Unde este indicat să jucăm biletul zilei?

În momentul în care vrem să jucăm biletul zilei, avem două opțiuni de a plasa pariul sportiv: într-o casă de pariuri sportive online sau într-o agenție de pariuri stradală. Acesta este un subiect controversat pentru că toți ne-am întrebat la un moment dat cum este mai bine să procedăm, iar părerile sunt împărțite. Tocmai de aceea am ales să îți prezentăm câteva motive pentru care ar trebui să joci biletul zilei la o casă de pariuri sportive online pentru a îți face treaba mai ușoară.

Ce faci când vrei să joci biletul zilei la o agenție stradală dacă e închis?

Principalul motiv pentru care este mult mai ușor să joci biletul zilei online este accesibilitatea. O agenție din cartier are un program fix, de cele mai multe ori fiind cuprins între 10:00-22:00. Această problemă nu poate apărea la o casă de pariuri online, pentru că acestea funcționează non-stop, deci putem juca biletul zilei la orice oră din zi sau din noapte. În plus, nu vei avea grija faptului că agenția online va fi închisă de Crăciun sau Revelion. În plus, dacă vrei să joci biletul zilei chiar acum, de ce să te deplasezi până la o agenție stradală când poți paria din propria ta casă?

Ofertă meciuri mai bogată

În timp ce agențiile offline se concentrează în marea majoritate a cazurilor doar pe evenimentele sportive medii și mari, într-o agenție online poți juca biletul zilei pe orice meci îți dorești. În plus, la casele de pariuri de cartier nu îți va fi permis să pariezi pe mai puțin de 3 meciuri nu foarte importante pe un bilet.

Pariuri live

Deși una dintre activitățile preferate ale multor pariori este plasarea de pariuri în timpul meciului, offline există o limitare în această privință. La agențiile stradale depindem de cozile de la casă, de comoditatea operatorului care face biletul zilei și așa mai departe, în timp ce în mediul online putem să plasăm pariuri pe fotbal pe intervale de 10 minute, pe următorul corner sau gol. Casele de pariuri sportive online de top îți pun la dispoziție transmisii live video în fiecare zi. În plus, acestea sunt în general disponibile și pe computer, dar și pe dispozitivele mobile (telefon și tabletă), astfel încât să putem urmări meciurile pe care plasăm pariuri indiferent de locul în care ne aflăm.

La pariurile sportive online poți lua decizii mult mai rapide

Să ne imaginăm o situație prin care  am trecut mulți dintre noi: punem un bilet cu multe meciuri și la final rămânem într-un singur meci și îl pierdem fix pe acela. Ce facem dacă meciul respectiv se joacă la o oră târzie, cum putem să punem o contră la o agenție stradală? În schimb, dacă am ales pariurile sportive online, putem să facem asta în câteva clipe. Multe agenții online ne permit să închidem pariul înainte de deciderea acestuia, adică avem posibilitatea să încasăm o parte din bani dacă ne-am răzgândit privitor la ultimul meci și vrem să scăpăm de suspans. Deci, dacă meciul începe dar nu se desfășoară pe placul nostru, putem alege să nu riscăm și să închidem biletul.