UEFA Europa League: PAOK vs Chelsea

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
PAOK - Chelsea
1
5.00
X
3.90
2
1.68

Meci de UEFA Champions League în prima etapă a grupelor din UEFA Europa League. PAOK vs Chelsea este un meci ce nu trebuie ratat. Echipa lui Răzvan Lucescu își măsoară forțele cu unul dintre giganții Europei. Acest meci este programat să aibă fluierul de start de la ora 19:55. Jocul acesta se desfășoară în cadrul grupei L. Din această grupă mai fac parte MOL Vidi și Bate. La prima vedere Chelsea o să fie câștigătoarea grupei, urmată de PAOK, dar și celelalte echipe pot emite pretenții la calificare.

Meci mare: PAOK vs Chelsea

PAOK a impresionat în acestă vară. Ei au participat în preliminariile UEFA Champions League dar au fost eliminați în play-off. Elevii lui Razvan Lucescu au eliminat pe Basel, Spartak Moscova dar în play-off au fost eliminați de Benfica. În campionatul Greciei PAOK are un start de sezon perfect. În primele trei etape ei au obținut trei victorii în fața celor de la Asteras, Panionios si OFI Creta. Tehnicianul român se va putea baza pe tot lotul. Doar prezența lui Prijovic este pusă sub semnul întrebării.   Meciuri de fotbal azi ne vor aduce o cotă foarte avantajoasă. Va fi interesant să vedem cum PAOK se va prezenta în fața unui adversar de calibru.

Chelsea este favorită la victorie în acest meci dar de multă lume este favorită chiar la marele trofeu. Albaștrii chiar dacă nu evoluează în UEFA Champions League, ei au un început de sezon perfect. Au reușit să obțină cinci victorii în primele cinci etape din Premier League. Putem spune că la Chelsea se vede mâna lui Maurizio Sarri. Van Ginkel și Kovacic nu vor putea evolua pentru oaspeții de astăzi din cauza unor accidentări. Jucătorii lui Chelsea au arătat o poftă mare de gol dar rămâne de văzut dacă această formă o păstrează și pentru europa. La o cotă de 1.45 vom merge pe o victorie a celor de la Chelsea. Meciul dintre PAOK vs Chelsea este unul dintre cele mai interesante jocuri ale serii din UEFA Europa League. Putem miza și pe faptul că se vor înscrie sub 2.5 goluri în acest meci deoarece anticipăm un meci în care PAOK se va apăra. Pariază cu noi !