UEFA Europa League: Rangers vs Rapid Viena

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Rangers - Rapid Viena
1
2.00
X
3,50
2
3,75

De la ora 22:00 grupele UEFA Europa League ne aduc un meci ce nu trebuie ratat. Pe Ibrox Stadium, Rangers vs Rapid Viena ne vor oferi un meci ce nu trebuie ratat. Cele două formații nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct astfel că nu putem trage o concluzie după partidele directe. Cotele oferite de casele de pariuri ne-au atras atenția pentru acest joc așa că am ales să plasăm un pariu pe el. Ponturi pariuri sportive găsești doar pe site-ul Beturi.ro.

Fotbal spectacol: Rangers vs Rapid Viena

Rangers pornește cu prima șansă în partida din această seară. Scoțienii sunt o echipă foarte iubită astfel că sprijinul suporterilor va conta foarte mult. În prima etapă cei de la Rangers au remizat cu scorul de 2-2 contra celor de la Villareal. Elevii lui Steven Gerrard ocupă poziția a șasea a clasamentului din Scoția. În ultima etapă au pierdut contra celor de la Livingstpn cu scorul de 1-0. Singurul absent al gazdelor partidei de astăzi este Murphy. Acest jucător va fi înlocuit fără mari probleme, astfel că Rangers rămâne favorită. Ponturi pariuri sportive ne va aduce o cotă cu care ne vom dubla banii.

Rapid Viena este echipa la care evoluează Andrei Ivan și a eliminat pe FCSB în play-off. Austriecii ocupă prima poziție din această grupă după ce au învins pe Sparta Moscova în prima etapă cu scorul de 2-0. În campionatul din Austria cei de la Rapid Viena ocupă poziția a opta a clasamentului. Chiar dacă joacă foarte slab în Austria ei joacă foarte bine în Europa. Cei de la Austria Viena vor avea o serie de absenți foarte importanți. Bolingoli, Hoffmann și Thurnwold nu vor putea fi folosiți în meciul din acestă seară. În orice moment cei de la Rapid Viena vor putea surprinde și să câștige.

Partida dintre Rangers vs Rapid Viena ne va aduce și alte pronosticuri căștigătoare. O victorie a celor de la Ranges ne va dubla banii. La partenerii noștri poți să mizezi pe faptul că se vor marca sub 2.5 goluri. Ne așteptăm la un joc foarte echilibrat. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.80. Ținând cont că va evolua o echipă din Scoția ne așteptăm la multe cornere. Cota de 1.80 la peste 9,5 cornere ne va aduce un profit consistent. Pariază și câștigă alături de noi.