UEFA Europa League: Marseille vs Frankfurt

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Marseille - Frankfurt
1
1.57
X
4.30
2
5.60

Un nou sezon al UEFA Europa League va debuta în această seară. Sunt foarte meciuri care promit spectacol în această seară, dar noi le-am ales pe cele mai bune. Pe Stade Velodrome, Marseille vs Frankfurt, se vor întâlni în prima etapă a noului sezon din UEFA Europa League.  Acest joc se dispută în cadrul grupei H din care mai fac parte Lazio și Apollon. La prima vedere, Lazio și cele două adversare de astăzi se vor lupta pentru primele două locuri dar oricând poate fi loc de o surpriză. Acestă partidă este primul hoc direct dintre cele două formații. Ambele echipe joacă un fotbal deschis astfel că ne așteptăm la goluri în ambele porți. Cele mai bune sfaturi pentru pariuri le găsești pe site-ul nostru.

Fotbal total: Marseille vs Frankfurt

Marseille este o echipă puternică mai ales pe teren propriu. Suporterii lor sunt devotați și își încurajează frenetic favoriții. Oympique este calificată direct în grupe astfel că nu a fost nevoită să mai evolueze în tururile preliminare. În Ligue 1, gazdele partidei de astăzi au obținut trei victorii în primele cinci etape. În ultima rundă disputată au obținut un succes clar în fața celor de la Guingamp cu scorul de 4-0. Pentru a câștiga la pariuri trebuie să citești sfaturile noastre.

Frankfurt vine dupa un sezon foarte bun. Ei sunt calificați în grupe datorită faptului ca au câștigat Cupa Germaniei. În primele trei etape ale Bundesligii, Eintracht a obținut un succes în chiar prima etapă. Au urmat două înfrângeri astfel că nu sunt într-o formă foarte bună. Oaspeții partidei de astăzi vor avea o serie de jucători indisponibili. Salcedo, Paciencia Chandler și Williams nu vor putea evolua astăzi. Forma slabă a elevilor lui Hutter le va face acest meci foarte greu mai ales că vor evolua în fața unui adversar foarte puternic.

Marseille vs Frankfurt vine cu spectacol dar și cu o serie de pariuri câștigătoare. Așa cum am mai spus ne așteptăm la un meci cu multe goluri. Putem miza la o cotă de 1.85 pe faptul că se vor marca peste 2.5 goluri. La acest pont putem adaugă și pontul conform căruia vor înscrie ambele echipe. Toate cifrele vorbesc despre faptul că se va impune Marseille astfel că și noi vom merge pe mâna lor.