lorenzo sonego
rafael nadal
ATP
02.07.2022
Wimbledon
peste 31,5 game-uri
1.47
18:30

Sonego – Nadal – Ponturi Pariuri Wimbledon – 02.07.2022

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: mai 31, 2024
Rate this post

Turneul de la Wimbledon a ajuns în runda a treia, iar noi venim pentru început cu mai multe pronosticuri de la disputa Sonego – Nadal. Meciul este programat sâmbătă, 2 iulie, cel mai probabil pe Arena Centrală, după ora 18:30. Partida poate fi urmărită pe canalele Eurosport, aplicația Eurosport și livestreamurile caselor de pariuri online. Mai multe amănunte de la această confruntare, dar și pariurile pe care ți le-am pregătit, în cele de mai jos.

Sonego – Nadal – Informații și statistici ATP Wimbledon

  • Lorenzo Sonego s-a mișcat bine pe suprafața verde în acest an. Italianul se simte bine pe suprafețele rapide, multe din armele sale pliindu-se excelent pe hard sau iarbă!
  • Peninsularul a jucat solid și la Londra. Singurele emoții au venit doar în turul întâi, când Sonego s-a impus în 5 seturi contra americanului Denis Kudla.
  • Rafa Nadal își continuă cursa spre marele slam. Doar că misiunea de la Londra va fi mult mai complicată decât precedentele Grand Slam-uri din acest an.
  • Nadal a cedat set în ambele partide jucate la All England Club, în fața unor adversari care nu sunt nici pe departe buni pe suprafața verde.

Ponturi Sonego – Nadal – Ponturi tenis ATP Wimbledon

  • Total game-uri meci – peste 31,5, la o cotă de 1,47 oferită de către cei de la Betano pariuri România. Nadal nu se simte cel mai bine pe iarbă. De-a lungul carierei, Rafa a întâmpinat probleme în fața jucătorilor cu un serviciu bun. Așa cum e și cazul italianului. Credem că meciul va fi disputat, cel puțin până la un punct și vom vedea minimum 32 de game-uri disputate în duelul Sonego – Nadal.
  • Total game-uri primul set – peste 9,5, la o cotă de 1,80 oferită de către cei de la Superbet Pariuri Online. Startul partidei ar trebui să fie echilibrat. Dacă ambii jucători își vor menține serviciul la cote înalte, break-urile nu ar trebui să fie într-un număr scăzut. Sau chiar să lipsească. Mergem pe cel puțin 10 game-uri disputate în primul act al disputei dintre Sonego – Nadal.

Sonego – Nadal– forma de moment a italianului

Lorenzo Sonego e un jucător care și-a ridicat mult nivelul jocului în ultimele trei sezoane. Deși s-a remarcat pe zgură, iar suprafața roșie era locul unde putea evolua la un nivel înalt, Lorenzo a făcut bine trecerea și pe celelalte suprafețe. Iar rezultatele bune nu au întârziat să apară.

Serviciul, una din armele sale de bază se pliază de minune pe suprafețele rapide, hard sau iarbă, iar italianului are un mare avantaj. E drept, atunci când joacă cu prima minge. Dar și lovitura de forehand sau rever funcționează bine, indiferent de suprafață.

Pe iarbă, în acest sezon, Sonego a evoluat bine. Chiar dacă rezultatele nu au fost cele mai bune. Tenisul etalat a fost însă la un nivel bun spre foarte bun. Până la debutul de la ediția din acest an de la Wimbleon, Lorenzo a mai evoluat la Stuttgart, Queen s și Eastbourne. Cel mai bun parcurs a fost în Germania, italianul ajungând până în sferturi.

Aici, pe iarba londoneză, Sonego nu a avut probleme decât în turul inaugural. Când a disputat 5 seturi contra americanului Denis Kudla, un alt jucător solid pe iarbă. Sau cel puțin, deloc ușor de învins pe suprafața verde. Mult mai ușoară a fost misiunea în runda a doua, în fața francezului Hugo Gaston.

E drept, jucătorul din Hexagon nu joacă la fel de bine pe iarbă. Dar acest fapt nu-i pot lua din meritele victoriei italianului. A fost un succes în minimum de seturi, iar Sonego abordează încredere duelul cu Rafa Nadal. Primul test important de la acest turneu. Va reuși să iasă cu fruntea sus italianul din disputa Sonego – Nadal?

Forma de moment a campionului iberic

Rafa Nadal a avut un sezon bun spre foarte bun. Cu excepția perioadei mai slabe de pe zgură, când e fapt a ratat câteva turnee, spaniolul a jucat foarte bine. Începând cu titlurile din Australia, de la ATP Melbourne și Australian Open, până la cel de-al 22-lea Grand Slam din carieră, de la Paris.

Ibericul a fost aproape și de primul masters din acest an, la Indian Wells. Dar o problemă medicală l-a împiedicat pe spaniol să evolueze la nivelul scontat în finala cu Taylor Fritz. Și nu doar că a pierdut meciul, dar Nadal a fost scos din circuit pentru o bună perioadă.

Absența de pe terenul de joc l-au făcut pe spaniol să rateze turneele de la Monte Carlo și Barcelona. Iar la revenire, ritmul de joc a fost mult afectat. Nadal nu a reușit să treacă de sferturi, nici la Madrid și nici la Roma. Rafa și-a luat revanșa la Paris, acolo unde în drumul spre finală l-a mai învins o dată pe rivalul său, Novak Djokovic.

Se zvonea că Nadal nu va participa la Wimbledon, după problemele, mai vechi ce-i drept, dar apărute la picior după finala de la Roland Garros. Dar starea fizică i-a permis până la urmă spaniolului să vină la Londra și să forțeze al treilea Grand Slam al anului. Nadal nu a jucat în nici un turneu premergător competiției de la All England Club.

În primele două runde, Rafa nu a avut probleme, dar au fost unele momente când spaniolul nu a mai avut controlul jocului. De fiecare dată, în setul trei, cu Cerundolo și Berankis. Doi tenismeni care nu s-au remarcat într-un fel pe suprafața verde. Însă Nadal poate ridica și mai mult nivelul.

Meciul din turul trei pare să fie cel mai greu de până acum pentru campionul iberic. Dar cu un joc mult mai atent, Nadal poate face încă un pas spre obiectivul său. Va avea emoții spaniolul în duelul Sonego – Nadal?

Meciuri directe Sonego – Nadal

Va fi primul meci direct între cei doi jucători!

Ponturi Sonego – Nadal – Tenis ATP Wimbledon

  • Total seturi meci – peste 3,5, la o cotă de 1,86 oferită de către cei de la Fortuna pariuri online! Nadal a cedat set în fiecare meci jucat, iar adversarii erau sub nivelul lui Sonego. Italianul poate să-l pună la încercare pe campionul de la Paris, astfel că ne așteptăm la un meci disputat. Mergem pe cel puțin patru seturi disputate în duelul Sonego – Nadal, la o cotă excelentă!

Concluzii

Sonego – Nadal e una din cele mai interesante partide din turul trei de la Wimbledon! Italianul vrea să realizeze surpriza, dar Nadal e mai mult decât ambiționat. Va reuși spaniolul să treacă cu ușurință de peninsular? Vom vedea un nou meci cu patru seturi? Vor fi mai mult de 32 de game-uri? Răspunsurile, sâmbătă, după ora 18:30.

Nu uita nici de celelalte analize de pe site-ul nostru. Finala U 19, Israel – Anglia, Fluminense – Corinthians, din campionatul Braziliei, Hacken – Elfsborg, dar și meciul Halep – Frech, tot din turul trei de la Wimbledon. Tot din turul trei, de pe tabloul masculin, mai avem analizate disputa dintre Kyrgios – Tsitsipas, iar de la feminin, Kvitova – Badosa. Aruncă un ochi și peste Sinner – Isner, unul din capetele de afiș de vineri!

Te așteptăm și pe canalul nostru de Telegram BETuri, unde zilnic poți găsi cele mai noi pariuri și pronosticuri. Dar și pe grupul de Facebook BETuri! Cât mai multă inspirație și cât mai mult verdeee la pariuri!

Alte ponturi utile: