ATP
20.11.2021
Pala Alpitour, Torino
Novak Djokovic
Alexander Zverev
duckworth
vs
duckworth
1
1.40
22:00 - Eurosport

Djokovic – Zverev – Ponturi Pariuri Turneul Campionilor – 20.11.2021

Cristi Geiger
19 noiembrie 2021

Djokovic – Zverev, Turneul Campionilor. În cel de-al doilea meci din semifinalele Turneului Campionilor se vor întâlni liderul mondial, Novak Djokovic și numărul 4 mondial, Alexander Zverev, partidă de la care venim în ajutorul vostru cu mai multe pronosticuri. Meciul e ultimul al zilei în arena Pali Alpitour și va începe de la ora 22:00. Mai multe amănunte de la această confruntare, dar și pariurile pe care le-am găsit, în rândurile care urmează.

Djokovic – Zverev – informații și statistici Turneul Campionilor 2021

  • Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele competiției după 2 victorii în primele 2 meciuri și pare la ora actuală principalul favorit la cucerirea turneului.
  • Sârbul a etalat un joc foarte solid. Chiar dacă va avea mai puțin timp de refacere până la semifinale, rămâne favoritul semifinalei.
  • Zverev a arătat și el un joc solid, mai ales în meciul pierdut cu Medvedev. Germanul a terminat pe 2 grupa, în spatele rusului.
  • Serviciul a funcționat aproape perfect pentru neamț, fiind avantajat și de suprafața foarte rapidă de la Torino.

Ponturi tenis Turneul Campionilor 2021

  • Victorie pentru liderul mondial în Djokovic – Zverev, la o cotă de 1,40 oferită de către cei de la Betano pariuri online. Va fi un meci extrem de interesant, între 2 jucători care au arătat foarte bine în meciurile disputate la Torino. Totuși experiența lui Nole cred că își va spune decisiv cuvântul și îl va ajuta pe sârb pentru o nouă calificare în finala competiției.
  • Victorie Djokovic la H 2,5 gameuri, la o cotă de 1,60 oferită de către cei de la Superbet pariuri online. Avem mare încredere în Djokovic că va reuși un nou meci de zile mari. Sârbul a arătat din nou acea defensivă incredibilă și cu siguranță Zverev va avea mari probleme în a închide punctele.

Forma de moment a liderului mondial – Ponturi tenis Turneul Campionilor 2021

Novak Djokovic e la 2 meciuri distanță de a-l egala pe Federer la numărul de trofee câștigate la ATP Finals. Doar că misiunea va fi mult mai grea decât pare la prima vedere. Jucătorii de care va trebui să treacă sârbul în drumul spre un nou trofeu sunt singurii care îi pot pune cu adevărat probleme Djokerului.

În cele 2 meciuri jucate până acum, Nole a arătat un joc bun spre foarte bun. Dacă în prima dispută, contra norvegianului Casper Ruud, sârbul a întâmpinat ceva probleme în primul act al meciului, în partida a 2-a, contra rusului Andrey Rublev, Djokovic nu i-a dat deloc șanse numărului 5 mondial. Iar asta în condițiile în care rusul a etalat și el un joc foarte bun și va fi probabil cel de-al 4-lea semifinalist al competiției.

În ultimul meci rămas de jucat, Djokovic cel mai probabil va juca la relanti, cu motoarele puțin turate, tocmai pentru a-și doza energia pentru meciul contra lui Zverev. Un capitol la care sârbul a excelat în aceste 2 meciuri e serviciul. Sigur, Nole întotdeauna a avut în această armă un atuu, însă datorită variației. Dar la Torino, Nole a servit nu mai puțin de 24 de ași. Iar dacă va continua la același nivel la acest capitol și în următoarele meciuri, atunci cu siguranță Nole e cu un pas mai aproape de al 6-lea titlu la Turneul Campionilor.

Djokovic – Zverev – Forma de moment a numărului 5 mondial

Alexander Zverev a fost și el la un nivel foarte bun. Chiar dacă s-a calificat de pe poziția secundă, jocul său nu a fost cu mult sub cel al rusului Medvedev. De altfel, singurul eșec a venit împotriva numărului 2 mondial, dar partida a fost una pe muchie de cuțit.

Diferențele în acea partidă s-au făcut la detalii și returul superior al rusului a făcut decisiv diferența, mai ales în tie-break-ul setului decisiv. Fără doar și poate, partida dintre Medvedev și Zverev a fost cea mai calitativă de la acest turneu, până acum.

În primul meci, Sascha a avut oarecare probleme cu Berrettini, ratând mai multe mingi de break, însă s-a impus la tie-break. Ca mai apoi să beneficieze de retragerea favoritului publicului de la Torino. În schimb, contra lui Hurkacz valoarea superioară, dar și forma foarte bună, s-au văzut din plin. A fost o victorie scurtă a neamțului, care l-a dus pentru pentru a 3-a oară, din 5 participări, în  semifinalele turneului. Nu mai puțin de 39 de ași a servit ași Sascha, în 2 meciuri și un set!

Anul trecut Zverev nu a reușit să treacă de grupe, însă acum 3 ani s-a impus la Londra, într-o finală chiar contra adversarului din semifinale.

Djokovic – Zverev – dueluri directe – Turneul Campionilor 2021

Cei doi jucători s-au întâlnit în 10 meciuri oficiale, iar raportul este clar de partea sârbului, care conduce cu 7-3! La Turneul Campionilor, Nole și Sascha s-au mai întâlnit de 3 ori, iar Novak conduce și în aceste dueluri, 2-1. Dar Zverev s-a impus în cel mai important meci, cel din finala din 2018.

Ultimul meci direct la această competiție între cei 2 a avut loc anul trecut în faza grupelor. Atunci, Novak s-a impus cu 2-0 la seturi. Anul acesta, au avut loc 4 confruntări, iar 3 i-au revenit sârbului, în timp ce Alexander s-a impus în semifinalele Turneului Olimpic de la Tokyo. În ultimul meci direct, cel din penultimul act de la US Open, Nole s-a impus după un meci maraton, scor 3-2 la seturi.

Novak Djokovic – Alexander Zverev – Turneul Campionilor 2021 – Concluzii

Ne așteaptă un meci de zile mari, între doi dintre cei mai buni jucători din circuit. Va fi o partidă asemănătoare celei de la US Open sau Nole va avea iar câștig de cauză, fără prea mult efort? Câți ași vom avea în confruntarea dintre acești titani? Răspunsurile, sâmbătă, de la ora 22:00!

Nu uitați că avem un week-end plin de partide extrem de interesant: FCSB – Botoșani, FC Argeș – CSU Craiova sau FC U Craiova – CFR Cluj în Liga 1, dar și disputele dintre Lazio – Juventus, Fiorentina – Milan, Inter – Napoli sau Lyon – Marseille.

Vă așteptăm și pe grupul nostru de Telegram, unde zilnic postăm bilete și pronosticuri pentru voi. Dar și pe grupul de Facebook! Vă dorim un week-end cât mai prolific și muuuult verde la pariuri!

Alte ponturi utile:

jucatoare de tenis 1 jucatoare de tenis 1
WTA
28.06.2022
Wimbledon
ryan peniston duckworth
ATP
28.06.2022
Wimbledon
duckworth ryan peniston
ATP
28.06.2022
Wimbledon
jucatoare de tenis 1 jucatoare de tenis 1
WTA
28.06.2022
Wimbledon
jucatoare de tenis 1 jucatoare de tenis 1
WTA
28.06.2022
Wimbledon
jucatoare de tenis 1 jucatoare de tenis 1
WTA
27.06.2022
Wimbledon