UEFA Europa League: Napoli vs Arsenal

Capul de afiş al sferturilor de finală din UEFA Europa League este meciul dintre Napoli vs Arsenal. Acest meci are o favorită la calificare dar oricând lucrurile pot fi răsturnate de cei de la Napoli. Meciul tur s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea celor de la Arsenal. Atunci tunarii au făcut un emci foarte bun şi scorul putea să fie mult mai mare. Totuşi pentru noi, ca spectatori neutrii este foarte bine deoarece se menţine suspansul în această dublă. Pentru Arsenal în tur a marcat Koulibaly un autogol şi Ramsey. Pariază cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Spectacol ofensiv în Napoli vs Arsenal

Napoli trebuie să facă un meci perfect din toate punctele de vedere. Italienilor le va fi foarte greu în această partidă deoarece trebuie să câştige cu 2-0 sau la trei goluri diferenţă. În Serie A Napoli are un final de sezon liniştit deoarece are ca şi asigurată poziţia a doua a clasamentului. Putem spune că acesta este ultimul meci foarte important al sezonului pentru napoletani. Gazdele partidei de astăzi nu vor avea nici un juctător indisponibil pentru jocul din această seară. Napoli pentru a mai spera a calificare trebuie să marcheze prima. Ponturi pariuri fotbal câştigătoare sunt doar pe Beturi.ro.

Arsenal este ca şi calificată dar totuş trebuie să fie foarte atentă. În meciul tur, englezii au arătat că au forţa necesară pentru a se califica. Forţa lor efensivă este una foarte mare. Arsenal luptă să câştige această competiţie pentru a îşi asigura prezenţa în UEFA Champions League deoarece în campionat este o luptă foarte strânsă pentru primele 4 poziţii.  Bellerin, Holding şi Welbeck nu vor putea fi folisoţi în acest meci dar Arsenal îi va putea înlocui cu siguranţă.

Napoli vs Arsenal ne va aduce un nou meci în care ambele echipe se vor baza pe forţa ofensivă. Rezultatul final al acestei aprtide este deschis oricărui rezultat. Vom alege un pronostic bazat pe numărul de goluri. Vom miza pe faptul că vor marca ambele echipe. GG-ul vine cu o cotă de 1.80 care în opinia nostră are şanse foarte mari de reuşită. Un alt pariu de luat în calcul este cel conform căruia se vor marca peste 2,5 goluri. Acest pariu vine cu o cotă de 1.70. Pe termen lung dacă o să pariezi pe ponturile oferite de noi o să realizezi un profit consistent zi de zi.