UEFA Europa League: Lazio vs Sevilla

Capul de afiş al acestei seri de UEFA Europa Leageu este meciul ce se va disputa pe Stadio Olimpico. Lazio va primi vizita celor de la Sevilla într-o partidă ce se anunţă foarte spectaculoasă. Cele două formaţii nu s-au mai întâlnit niciodată într-un meci direct. Forma de moment poate fi decisivă dar şi spectatorii pot avea un aport considerabil în obţinerea victoriei în partida de astăzi. Fluierul de start al acestui joc va fi de la ora 19:55.Pe Beturi.ro găseşti cele mai bune pronostocuri fotbal pentru cele mai interesante meciuri.

Fotbal spectacol: Lazio vs Sevilla

Lazio porneşte din postura de favorită în meciul de astăzi. Gazdele partidei de astăzi pot profita de forma foarte bună pe care o traversează dar şi de probeleme oaspeţilor. Lazio a ajuns în această fază a competiţiei după ce a reuşit să termine pe poziţia a doua grupa din care au mai făcut parte Eintracht Frankfurt, Apollon şi Marseille. În Serie A cei de la Lazio sunt doar pe poziţia a 7-a a clasamentului dar trebuie să notăm faptul că vin după două victorii aşa că sunt într-o creştere de formă. Cei de la Lazio nu se vor putea baza astăzi pe Wallace şi Milinkovic Savic. Pariază alături de noi pe cele mai bune pronosticuri fotbal.

Sevilla chiar dacă vine din postura de câştigătoare de grupă trece printr-o formă de moment foarte slabă. Andaluzii ocupă poziţia a 4-a în La Liga. Forma lor de moment este una foaret slabă deoarece în ultimele trei jocuri disputate în toate competiţiile au reuşit să îşi treacă în cont un singur punct. Spaniolii au câştigat grupa din care au mai făcut parte Akhisaspor, Standard Liege şi Krasnodar. Cei de la Sevilla pot spera la calificare dar pentru acest lucru au nevoie de un rezultat bun şi de cel puţin un gol marcat.

Lazio vs Sevilla vine să ne aduce pronosticuri fotbal câştigătoare. În meciul de astăzi vom paria pe faptul că ambele echipe vor reuşi să marcheze deoarece beneficiază de ofensive puternice. GG ne aduce o cotă de 1.60 pentru acest meci. Un alt pariu care este de luat în calcul este cel conform căruia cei de la Sevilla se vor califica mai departe în faza optimilor de finală. Chiar dacă acesta este un pariu pe o perioadă mai lungă este unul ce ne poate aduc eun profit mare. Pariază şi câştigă alături de noi în fiecare zi la pariuri sportive.