UEFA Europa League: Ludogorets vs Leverkusen

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Ludogorets - Leverkusen
1
3.05
X
3.30
2
2.40

Fotbalul spectacol ne va ține aproape de micul ecran și în acestă seară. Sunt programate primele partide ale grupelor UEFA Europa League. Unul dintre cele mai echilibrate meciuri ale serii este programat să se dispute la Razgrad. Ludogorets vs Leverkusen va avea fluierul de start de la ora 22:00. Acest meci este derby-ul grupei A și poate avea o importanță foarte mare pentru clasamentul final al grupei. Pe lângă aceste două formații din grupa lor mai fac parte AEK Larnaca și Zurich. Cele mai bune cote le găsești doar la partenerii noștrii de pe Beturi.ro.

Meci echilibrat: Ludogorets vs Leverkusen

Ludogorets este o echipă pe care o vom urmări cu foarte mare interes în acest sezon European. La gazdele partidei de astăzi evoluează și doi internaționali români. Este vorba despre Moți și Keseru. Ludogorets domină de foarte mulți ani campionatul din Bulgaria. În ultimele cinci etape ei au reușit să își treacă în cont cinci victorii. Din cursa pentru grupele UEFA Champions League ei au fost eliminați de Mol Vidi. Apoi, în tururile preliminare ale UEFA Europa League au eliminat pe Zrijnki și Torpedo Kutaisi. Bulgarii sunt într-o formă foarte bună deoarece în ultimele trei meciuri disputate în toate competițiile au obținut trei victorii. La partenerii noștrii beneficiezi de cote mărite pentru acest meci.

Leverkusen nu are nici o șansă la victorie în acest meci dacă va continua să evolueze cum a făcut-o până acum în acest sezon. Farmaciștii au un start de sezon foarte slab. Ei vin după trei înfrângeri în primele trei etape ale Bundesligii. Herrlich, tehnicianul oaspeților este obligat să schimbe ceva în angrenajul echipei pentru acest meci pentru a obține un rezultat pozitiv. Baumgartlinger și Retsos nu vor putea fi folosiți în acest joc.  În acest meci nemții trebuie să își pună la punct problemele din defensivă și să încerce să marcheze.

Anticipăm un meci foarte echilibrat în întâlnirea dintre Ludogorets vs Leverkusen. Noi vom miza pe un rezultat de egalitate la finalul celor 90 de minute. Deoarece anticipăm un meci echilibrat credem că se vor marca și puține goluri. Sub 2.5 goluri are o cotă de 1.80. Credem că este o cotă foarte avantajoasă pentru a fi pariată de noi. Pariază în fiecare zi și câștigă alături de echipa noastră.