UEFA Europa League: FCSB vs Rapid Viena

Recomandarea noastră: 1

FCSB - Rapid Viena
1
2,10
X
3,70
2
3,20

Astăzi a venit rândul UEFA Europa League să își completeze tabloul pentru faza grupelor. Noi, vom urmări cu foarte mare interes partida dintre FCSB vs Rapid Viena. Cele două formații vor da lupta decisivă pentru un loc în grupele UEFA Europa League.  Partida din această seară va pleca de la scorul de 3-1 pentru austrieci. Acest joc va avea fluierul de start de la ora 21:30. Arbitru acestei partide va fi englezul Michael Oliver, un arbitru cu o experiență foarte mare la nivel european. În meciul tur disputat săptămâna trecută am văzut o echipă foarte bună a celor de la Rapid Viena. Acest meci este pariul zilei pe site-ul Betruri.ro.

Victorie în FCSB vs Rapid Viena

FCSB este obligată sa câștige acest meci. Roș-albaștrii trebuie sa învingă la două goluri diferență pentru a obține calificarea în grupele UEFA Europa League.  Harlem Gnohere a marcat pentru echipa noastră în meciul tur. Pentru a ajunge în această fază a competiției, gazdele partidei de astăzi au trecut de cei de la Rudar, apoi în turul al treilea au trecut de Hajduk Split. Elevii lui Nicolae Dică vin după o victorie cu scorul de 4-1 contra celor de la Viitorul în ultima etapă disputată în Liga 1. Astăzi FCSB trebuie să joace totul pe cartea atacului deoarece o așteaptă un meci foarte greu. Pariul zilei vine cu o cotă de 2.10.

Rapid Viena are prima șansă la calificare. Austriecii sunt favoriți la calificarea în grupele UEFA Europa League. Pentru oaspeții partidei de astăzi nu va putea evolua Berisha și Pavlovic. În ultima partidă disputată în campionatul Austriei, Rapid a învins cu scorul de 2-1 pe cei de la Innsbruck. Pentru a ajunge în playoff, Rapid a trecut de Slovan Bratislava cu scorul de 6-1 la general. Echipa la care evoluează și românul Andrei Ivan au prima șansă la calificare după partida tur. Ei se pot califica și dacă vor pierde dar trebuie să fie învinși la un gol.

Meciul FCSB vs Rapid Viena ne va aduce o cotă de 2.10 pe victoria FCSB-ului. În opinia noastră este o cotă foarte avantajoasă. Dacă vrem putem merge pe o calificare a FCSB-ului dar vom beneficia și de o cotă mai mare. Acest pont ne aduce o cotă de 2.50. La o cotă de 1.70 putem miza pe faptul ca se vor marca peste 2.5 goluri în acest joc. Pariază și câștigă cu noi.