UEFA Europa League: Slavia Praga vs Chelsea

În UEFA Champions League după meciurile tur am putut trage o primă concluzie. Astăzi este o nouă seară plină de fotbal spectacol dar de această dată din UEFA Europa League. Se va disputa manşa tur a sferturilor de finală din această competiţie. În unul dintre cele mai interesante meciuri ale serii se vor duela Slavia Praga si Chelsea. Acest meci tur se anunţă a fi unul foarte interesante deoarece Slavia evoluează foarte bine în faţa propriilor suporteri. Cele două adversare de astăzi nu s-au mai întâlnit până acum astfel că ne aşteptăm la o partidă deosebit de interesantă. Cele mai bune pariuri sportive sunt pe site-ul Beturi.ro.

Determinare în Slavia Praga vs Chelsea

Sparta Praga este surpriza acestei competiţii. Cehii erau cotaţi cu foarte puţine şanse pentru a ajunge în această fază a competiţiei. În faza şaisprezecimilor de finală, gazdele partidei de astăzi au trecut de Genk cu scorul de 4-1 la general. În optimile de finală au realizat marea surpriză şi au eliminat pe Sevilla în prelungiri.  Chiar dacă Slavia nu este un nume foarte mare în Europa vedem că pot pune probleme oricui. Echipa la care evoluează Alex Băluţă face un sezon foarte bun. Ei se află pe prima poziţie şi în campionatul Cehiei. Joacă şi câştigă alături de noi la pariuri sportive.

Chelsea porneşte din postura de mare favorită în această dublă. Englezii sunt una dintre favoritele la marele trofeu. În această primăvară, Chelsea  a trecut de Malmo şi Dyanmo Kiev. Chelsea vine după 4 victorii în ultimele 5 meciuri. Cu siguranţă astăzi îşi vor dori victoria şi apoi să aibă un retur cât mai liniştit. În Premier League, albaştrii au ajuns pe poziţia a 3-a a clasamentului după ultimele rezultate foarte bune.

Slavia Praga vs Chelsea este un meci foarte important pentru ambele formaţii. La acest meci ne-a atras atenţia cota foarte bună pe care o au cei de la Chelsea. În opinina noastră o cotă de 1.70 este una foarte avantajoasă pentru un succes al oaspeţilor. Pe teren propriu cei de la Slavia sunt puternici. Astfel că ne aşteptăm la cel puţin un gol şi din partea lor, deoarece vor avea de partea lor şi suporterii. GG la o cotă de 1.90 este un pariu foarte bun. Pe termen lung la o cotă de 1.30 putem miza pe o calificare a celor de la Chelsea. Pariază alături de noi şi o să câştigi.