UEFA Europa League: Villareal vs Valencia

Meci 100% spaniol în sferturile de finală ale UEFA Europa League. Pe Estadio de la Ceramica, Villareal vs Valencia se vor lupta în manşa tur a sferturilor. Acest meci este foarte important şi orice gol poate fi decisiv în economia calificării. Cele două adversare din această seară s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon din La Liga. O partidă s-a terminat la egalitate, scor 0-0, în timp ce un meci a fost câştigat de cei de la Villareal cu scorul de 3-0. Cele mai bune ponturi pariuri sunt doar pe Beturi.ro.

Derby spaniol Villareal vs Valencia

Villareal nu face un sezon deloc bun în La Liga dar vedem că în UEFA Europa League se descurcă foarte bine. În acest moment în Primera Divison, gazdele partidei de astăzi sunt pe poziţia a 18-a, care este una retorgradabilă. Ei au acumulat doar 30 de puncte. Totuşi în Europa au un parcurs excelent. Pentru a ajunge în această fază a competiţiei cei de la Villareal au eliminat în acest an pe Sporting, cu scorul de 2-1 la general şi pe Zenit cu scourl de 5-2 la general. Submarinul galben vine după 2 înfrângeri şi un rezultat de egalitate în ultimele 3 etape din campionat. Ponturi pariuri câştigătoare sunt doar la noi.

Valencia ţinteşte calificarea în semifinalele competiţiei. Liliecii sunt echipe cu un uşor avantaj de valoare dar în acest meci se poate întâmpla orice. În campionatul Spaniei, liliecii sunt pe poziţia a 5-a a clasamentului. În fazele eliminatorii ale UEFA Europa League au trecut de Celtic şi de Krasnodar. În faţa celor de la Krasnodar s-au calificat după ce au marcat în prelungirile partidei. În acest meci cei de la Valencia nu se vor putea baza de Kondigbia şi Soler. Chiar şi aşa Valencia trebuei să obţină un rezultat bun astăzi.

Villareal vs Valencia se anunţă a fi o partidă foarte interesantă şi spectaculoasă. Ambele echipe au şanse pentru a obţine un rezultat bun. Vom merge pe un meci echilibrat şi vom paria pe un rezultat de egalitate la pauză sau la finalul partidei. Acest pont vine cu o cotă de 1.70. Un alt pariu specific meciurilor dintre echipele din Spania este cel bazat pe cornere. Astfel la o cotă de 1.80 vom paria că se vor executa peste 9,5 cornere. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră şi o să reuşeşti să câştigi pe termen lung.