ATP
04.05.2022
Madrid
Diego Schwartzman
Grigor Dimitrov
diego schwartzman
vs
grigor dimitrov
Victorie Schwartzman
1.56
17:30 - Eurosport 2

Schwartzman – Dimitrov – Ponturi Pariuri ATP Madrid – 04.05.2022

Cristi Geiger
3 mai 2022

Nu am plecat de pe zgura de la Madrid și venim cu mai multe pronosticuri de la partida Schwartzman – Dimitrov, din cadrul turului secund a Mastersului din capitala Spaniei.

Meciul este programat miercuri, 4 mai, dar terenul și ora urmează să fie stabilite ulterior. Confruntarea poate fi urmărită pe canalele Eurosport sau livestreamurile caselor de pariuri online. Mai multe amănunte de la această dispută, dar și ce pariuri tenis ți-am pregătit, în cele de mai jos.

Nu uita că am analizat pentru tine și alte meciuri tare de la Madrid precum Halep – Jabeur și De Minaur – Sinner! Dar și hochei de top din NHL, Maple Leafs vs Lightning!

Schwartzman – Dimitrov – Informații și statistici ATP Madrid

  • Diego Schwartzman traversează o perioadă destul de bună. Micuțul argentinian a jucat bine la ultimele turnee, reușind să atingă semifinalele la Barcelona.
  • Sud-americanul a jucat bine și la primul masters pe zgură din acest an. La Monte Carlo, Diego a făcut sferturi de finală, cedând în fața campionului Tsitsipas.
  • Grigor Dimitrov nu s-a mișcat nici el rău pe suprafața roșie în acest an. Bulgarul a făcut semifinale în Principat.
  • Jocul lui Grig a evoluat mult în ultimii ani pe această suprafață, iar bulgarul se poate duela de la egal la egal cu mulți jucători buni.

Schwartzman – Dimitrov – Ponturi tenis ATP Madrid

  • Victorie Schwartzman, la o cotă de 1,56 oferită de către cei de la Unibet pariuri sportive. În acest moment, sud-americanul e jucătorul mai în formă. Chiar dacă meciul va fi unul echilibrat, considerăm că argentinianul va rezista mai bine în schimburile prelungite. Mizăm pe o victorie a jucătorului din Argentina în duelul Schwartzman – Dimitrov.
  • Total game-uri meci – peste 19,5, la o cotă de 1,40 oferită de către cei de la Betano pariuri. Credem că partida va fi echilibrată, cel puțin un set. Dimitrov poate etala un joc bun pe zgură și va emite pretenții la o eventuală victorie. Schwartzman a cedat un set cu Paire și nu va avea cea mai simplă misiune contra bulgarului. Suntem de părere că vom vedea cel puțin 20 de game-uri disputate în disputa Schwartzman – Dimitrov.

Forma de moment a argentinianului

Diego Schwartzman e unul din jucătorii buni din circuit. Și unul din tenismenii cu cel mai bun joc pe suprafața roșie. Ajuns la aproape 30 de ani, micuțul argentinian poate etala un nivel al jocului foarte ridicat, iar într-o zi bună se poate bate de la egal la egal cu Nadal.

În acest an rezultatele sale pe suprafața roșie nu au fost deloc rele. Din contră chiar. La începutul anului, Diego a făcut semifinale la Cordoba, plus alte două finale. La Rio de Janeiro și Buenos Aires. De fiecare dată a cedat în fața unui tenismeni de top. Carlos Alcaraz și Casper Ruud.

Revenit pe zgură după primele turnee masters ale anului, Schwartzman a menținut nivelul jocului ridicat. La Monte Carlo a făcut sferturi de finală, iar la Barcelona a cedat în semifinale, dar în condiții speciale, în fața lui Busta. Argentinianul nu a jucat decât în două turnee de la startul sezonului de zgură.

Aici, în primul meci, Diego nu a avut probleme în fața lui Benoit Paire. Chiar dacă a cedat un set, acela la tie-break, sud-americanul a controlat partida și nu s-a pus cu adevărat problema câștigătorului.

În turul secund, adversarul se anunță mult mai dificil. Cel puțin prin prisma formei pe care o traversează. Dar și a valorii. Dar Schwartzman are forța de a trece fără prea multe probleme și de jucătorul bulgar. Se va impune argentinianul în duelul Schwartzman – Dimitrov?

Forma de moment a bulgarului

Grigor Dimitrov a fost și el în formă în ultima perioadă. Zgura nu mai are așa de multe secrete pentru bulgar, care și-a adaptat foarte bine jocul pe suprafața roșie în ultimii ani. Iar rezultatele nu au fost deloc rele pentru Grig.

În acest sezon, Dimitrov nu a luat parte decât la două turnee pe zgură. La Monte Carlo și Barcelona, pesemne că bulgarul încearcă să pună preț pe calitate decât pe cantitate. Iar parcursurile de la cele două competiții nu au fost deloc rele.

Din contră. În Principat, Grig a ajuns până în semifinale. În penultimul act a competiției a cedat în fața lui Davidovich Fokina, unul din jucătorii în mare formă în această primăvară. A fost un meci pierdut la mare luptă de către jucătorul bulgar.

La Barcelona în schimb, Dimitrov nu a făcut decât tur doi. Bulgarul a fost învins de către Stefanos Tsitsipas, într-un meci scurt. A fost însă un eșec în condiții nu tocmai bune. Ploaia din acele zile a dat peste cap programul, iar jucătorii au fost nevoiți să dispute mai multe meciuri în aceeași zi.

În capitala Spaniei, Grig a debutat cu dreptul. Jucătorul de pe locul 20 ATP s-a impus în minimum de seturi în fața americanul Maxime Cressy. A fost un joc solid a bulgarului, care a avut cifre bune. A avut un procentaj de 87% a punctelor câștigate cu prima minge și doar două mingi de break oferite.

Misiunea din turul secund se anunță mult mai grea. Jucătorul bulgar își va juca însă șansa, mai ales că ultimele sale evoluții au fost bune. Dimitrov are forța de a împinge meciul în decisiv, acolo unde e posibil orice. Vom vedea un rezultat surpriză în duelul Schwartzman – Dimitrov?

Meciuri directe Schwartzman – Dimitrov

În trei meciuri oficiale s-au întâlnit cei doi jucători, iar raportul este de partea bulgarului, 2-1. Ultimul meci a avut loc la Wimbledon, în urmă cu 5 ani, iar Grig s-a impus în minimum de seturi. Cine va avea câștig de cauză de această dată în duelul Schwartzman – Dimitrov?

Predicții Schwartzman – Dimitrov– Tenis ATP Madrid

  • Diego Schwartzman câștigă primul set și meciul, la o cotă de 1,73 oferită de către cei de la Superbet. Argentinianul are începuturi de meci bune, în care încearcă să-și impună jocul. Credem că și în această confruntare sud-americanul va controla debutul partidei, se va impune în primul act și va câștiga confruntarea Schwartzman – Dimitrov.

Concluzii

Schwartzman – Dimitrov e unul din meciurile interesante din runda secundă a turneului de la Madrid. Ambii jucători au evoluat bine în primul tur și credem că disputa se anunță spectaculoasă. Dar cine va avea câștig de cauză? Vom vedea mai mult de 21 de game-uri disputate? Răspunsurile, miercuri, după ora 13:00.

Avem multe alte analize pregătite pentru tine. Te invităm să arunci un ochi și peste disputele din returul semifinalelor Ligii Campionilor, Villarreal – Liverpool și Real Madrid – City, dar și din celelalte competiții europene. Frankfurt – West Ham, Rangers – Leipzig, Roma – Leicester sau Marseille – Feyenoord. Dar și disputele pentru promovare, din Liga 2 România, Steaua – U Cluj și Hermannstadt – Petrolul, respectiv Bournemouth – Nottingham Forest, din Championship.

Nu uita nici de canalul nostru de Telegram, unde zilnic poți găsi cele mai noi bilete și pronosticuri. Dar și grupul de Facebook! Cât mai multă inspirație și la cât mai mult verde la pariuri!

Alte ponturi utile:

jannik sinner novak djokovic
ATP
19.11.2023
Torino
jannik sinner daniil medvedev
ATP
18.11.2023
Torino
carlos alcaraz novak djokovic
ATP
18.11.2023
Torino
andrey rublev alexander zverev
ATP
17.11.2023
Torino
carlos alcaraz daniil medvedev
ATP
17.11.2023
Pala Alpitour, Torino
jannik sinner holger rune
ATP
16.11.2023
Torino