Biletul zilei: Viitorul vs Red Bull Salzburg

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Viitorul - Red Bull Salzburg
1
4.05
X
3.55
2
1.85

Viitorul va încerca să forțeze pătrunderea în grupele UEFA Europa League chiar dacă foarte puțini specialiști îi dau șanse pentru atingerea acestui țel. Adversara din această dublă manșă a constănțenilor va fi Red Bull Salzburg, una dintre cele mai bune echipe ale campionatului din Austria. Acest duel se va disputa în dublă manșă, astăzi fiind programată partida tur pentru ca săptămâna viitoare să asistăm la jocul retur ce se va disputa în Austria. Pronosticul pentru biletul zilei va fi foarte interesant și o să îl aflați doar dacă o să citiți acest articol.

Viitorul traversează o formă foarte slabă atât în Liga 1 cât și în competițiile europene. Gazdele au participat în preliminariile UEFA Champions League dar au fost eliminați de către Apoel Nicosia. La Ovidiu au câștigat cei de la Viitorul cu 1-0 dar în Cipru au fost eliminați în urma celor două reprize de prelungiri suplimentare. În Liga 1 Viitorul parcurge o perioadă foarte dificilă. Compartimentul ofensiv este o problemă destul de mare pentru echipa lui Gheorghe Hagi deoarece nu a marcat niciun gol în ultimele patru jocuri din campionatul intern. Trebuie remarcat faptul că George Țucudean a revenit în lotul echipei după ce a avut probleme comportamentale. Carlo Casap este singurul absent al echipei. Hagi nu se va putea baza nici pe Benzar și Nedelcu transferați la FCSB. Biletul zilei va fi câștigător în cazul în care citești analizele făcute de specialiștii echipei noastre.

Red Bull Salzburg pornește ca mare favorită atât la victorie cât și la calificarea mai departe. Oaspeții de astăzi au început sezonul european mai devreme decât Viitorul. La fel ca echipa din țara noastră a participat în preliminariile UEFA Champions League. În turul al doilea al acestei competiții au trecut de Hibernians după un dublu 3-0. În turul al treilea a venit pasul greșit pentru Salzburg când au fost eliminați de cătrecei de la Rijeka chiar dacă nu au pierdut niciun meci. 1-1 a fost scorul în Austria iar în Croația partida s-a încheiat cu o remiză albă 0-0. În prima liga a Austriei oaspeții de astăzi au pornit foarte bine și în cele patru etape scurse au înregistrat trei victorii și o remiză. In cele opt jocuri disputate în acest sezon cei de la Salzurg nu au cunoscut gustul înfrângerii. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi este 1. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi sume bine calculate.