UEFA Europa League: Olympique Marseille vs Lazio

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Olympique Marseille - Lazio
1
2.23
X
3.70
2
3.10

Seara din UEFA Europa League continuă cu meciuri deosebit de interesante. Unul dintre derby-urile serii va avea loc pe Stade Velodrome. Olympique Marseille ne vor oferi un meci de ținut minte. Ambele formații au loturi puternice și își doresc calificarea în primăvara europeană. Acest meci se va disputa în cadrul grupei H din care mai fac parte Frankfurt și Apollon. Pe primul loc al grupei se află Frankfurt cu șase puncte. Cele două formații nu s-au mai întâlnit de foarte mult timp într-un meci direct. Ne așteptăm la un meci deosebit de interesant și în tribune deoarece ambele formații au suporteri fanatici. Cele mai bune cote sunt pe Beturi.ro.

Spectacol ofensiv între Olympique Marseille vs Lazio

Olympique Marseille pare a porni cu prima șansă în acest joc. Ei vor avea în spate sprijinul suporterilor care își încurajează echipa pe tot parcursul meciului. În această grupă francezii au reușit să acumuleze un singur punct. Ei au reușit să remizeze contra celor de la Apollon cu scorul de 2-2. În primul au pierdut contra celor de la Frankfurt cu scorul 2-1. Dacă vor pierde astăzi cei de la Marseille vor rămâne fără șanse la calificere. Abdenour și Rolando nu vor putea evolua astăzi Chiar și cu aceste absențe cei de la Marseille trebuie să se impună în acest joc. Pariuri și cote foarte bune găsești doar pe site-ul nostru.

Lazio se poate mulțumi și cu un rezultat de egaliatte în acest meci deoarece ar rămâne pe poziția a doua a clasamnetului. Italienii au acumulat în cadrul acestei grupe trei puncte după ce au învins pe Apollon cu scorul de 2-1. În deplasarea de la Frankfurt au pierdut cu scorul de 4-1. Oaspeții partidei de astăzi nu se vor putea baza pe Durmisi, Coreea și Basta. Chiar și așa cei de la Lazio pot lovi în orice moment deoarece au jucători foarte periculoși.

Meciul dintre Olympique Marseille vs Lazio ne promite spectacol. Ne așteptăm la un spectacol ofensiv din partea ambelor echipe. Un pariu pe ambele formații marchează ne va aduce o cotă de 1.65. Un alt pont de luat în calcul pentru acest meci este cel conform căruia se vor marca peste 2,5 goluri. Vom miza și pe numărul de cornere ce se vor executa în acest joc. Vom paria că se vor executa peste 9,5 cornere la o cotă de 1.80. Pariază și câștigă alături de echipa noastră în fiecare zi.