Super League Elveția
10.05.2024
Stade de la Tuilière
FC Lausanne
FC Basel
fc lausanne
vs
fc basel
Peste 2.75 goluri
1.95
21:30

Lausanne – Basel – Ponturi Pariuri Elveția – 10.05.2024

davidzzz21
10 mai 2024

În cadrul rundei a 35-a din prima divizie elvețiană, confruntarea de play-out, Lausanne – Basel, va avea loc pe Stade de la Tuilière din Lausanne, vineri seara, cu startul la ora 21:30. Ponturi bune AICI!

Ponturi Lausanne – Basel – Pariuri Fotbal Elveția

gets bet pariuri sportive
Pronostic Lausanne Sport vs Basel
Cota 1.95

Pronostic Lausanne – Basel: Peste 2.75 goluri – cotă 1.95 la Get’s Bet Pariuri Sportive.

Argumente pentru această alegere:

  • Istoricul întâlnirilor directe: În ultimele trei întâlniri directe dintre Lausanne și Basel, s-au înregistrat trei goluri în fiecare meci. Acest lucru indică faptul că există obiceiul ca aceste echipe să ofere meciuri cu destule goluri.

Formă Lausanne Sport – Pronosticuri Elveția

Înaintea partidei Lausanne – Basel, gazdele se află pe locul 10 în clasament, cu 40 de puncte acumulate din 10 victorii, 10 remize și 14 înfrângeri. Lausanne a înscris 44 de goluri și a primit 51 în acest sezon.

În ultimele 5 meciuri, Lausanne a obținut doar o victorie, două remize și două înfrângeri, chiar în cele mai recente două partide. Forma lor este destul de slabă. În ultima lor partidă, gazdele au pierdut în deplasare cu echipa Yverdon, scor 3-1, în campionatul elvețian.

Formă Basel – Pariuri Fotbal Elveția

La startul duelului Lausanne – Basel, oaspeții se situează pe locul 9 în clasament, cu 41 de puncte acumulate din 11 victorii, 8 remize și 15 înfrângeri. Basel a marcat 42 de goluri și a primit 52 în această stagiune.

În cele mai recente 5 meciuri, Basel a înregistrat o înfrângere urmată de două victorii și două remize. Forma lor este mediocră dar în curs de creștere. În ultima lor partidă, oaspeții au remizat acasă cu echipa Young Boys, scor 1-1, în campionatul elvețian.

Istoricul Întâlnirilor Directe (H2H) – Ponturi Fotbal Elveția

În ultimele 3 partide directe între cele două, Lausanne s-a impus de fiecare dată (scor 1-2, 3-0 și 1-2 în ultimul duel).

Pronostic Lausanne – Basel – Ponturi Elveția

Pe lângă pontul principal, o altă selecție de succes pentru acest meci ar putea fi:

Betano Pariuri
Ponturi Laussane vs Basel
Cota 1.80

Ponturi Lausanne – Basel: PsF 1 – cotă 1.80 la Betano Pariuri Sportive.

Argumente pentru această selecție:

  • Avantajul terenului propriu: Lausanne joacă pe teren propriu, ceea ce îi conferă un plus de încredere și determinare pentru a obține un rezultat pozitiv.
  • Forma recentă a echipei gazdă: Deși forma lor recentă este destul de slabă, Lausanne a demonstrat capacitatea de a obține rezultate bune în fața lui Basel în trecut, câștigând în ultimele trei întâlniri directe.
  • Importanța meciului: Fiind o confruntare din play-out, ambele echipe vor fi motivate să obțină cele trei puncte pentru a-și îmbunătăți poziția în clasament și pentru a evita retrogradarea.

Concluzii

Partida Lausanne Sport – Basel promite să fie una plină de acțiune, echipele încercând să se salveze din apropierea zonei de retrogradare, cu doar un punct diferență între ele. Preconizăm o partidă echilibrată, dar Lausanne este favorită la victorie datorită avantajului terenului propriu. Chiar dacă Basel este o echipă mai valoroasă, istoricul recent dintre cele două susține tot victoria lui Lausanne, aceștia câștigând în ultimele dueluri directe. Preconizăm o victorie la pauză sau la final a gazdelor. Plus un total de peste două goluri, după cum s-a văzut și în ultimele meciuri directe.

Site-ul BETuri.ro oferă cele mai bune ponturi pariuri fotbal și analize detaliate pentru meciurile de top din această săptămână, precum:

Să fie verde!

Alte ponturi utile:

alexander zverev nicolas jarry
ATP
19.05.2024
Roma
Atalanta leverkusen
Europa League
22.05.2024
Aviva Stadium
fc nordsjælland midtjylland
Superliga Danemarca
20.05.2024
Right to Dream Park
djurgarden halmstad bk
Allsvenskan
20.05.2024
Tele2 Arena
bk hacken malmo ff
Allsvenskan
20.05.2024
Bravadia Arena
servette fc young boys berna
Super League Elveția
20.05.2024
Stade de Geneve