cso voluntari
u bt cluj
Liga Națională de Baschet Masculin
31.05.2022
Sala Gabriela Szabo, Voluntari
2
1.40
20:00 - Digi 1, Prima Sport

CSO Voluntari – U-BT Cluj | Ponturi Liga Națională de Baschet | 31.05.2022

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: mai 31, 2024
5/5 - (1 vote)

Voluntari – U-BT Cluj, meciul trei din Liga Națională de baschet masculin se joacă marți, de la ora 20:00. Cele două echipe sunt la egalitate, 1-1, după primele două partide și ne așteptăm să vedem o dispută cel puțin la fel de echilibrată.

Echipa antrenată de Mihai Silvășan a pierdut avantajul terenului propriu și va avea mult de muncă în această serie cu Voluntari. Ilfovenii s-au apărat excelent în meciul al doilea și au reușit astfel să „fure” o victorie în disputa cu U-BT.

Meciul doi dintre Voluntari – U-BT a oferit și un moment mai puțin plăcut. Stefan Bircevic s-a certat cu Luca Colceag și chiar l-a agresat fizic pe mai tânărul său coleg. Incidentul a fost cu greu aplanat de Mihai Silvășan.

Voluntari – U-BT Cluj – Motivarea Ponturilor – Liga Națională de baschet

  • Meciul al doilea al seriei dintre cele două echipe a fost un meci extrem de tensionat. Ambele echipe au avut peste 30 de aruncări libere.
  • U-BT Cluj-Napoca a jucat modest în meciul al doilea și a marcat doar 4 coșuri de trei puncte din 27 de tentative.
  • Formația antrenată de Mihai Silvășan a terminat cu 14% la aruncările de trei puncte, un procentaj care nu îți poate aduce victoria într-un astfel de meci.
  • Niciun jucător de la Voluntari nu a marcat mai mult de 20 de puncte într-unul dintre cele două jocuri. Moldoveanu și Thompson au fost artizanii victoriei în meciul al doilea cu câte 16 puncte.
  • Cea mai bună performanță în această finală îi aparține lui Patrick Richard. Americanul a reușit 21 de puncte în meciul secund.

Ponturi Voluntari – U-BT Cluj  – Champions League

  • Voluntari – U-BT Cluj – U-BT Cluj victorie – Cotă 1.40 la Unibet Pariuri. Echipa clujeană a fost favorită în toate meciurile disputate cu Voluntari. U-BT are un lot net superior și ne așteptăm să preia din nou conducerea la general.
  • Voluntari – U-BT Cluj – Bircevic sub 10,5 puncte în meci – Cotă 1.85 la Superbet. Jucătorul sârb are mari probleme la echipa clujeană, fiind implicat în mai multe conflicte în ultimele meciuri. Bircevic s-a certat zdravăn și cu Silvășan la meciul cu Sibiu.

Te așteptăm și pe canalul de Telegram BETuri unde se află mai multe ponturi gratis pentru tine!

Meciuri Baschet Liga Națională – Formă Voluntari

După primele două meciuri Voluntari – U-BT Cluj, formația ilfoveană se poate declara mulțumită. Elevii antrenați de Saša Ocokoljić au reușit să elimine avantajul terenului propriu pentru U-BT Cluj și finala se joacă.

Mai mult, ilfovenii au și un avantaj moral important după ce i-au administrat lui U-BT Cluj o înfrângere chiar pe teren propriu.

Voluntari are jucători importanți în toate zonele și nu putem spune că un baschetbalist anume s-a evidențiat în primele meciuri. Forța grupului și experiența unor jucători precum Moldoveanu, Torok sau Barro au contat enorm în cele două jocuri. Cum se vor descurca aceștia într-un nou duel CSO Voluntari – U-BT Cluj?

U-BT Cluj prima înfrângere pe teren propriu – Liga Națională de Baschet

U-BT Cluj a pierdut pentru prima dată în acest sezon un meci pe teren propriu, în campionatul intern. Campionii României au pierdut doar disputele din Basketball Champions League în BT Arena, în timp ce în campionat au avut un parcurs fără greșeală.

În primul meci al seriei, U-BT Cluj s-a impus cu 87-65, într-o partidă în care Brandon Brown, Elijah Stewart și Andrija Stipanovic au terminat fiecare cu minim 15 puncte marcate. Clujenii au rupt jocul atunci în sfertul al treilea pe care l-au câștigat cu 35-20.

În al doilea meci, elevii lui Mihai Silvășan au aruncat extrem de modest și doar Hogue și Richard au fost în „double-digits”. Bircevic, Stewart și Brown au marcat împreună doar 13 puncte.

Clujenii au fost extrem de supărați la finalul meciului doi din cauza manierei de arbitraj. Silvășan a oferit câteva declarații dure și a comparat numărul de faulturi primit de cele două echipe.

Au avut cu 21 de libere mai mult ca noi în două meciuri, iar noi am fost una dintre echipele care a obținut cele mai multe libere în Basketball Champions League. A fost o manieră ciudată de arbitraj din acest punct de vedere, să nu spun mai mult. Indiferent de condiții, vom merge la Voluntari cu gândul să câștigăm. Au mai fost momente grele și ne-am arătat caracterul. Am văzut deja că există diferite polemici din nimic.”,

a declarat Mihai Silvășan după meciul al doilea.

Voluntari – U-BT Cluj-Napoca H2H – Meciuri directe

Cele două echipe s-au întâlnit deja de șase ori în acest sezon și scorul este de trei la trei. Rămâne de văzut care dintre cele două formații se va impune în meciul al treilea al finalei Voluntari – U-BT Cluj.

Concluzii 

Meciul Voluntari – U-BT Cluj-Napoca se va juca marți, de la ora 20:00, în Sala Sporturilor din Voluntari. Partida dintre cele două echipe va fi transmisă de Digi Sport și Prima Sport. Meciul trei al finalei Voluntari – U-BT Cluj poate fi urmărit și pe Youtube, pe canalul Federației Române de Baschet.

Pe lângă baschet, ai și ponturi din tenis sau fotbal pe site:

Alte ponturi utile:

gais
aik stockholm
Allsvenskan
22.07.2024
Stadion Gamla Ullevi
lugano
fenerbahce
Champions League
23.07.2024
Stockhorn Arena
red bull bragantino
athletico paranaense
Campeonato Brasileiro Série A
22.07.2024
Nabi Abi Chedid