Meciuri Amicale
17.11.2022
Amman International Stadium
Iordania
Spania
Iordania
vs
spania
3-6 goluri
1.52
18:00

Iordania – Spania – Ponturi Pariuri Meciuri Amicale – 17.11.2022

Dionisie Rotaru
16 noiembrie 2022

Continuăm analizele ultimelor meciuri de pregătire înainte de Campionatul Mondial, iar următoarea partidă pe care o trecem în revistă e duelul Iordania – Spania. Confruntarea e programată miercuri, 17 noiembrie, de la ora 18:00. Mai multe detalii de la disputa din capitala Iordaniei, dar și pariurile pe care ți le-am pregătit, în cele de mai jos.

Motivarea ponturilor – Iordania – Spania – Pariuri Fotbal internațional

  • Iordania face parte din categoria reprezentativelor care nu s-au calificat la Campionatul Mondial.
  • Forma de moment a naționalei gazdelor e una foarte bună, cu 5 victorii consecutive.
  • Spania face și ea ultimele retușuri înainte de debutul la competiția din Qatar.
  • Ibericii au terminat meciurile oficiale cu o victorie, 1-0 pe terenul celor de la Portugalia.

Ponturi Iordania – Spania – Meciuri amicale

  • Total goluri meci – 3-6, la o cotă de 1,52 oferită de către cei de la Betano România. Diferența dintre cele naționale e una uriașă și credem că asta se va simți și pe terenul de joc. Chiar dacă Enrique nu va folosi cel mai bun prim 11, credem că golurile se vor încadra în intervalul indicat la Iordania – Spania.

Forma gazdelor și Rezultate Fotbal internațional

Naționala statului din Iordania nu a reușit să se califice la Campionatul Mondial. Reprezentativa condusă de Adnan Hamad Majid Al Abbasi a terminat pe trei grupa de calificare, în spatele Australiei și Kuweit. Dar forma de moment e una foarte bună. Surprinzător de bună chiar!

Iordania are 5 victorii la rând în ultimele partide jucate, amicale și Cupa Asiei. Naționala pregătită de Adnan Hamad Majid Al Abbasi e pe primul loc în grupa A a Cupei Asiei. Ultima înfrângere a fost în luna iunie, 1-2 cu Australia, în cadrul unui meci amical.

Meciul cu Spania e o oportunitate pentru Iordania să își măsoare forțele cu una din cele mai bune naționale din lume. Meciul se joacă în capitala Iordanului, astfel că asistența se anunță una ridicată. Vor reuși gazdele să iasă cu fruntea sus din duelul Iordania – Spania?

Posibil prim 11 pentru gazde în Iordania – Spania

Laila; Al-Zoubi, Obaid, Hashish, Yassin; Al-Hourani, Samir, Al-Rawabdeh; Olwan, Al-Dardour, Al-Naimat.

Forma ibericilor și Rezultate Preliminarii CM 2022

Spania rămâne una din forțele mapamondului. Chiar dacă la ora actuală nu mai e printre cele mai bune 3 sau 4 naționale, Spania nu poate fi desconsiderată. Ibericii au câștigat și grupa din Liga Națiunilor, cu o victorie cu 1-0 în ultima etapă, chiar pe terenul Portugaliei.

Spaniolii se vor lupta astfel pentru Liga Națiunilor, dar obiectivul principal rămâne Cupa Mondială, acolo unde naționala lui Enrique e în grupă cu Germania, Japonia și Costa Rica. Nu va fi însă o misiune ușoară pentru iberici, care vor avea de tras pentru a obține unul din cele două locuri ce duc în optimi.

Lotul convocat de Luis Enrique arată bine, cu Fati, Pedri, Gavi, Torres sau Asensio. Toți jucători capabili să facă diferența în momentele cheie ale partidelor. Ultima înfrângere a spaniolilor a fost în luna septembrie, 1-2 acasă cu Elveția.

Ultimul antrenament pentru selecționata iberică pare să fie la îndemână și jucătorii lui Enrique nu vor decât să fie la înălțime și să plece în urma acestui duel cu un moral cât mai bun spre Qatar. Vor face scor ibericii în Iordania – Spania?

Echipa de start a Spaniei

Luis Enrique va trimite în teren un prim 11 cât mai apropiat de cel pe care îl va trimite și în primul meci oficial de la Mondial, vs Costa Rica.

Simon; Carvajal, Guillamon, Garcia, Gaya; Soler, Gavi, Busquets; Pino, Torres, Williams.

Iordania vs Spania – Meciuri directe

Va fi primul duel direct între cele două naționale. Se va impune fără emoții campioana mondială din 2010 în duelul Iordania – Spania?

Pronosticuri Iordania – Spania – Fotbal Internațional

  • Total goluri Spania – peste 2,5, la o cotă de 1,57 oferită de către cei de la la Superbet pariuri sportive. Spania e cu ce puțin trei-patru clase peste naționala din Iordania. Fiind ultimul antrenament înainte de Mondialul din Qatar, ibericii ar trebui să facă spectacol și să marcheze cel puțin trei goluri în duelul Iordania – Spania.

Concluzii

Iordania – Spania e alt meci de pregătire, cu o favorită certă. Spania vrea să facă și spectacol, astfel că reușitele nu ar trebui să întârzie. Dar vom vedea mai mult de 4 goluri? Pot ieși cu fruntea sus gazdele din acest meci? Răspunsurile, joi, de la ora 18:00.

Ai și alte analize din înainte de mondial: Mexic – Suedia, Polonia – Chile, Oman – Germania, Portugalia – Nigeria, Ghana – Elveția sau Albania – Italia. Și tricolorii au meciuri, iar noi am analizat România – Slovenia și Moldova vs România.

Te așteptăm și pe canalul nostru de Telegram, acolo unde zilnic postăm cele mai noi bilete și pronosticuri. Cat mai multa inspiratie și la câte mai multe pariuri verzi alături de BETuri.ro!

Alte ponturi utile:

Chindia UTA
Superliga
03.02.2023
Stadionul Eugen Popescu
rapid bucuresti fc voluntari
Superliga
04.02.2023
Stadionul Giulești
Juventus Lazio
Cupa Italiei
02.02.2023
Allianz Stadium
lens nice
Ligue 1
01.02.2023
Stade Bollaert Delelis
fc hermannstadt FC Arges
Superliga
04.02.2023
Stadionul Municipal, Sibiu
CFR Cluj FCSB
Superliga
05.02.2023
Dr. Constantin Rădulescu