UEFA Europa League: Inter vs Frankfurt

Capul de afiş al optimilor de finală din UEFA Europa League este meciul dintre Inter vs Frankfurt. După ce acum o săptămână ceel două formaţii au remizat scor 0-0 în Germania, astăzi se va da lupta finală pe Giuseppe Meazza. Ne aşteptăm la o dipută foarte echilibrată în care ambele formaţii vor da totul pentru calificare.  Partida tur a fost una foarte echilibrată dar diferenţa putea fi făcută în favoarea celor de al Inter care au ratat şi o lovitură de la 11 metri prin Brozovic. În această seară este posibil orice rezultat astfel că trebuie să fim foarte atenţi atunci când alegem să pariem. Ponturi pariuri fotbal ne pot aduce zi de zi profit consistent.

Totul pentru calificare în Inter vs Frankfurt

Inter este cotată cu prima şansă la victorie şi automat la calificare. Inter este echip amai puternică dar nu trece printr-o perioadă foarte bună. În Serie A au ajuns până pe poziţia a 4-a a clasamentului. Mauro Icardi nu va fi folosit nici în această seară deoarece se află în conflict cu conducerea clubului. În şaisprezecimile de finală, gazdele partidei de astăzi au trecut de Rapid Viena cu scorul de 5-0 la general. Lautaro Martinez nu poate fi folosit în această seară, ceea ce reprezintă o pierdere foarte mare pentru Inter. La el se adaugă Vrsaljko şi Asamoah. Câştigă cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Frankfurt chiar dacă este cotată cu a doua şansă poate obţine un rezultat bun astăzi şi automat o calificare foarte impotantă. Nemţii se află într-o formă foarte bună şi putem spune că în tur au avut multe ocazii de a marca. Oaspeţii partidei de atăzi au reuşit să câştige 4 din ultimele 5 meciuri disputate în toate competiţiile. Trebuie să notăm faptul că Eintracht este ultima echipă din Germania rămasă în competiţiile europene. În Bundesliga ei ocupă poziţia a cincea a clasamentului după ultimele rezultate foarte bune.

Inter vs Frankfurt ne promit spectacol în această seară. X2 pentru jocul de astăzi are o cotă de 1.69. Astfel noi vom paria pe o calificare a echipei din Germania. Un alt pariu de pe urma căruia putem câştiga este cel conform căruia vor reuşi să marcheze ambele echipe. GG-ul are o cotă de 1.80 pentru jocul de astăzi. Pe Beturi.ro găseşti zi de zi cele mai importante meciuri la care vă vom oferi cele mai bune pronosticuri.