UEFA Europa League: Valencia vs Arsenal

După nebunia din UEFA Champions League, suntem pregătiţi pentru o nouă seară plină de fotbal spectacol. Astăzi vom afla componenţa finalei UEFA Europa League. Una dintre cele două semifinale se va disputa între Valencia vs Arsenal. Meciul tur s-a încheiat cu victoria celor de la Arsenal cu scorul de 3-1.  La calificare este favorită Arsenal dar şi cei de la Valencia pot spera la un rezultat foarte bun. Golul marcat în deplasare de lilieci poate cântări foarte mult în economia calificării. Fluierul de start al partidei de pe Mestalla va fi de la ora 22:00. Pariază alături de noi şi o să câştigi cu biletul zilei oferit de echipa noastră.

Lupta pentru calificare între Valencia vs Arsenal

Valencia are un moral bun deoarece vine după un succes cu scorul de 6-1 în La Liga contra celor de la Huesca. Macellinho nu a odihnit nici un jucător în acel meci deoarece, liliecii se află în lupta pentru UEFA Champions League. Cheryshev şi Kondogbia sunt indisponibili pentru partida din această seară. Pentru a ajunge să joace această semifinală cei de la Valencia au eliminat pe Celtic, Krasnodar şi Villareal. Meciul de astăzi al Valenciei poate fi unul istoric deoarece de foarte mult timp nu au mai ajuns să dispute o finală în Europa. Biletul zilei ne va aduce cote foarte mari astăzi.

Arsenal este la adăpostul celor 2 goluri din meciul tur dar trebuie să fie foarte atentă. Tunarii vor fi foarte motivaţi să se califice deoarece după remiza contra celor de la Brighton au pierdut şansa de a se mai clasa în primele 4 formaţii. Astfel câştigarea acestei competiţii rămâne singura şansă de a mai ajunge în UEFA Champions League pentru sezonul următor. BATE, Rennes şi Napoli au stat în calea englezilor până în această semifinală. Holding, Ramsey şi Welbeck nu vor putea evolua pentru cei de la Arsenal în partida din această seară.

Valencia vs Arsenal se anunţă a fi un meci foarte interesant. Cei de la Valencia se vor arunca în atac deoarece au nevoie de cel puţin două goluri. La acest meci am ales să pariem pe un GG. Pentru ca ambele echipe să marcheze avem o cotă de 1.70. În opinia noastră aceatsă cotă este una foarte avantajoasă. În tur am asistat la 10 cornere, iar astăzi sperăm să fie la fel de multe. Peste 9,5 cornere la o cotă de 1.80 este un pariu ce nu trebuie ratat.