Putem avea un venit constant din pariuri sportive?

Există o mulţime de oameni ce au ajuns să câştige bani din pariuri sportive, deşi există deasemenea şi o mulţime de oameni ce pierd bani făcând acest lucru. Mulţi jucători tratează pariatul ca pe o activitate socială şi nu îi deranjează să piardă câţiva lei în timp ce se bucură de şansa să câştige o suma mare de bani. În cazul în care căutaţi să aveţi un venit constant din pariuri sportive pe meciuri de fotbal trebuie să dezvoltaţi un plan în acest scop.

Primul lucru pe care ar trebui să îl faceţi este să va pregătiţi să daţi dovadă de control de sine şi de disciplină. Cei mai de succes pariori din lume sunt cei ce sunt răbdători şi pariază doar pe selecţii ce li se par a avea cote mai mari decât ar trebui. Această strategie poartă denumirea de pariu de valoare sau „value betting” .

A paria în timpul evenimentelor este probabil cea mai grea metodă de a face bani din pariuri sportive pe meciuri. Spunem asta deoarece există foarte puţin timp în care putem analiza cotele şi a le compara cu cele oferite de alte case de pariuri, în timp ce minutele rămase din eveniment se scurg. Cel mai bine e să petreceţi puţin timp şi să căutaţi cote înaintea meciurilor şi să dezvoltaţi un plan de acţiune.

Ce strategii putem adopta pentru a face bani din pariuri sportive?

Prima regulă la jocurile de noroc este să pariem doar cât ne permitem să pierdem. Altceva ce este deasemenea important este să ţinem minte că de puţine ori vom face bani încercând să acoperim pierderile. Se va întâmplă să şi pierdeţi, desigur, dar va trebui să căutaţi o metodă prin care să câştigaţi mai mult decât pierdeţi.

Spre exemplu dacă veţi plasa mereu un bilet cu cota de 10, va fi nevoie să câştigaţi doar de 2 ori din 10 pentru a avea un profit. Ceva ce puteţi face este să stabiliţi o suma de bani pe care o puteţi cheltui şi nu va este indispensabilă pentru luna curentă şi să îi separaţi de restul fondurilor. Deasemenea ar trebui să va alegeţi un sport despre care credeţi că ştiţi destul de multe atunci când pariaţi.

Mulţi pariori de succes petrec mult timp analizând clasamentele de fotbal, încercând să determine pariuri ce ar putea avea o rată de succes mare. În fotbal este recomandat să studiem şi ligile inferioare de unde furnizorii de pariuri nu iau atât de mulţi bani precum din meciurile din Champions League. Aici se poate aduna o mică avere.

Care este cel mai bun mod de a avea un avantaj faţă de casă?

Există unele pieţe unde casa are un avantaj mult mai mare faţă de ceilalţi. În timp ce pariurile acumulate pot aduce un câştig foarte mare, nimeni nu câştigă un trai decent pariand pe 10 echipe într-un pariu multiplu. Trebuie să luăm în considerare şi posibilitatea unui egal sau chiar cea în care adversarii câştigă. Oricum, şansele că niciunul din meciuri să nu ne scoată este foarte mică.

Acelaşi lucru se aplică la pariurile sportive de genul scort corect sau cine va marca primul gol. Acestea sunt combinaţii de pariuri cu un grad de dificultate foarte ridicat şi foarte greu de ghicit. Casele de pariuri sportive acceptă cu cea mai mare plăcere astfel de pariuri. În loc de acestea, este bine să pariem pe selecţii de genul handicap asiatic sau pariu ce se returnează în caz de egalitate.

Atunci când plasaţi pariuri sportive pe meciuri este foarte bine să acordaţi mare atenţie pariurilor cu şanse reale de câştig. Finalmente este vorba despre cum va gestionaţi bugetul şi cât de calculaţi sunteţi la pariuri sportive.