calendarul începutului de an betano
Ofertă valabilă: 27.12.2021 - 30.01.2022
Cristi Geiger
1 ianuarie 2022

Calendarul Începutului de An Betano – Câștigă săptămânal premii excelente!

5/5 - (1 vote)

2022 îți aduce Calendarul Începutului de An Betano, o promoție care pune la bătaie smartphone-uri, TV-uri, proiectoare și console de joc.

Betano Pariuri
Calendarul Începutului de An Betano – Premii importante, săptămânal
Câștigă și tu un iPhone 13, un TV OLED sau un an de pariuri gratis!

Participă și tu la calendarul Betano și adună tichetele promoționale. Câștigătorii au parte de premii săptămânale (telefoane, console de joc sau televizoare). 100 de norocoși vor avea parte de un an gratuit la pariuri Betano!

Pe lista premiilor se adaugă și un bonus de rotiri gratuite, jetoane de aur sau free bet-uri Betano pe durata întregului an. 100 de norocoși vor reuși să câștige acest an de jucat gratis la Betano Pariuri Online. Detalii în cele ce urmează!

Cum participi și cum poți câștiga la Calendarul Începutului de An Betano?

Primul pas este să apeși pe butonul „Vreau Oferta!” de mai sus. Astfel, vei intra și tu în cursa pentru super premiile de la Betano. Fiecare 10 lei mizați pe platforma de joc Betano îți va aduce câte un tichet de participare la tombola Betano. Astfel, poți adună până la 50 de tichete de joc zilnic.

Dacă alegi să participi și în oferta zilnică din cadrul promoției Calendarul Începutului de An Betano, operatorul îți va dubla capacitatea maximă de tichete pe care le poți aduna pe zi. Vei ajunge la un total de până la 100 de tichete pe zi.

De asemenea, un alt aspect pe care poți să-l iei în calcul este participarea gratuită la Roata Norocoasă Betano. În acest fel, poți câștiga și de aici câte un tichet zilnic.

Ce poți câștiga cu Calendarul Betano?

Așa cum ți-am zis mai devreme, Betano pune la bătaie multe premii săptămânale pentru care merită să participi și tu la Calendarul Începutului de An Betano. În continuare îți vom prezenta lista cu extragerile ce vor avea loc în următoarea perioadă. În cadrul acesteia, vei vedea și care sunt cadourile pe care le poți câștiga chiar tu!

Lista extragerilor din Calendarul Începutului de An Betano:

  1. Prima extragere săptămânală din cadrul promoției Betano are loc pe 4 ianuarie 2022. Jucătorii clasați pe pozițiile 1-7 din clasamentul au șansa să câștige (fiecare) câte un videoproiector LG cu o valoare netă de 1.670 RON.
  2. A doua extragere săptămânală are loc pe 11 ianuarie 2022. Jucătorii clasați pe pozițiile 1-7 vor câștiga (fiecare) câte o consolă Nintendo Switch + Ring Fit Adventure Edition. Premiul are o valoare netă de 1.936 RON.
  3. Extragerea săptămânală cu numărul trei din Calendarul Începutului de An Betano este programată pentru data de 18 ianuarie 2022. Jucătorii ce se vor situa pe locurile 1-7 vor câștiga fiecare câte un Televizor OLED LG cu o valoare netă de 3.959 RON.
  4. În cadrul extragerii cu numărul patru (25 ianuarie 2022), jucătorii clasați pe primele 7 locuri vor câștiga fiecare câte un telefon mobil iPhone 13 (Negru). Valoarea netă a unui astfel de premiu este de 5.359 lei.
  5. Ultima săptămână de promoție aduce Marea Extragere Betano. În cadrul ei, primii 100 de jucători câștigă un bonus valabil pe toată durata anului 2022. Câștigătorii vor beneficia de Rotiri Gratuite Betano, Jetoane de Aur Betano sau Free Bet-uri Betano zilnic (în perioada 1 februarie 2022 – 31 decembrie 2022).

Valoarea totală netă a premiilor acordate în Marea Extragere Betano au o valoare netă de 1.336.500 RON. E bine să știi că participanții pot câștiga doar câte un singur premiu în cadrul fiecărei extrageri. În cazul în care un câștigător de Extragere Săptămânală din Calendarul Începutului de An Betano este extras de mai multe ori, acestuia va fi considerat doar o singură dată. Pe site ai un articol și despre cum se face o depunere Betano, pentru a te ghida înspre aceste câștiguri fabuloase!

Concluzii

Ia parte și tu la cursa pentru premiile începutului de an la Betano. Fă-ți un cont Betano acum, pornind de la butonul „Vreau oferta!”. Tot de la Betano, dar pe partea de cazino, ai și un bonus fără depunere constând în 100 rotiri gratuite Betano la jocul Fire Joker!

Nu uita că echipa noastră îți aduce zi de zi cele mai tari ponturi gratis de pe piața pariurilor sportive. Te așteptăm și pe canalul nostru de Telegram BETuri cu multe pronosticuri utile!

Mult succes!

Betano Pariuri
Calendarul Începutului de An Betano – Premii importante, săptămânal
Câștigă și tu un iPhone 13, un TV OLED sau un an de pariuri gratis!

Participă și tu la calendarul Betano și adună tichetele promoționale. Câștigătorii au parte de premii săptămânale (telefoane, console de joc sau televizoare). 100 de norocoși vor avea parte de un an gratuit la pariuri Betano!