CS Mioveni
academica clinceni
23.01.2022
Stadionul Orășenesc, Mioveni
1/1
1.67
14:30 - Digi 1, Telekom 1, Look Sport+

CS Mioveni – Academica Clinceni | Ponturi Pariuri Liga 1 | 23.01.2022

Ultimul update pe: iunie 8, 2024
Rate this post

Lupta la retrogradare se dă şi în acest an între CS Mioveni – Academica Clinceni. Cele două echipe au nevoie disperată de puncte pentru a păstra şanse la menţinerea în Liga 1. Toată lumea e de acord că sezonul este lung dar orice punct este extrem de valoros.

Academica pare a fi una dintre echipele condamnate la retrogradare în timp ce Mioveniul speră să se menţină. Această patidă va fi prima a acestei zile în Liga 1 şi va avea fluierul de start de la ora 14:30. Echipa BETuri are încredere foarte mare în ponturile oferite aşa că tu trebuie să adaugi meciul pe biletul zilei. Jocul poate fi urmărit pe principalele canale de sport din ţara noastră.

Motivarea Ponturilor – CS Mioveni – Academica Clinceni – Liga 1

  • Academica Clinceni este lanterna roşie a campionatului.
  • CS Mioveni are cea mai slabă ofensivă în timp ce oaspeţii au a doua cea mai slabă apărare.
  • În toate meciurile directe disputate de cele două echipe, indiferent de eşalon, au marcat ambele echipe.
  • În 5 din ultime 6 meciuri disputate de Academica în Liga 1, a marcat o singură echipă. Această statistică ne poate face să ne îndreptăm spre un NG.

Ponturi CS Mioveni – Academica Clinceni – Fotbal Liga 1

  • Datorită faptului că CS Mioveni este cotată ca mare favorită în acest meci, o să mizăm pe numărul de goluri. Astfel vom paria că vom avea un meci de over 2,5 goluri. În oferta celor de la Superbet Pariuri Sportive acest pont vine cu o cotă de 2.00, care practic ne dublează suma pariată.

CS Mioveni poate mai mult

Elevii lui Alex Pelici încep anul de pe poziţia a 12-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 21 de puncte. În prima parte a sezonului problemele lor au fost în compartimentul ofensiv, găsind foarte greu drumul spre poarta adversă. Nici defensiva nu a arătat perfect dar putem spune că a fost mai bună decât atacul.

În această pauză competiţională cei de la CS Mioveni și-au măsurat forţele cu cei puternici. Au disputat două partide amicale în compania celor de la Dinamo şi FCSB. Pe dinamoviști au reuşit să-i învingă cu scorul de 2-0 în timp ce cu FCSB au reuşit să încheie meciul 0-0. Observăm că Mioveniul a crescut foarte mult în această iarnă şi aşteptăm ca acest lucru să se vadă şi în rezultatele obţinute.

Mioveniul a mers pe continuitate atât la nivelul băncii tehnice, cât şi la nivelul lotului de jucători. Au fost aduşi doar patru fotbalişti care să îmbunătăţească lotul echipei. Pe această listă sunt numai oameni de atac: Tomzyck, Raicea, Voinea şi Coman.

Posibil prim 11 CS Mioveni – meciuri Liga 1

Alex Pelici nu se gândeşte decât la cele trei puncte, astfel, la ora de start a partidei CS Mioveni – Academica Clinceni este posibil să vedem gazdele în următoarea formulă de joc.

(5-2-3) Ducan – Iacob, Scarlatache, Garutti, Şerbănică Toma, Dumitriu – Sanoh, Tomzyck, Buziuc.

Academica Clinceni condamnată la retrogradre

Problemele financiare şi-au spus cuvântul pentru cei de la Clinceni, astfel că vor avea un an foarte dificil în Liga 1, care se poate sfârşi cu o retrogradare. Ei ocupă ultima poziţie a clasamentului cu doar 11 puncte obţinute. Ei trebuie să aibă o a doua parte a sezonului perfectă pentru a mai spera că se vor salva.

Pentru noul an, cei de la Academia sunt o necunoscută pentru că au ales să nu dispute niciun meci de pregătire. Ceea ce este sigur este faptul că antrenor al echipei va fi Adrian Falub. Acesta este un tehnician cu experienţă la nivelul primei ligi, astfel că poate aduce un plus oaspeţilor.

Din cauza problemelor de ordin financiar, foarte mai mulţi jucători au părăsit echipa în această pauză competiţională. Pe această listă îi putem nota, printre alții, pe Gardoş, Patriche, Omoh, Achim, Ciandarov, Ventura și Kazlauskas. La capitolul veniri trebuie să-i trecem pe Cmovs, Gogov şi Bolboaşă.

Posibil prim 11 Academica Clinceni – fotbal Liga 1

Pentru Academica Clinceni ar putea fi bun şi un rezultat de egalitate în acest meci. Gândind logic, va fi foarte greu să obţină şi o remiză. Tehnicianul gazdelor are nevoie de jucători cu o experienţă mult mai mare pentru a se putea bate la evitarea retrogradării. Adrian Falub ar putea trimite în teren următorul prim 11 în meciul CS Mioveni – Academica Clinceni:

(4-1-4-1): Ureche – Holzmann, Cmovs, Filip, Ioniță – Gogov – Ion, Cascini, Longher, De Amorim – Vellios.

CS Mioveni – Academica Clinceni – meciuri directe (H2H)

Singurul meci direct relevant pentru că s-a desfăşurat în ultima perioadă este meciul din tur. Acel joc a fost unul destul de echilibrat şi s-a încheiat cu scorul de 1-1. Atunci scorul a fost deschis de Clinceni şi cei de la Mioveni au egalat printr-o lovitură de la 11 metri. Cu siguranţă meciul acesta va fi sub semnul dominaţiei echipei din Mioveni.

Pronosticuri CS Mioveni – Academica Clinceni

  • Continuăm seria ponturilor la acest meci cu un nou pariu ce ne poate aduce profit. Echipa noastră a ales să parieze din oferta celor de la Superbet Pariuri Sportive, un pariu pauza – final. Vom paria la o cotă de 1.67 că Mioveniul va conduce atât la pauză cât şi la finalul partidei.
  • Anticipăm un meci în care cei de la Acdemica vor fi dominaţi şi atunci vor fi nevoiţi să apeleze la intrări mai dure. Astfel vom paria pe faptul că se vor arăta peste 4,5 cartonaşe galbene în acest meci la o cotă de 1.70. Am selectat cota din oferta celor de la Betano Pariuri Sportive.

Concluzii

CS Mioveni – Academica Clinceni este un meci al speranţei pentru că ambele echipe îşi propun să obţină un rezultat pozitiv. Mioveniul vede doar trei puncte de la acest meci, dar trebuie să fie foarte atentă pentru că nici Academica nu va veni să îşi vândă uşor pielea.

Ne aşteaptă un week-end plin de fotbal spectacol. Cele mai importante meciuri le ai analizate pe site-ul BETuri.ro, cu pronosticuri sportive de top. Recomandăm printre altele:

Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

gloria buzau
Sepsi
Superliga
22.07.2024
Stadionul Gloria
Dinamo Bucuresti
petrolul ploiesti
Superliga
21.07.2024
Stadionul Arcul de Triumf
Oțelul Galați
Farul Constanta
Superliga
22.07.2024
Stadionul Oțelul
rapid bucuresti
CFR Cluj
Superliga
20.07.2024
Stadionul Giulești