UEFA Europa League: PAOK vs Bate

Recomandarea noastră: 1

UEFA Europa Legaue, PAOK, Bate
PAOK - Bate
1
1.68
X
3.65
2
5.80

Răzvan Lucescu împreună cu echipa sa, PAOK, încearcă să producă o minune și să se califice în primăvara europeană. La începutul grupei ei păreau că vor aea a doua șansă la calificare dar meciurile ce au avut loc în această grupă au dat peste cap calculele hârtiei. PAOK vs Bate este un meci decisiv pentru ambele echipe. Acest joc face parte din grupa L, alături de Chelsea și MOL Vidi. Grupa este dea câștigată de cei de la Chelsea dar lupta pentru locul secund este deschisă. Meciul tur dintre cele două formații a fost câștigat de cei de laPAOK cu scorul de 4-1. La pariuri sportive poți câștiga în fiecare zi alături de echipa noastră.

Un meci cât o finală PAOK vs Bate

PAOK este obligată să se impună în acest meci și apoi să aștepte ca Chelsea să îi învingă pe cei de la MOL Vidi. PAOK a acumulat o singură victorie în această grupă, cea din tur, din meciul cu Bate. Elevii lui Razvan Lucescu au înregistart o singură înfrângere și 5 victorii în ultimele șase meciuri disputate. Acest lucru ne arată că ei se află într-o formă destul de bună. Ținând cont că este posibil ca trei echipe să fie la egalitate de puncte,au nevoie de o victorie la scor pentru a avea un golaveraj cât mai bun. Khacheridi este singurul absent al celor de la PAOK pentru acest joc. Joacă și câștigă la pariuri sportive.

Bate pornea cu ultima șansă în această grupă dar acum se pot califica și cu un rezultat de egalitate. Dacă Chelsea se va impune contra celor de la MOL Vidi atunci oaspeții de astăzi vor avea nevoie de un singur punct. În acest moment cei de la Bate ocupă poziția a doua a clasamentului după ce au obținut două victorii contra celor de la MOL Vidi. Touminen este singurul absent al echipei pentru acest meci, astfel că vor putea alinia cel mai bun prim 11.

Întâlnirea dintre PAOK vs Bate se anunță a fi una deosebit de interesantă pentru ambele formații. La acest meci vom paria pe faptul că cei de la PAOK vor reuși să se impună. Pentru victorie ei au o cotă de 1.68. Un alt pont în care avem încredere este cel conform căruia se vor arăta peste 5,5 cartonașe galbene. Miza partidei își poate spune cuvântul asupra evoluției celor două formații. Zi de zi o să câștigi alături de noi.