printr-o combinație rapidă.

Pereira s-a alăturat unei liste foarte lungi de victime care au pierdut cu Adesanya în UFC. Luptători foarte buni, precum Robert Whittaker, Jared Cannonier, Marvin Vettori, Yoel Romero sau Paulo Costa. Adesanya a curățat într-adevăr categoria. S-a luptat cu toți și i-a învins pe toți.

Până la venirea lui Pereira în UFC, Adesanya nu a avut adversar. Stilul său a fost prea mult pentru toți luptătorii de la mijlocie. Are un takedown defense foarte bun și este de departe cel mai bun striker al categoriei. Va face un alt meci mare și în disputa Adesanya – Strickland?

Formă Sean Strickland – Ponturi UFC

Sean Strickland este un personaj foarte interesant, apreciat de toată lumea. Dar și un luptător periculos. Cariera sa a explodat odată cu urcarea în categorie, când a început să lupte la ”mijlocie”.  A obținut victorii în fața unor luptători precum Brendan Allen, Jack Hermansson, Nasssourdine Imavov și Abus Magomedov.

Strickland are și două înfrângeri. Nu a dus meciul la sol contra lui Alex Pereira și a regratat. Brazilianul l-a făcut KO. Iar cu Jared Cannonier, judecătorii l-au lipsit de încă o victorie.
Strickland este un luptător foarte atipic, cu un stil ciudat de luptă, dar foarte eficient.

Americanul este un boxer foarte bun, chiar dacă nu-și folosește celelalte calități de MMA. Are un stil ciudat, dar eficient. Ce poate să facă însă în meciul Adesanya – Strickland, pentru a-i pune probleme actualului campion?

Concluzii

Doar la noi găsești cele mai bune ponturi pentru meciul Adesanya – Strickland de la UFC 293. Suntem de părere că o victorie a lui Strickland în acest meci ar reprezenta una dintre cele mai mari surprize din istoria MMA-ului. Nu vedem șansa americanului la victorie. Adesanya e mult prea rapid, prea puternic și prea bun pentru a pierde acest meci. Dar Strickland poate rezista până în rundele ulterioare. Și le poate oferi fanilor o luptă pe cinste.

Pentru tine am analizat și alte meciuri interesante de fotbal, Danemarca – San Marino, România – Israel, Ucraina – Anglia sau Polonia – Feroe. Tot din UFC avem și Tuivasa – Volkov. Te sfătuim să arunci un ochi și pe paginile noastre de UFC, Baschet, Volei și Tenis. Citește și un preview pentru sezonul de NFL. Dar fii atent și la celelalte evenimente sportive. Alătură-te grupului nostru de Telegram BETuri, unde vei avea acces la alte ponturi interesante. Și abonează-te și la canalul nostru de YouTube, unde vei da peste alte ponturi câștigătoare, dar și peste discuții interesante din lumea fotbalului. Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

song yadong chris gutierrez
UFC
10.12.2023
Las Vegas
beneil dariush arman tsarukyan
UFC
03.12.2023
Moody Center, Austin
brendan allen paul craig
UFC
19.11.2023
UFC Apex, Las Vegas
jake matthews michael morales
UFC
19.11.2023
UFC Apex, Las Vegas
jiri prochazka alex pereira
UFC
12.11.2023
Madison Square Garden, New York
sergei pavlovich tom aspinall
UFC
12.11.2023
Madison Square Garden, New York