UEFA Europa League: Eintracht Frankfurt vs Chelsea

Semifinalele UEFA Champions League ne-au oferit un spectacol de ţinut minte. O să rămânem cu meciul foarte un al celor de la Ajax dar şi cu evoluţia lui Messi. Acum a venit rândul UEFA Europa League să ne ofere două semifinale spectaculoase.  Eintracht Frankfurt vs Chelsea va avea fluierul de start de la ora 20:00 şi cele două formaţii sunt pregătite pentru a ne oferi o partidă extrem de interesantă. Până acum cele două formaţii nu s-au mai întâlnit într-un meci direct astfel că aceasta este primul duel dintre cele două echipe. Mergi pe biletul zilei oferit de echipa noastră şi o să realizezi un profit consistent.

Fotbal spectacol: Eintracht Frankfurt vs Chelsea

Eintracht Frankfurt a arătat foarte bine în acest sezon de Cupe Europene. Gazdele partidei de astăzi au surprins pe multă lume cu sezonul foarte bun pe care îl traversează. În Bundesliga Eintracht este pe pozoţia a patra a clasamentului şi este favorită la poziţiile de UEFA Champions League. Pentru a ajunge în această semifinală de UEFA Europa League au trecut de adversari foarte puternici. În acest an au eliminat pe Sahtior, Inter şi Benfica. De obicei, Eintracht este o formaţie ce se ba zează pe ofensivă. Astăzi o va aştepta un meci foarte dificil deoarece va evolua în compania unui adversar foarte puternic. Pariază şi câştigă cu biletul zilei oferit de echipa noastră.

Chelsea este favorită la calificare în marea finală. Albaştrii sunt motivaţi să câştige UEFA Europa League deoarece aşa şi-ar salva sezonul şi în plus ar avea locul de UEFA Champions League asigurat pentru viitoarea stagiune. În Premier League cei de la Chelsea sunt pe poziţia a 4-a a clasamentului dar se luptă cu ale trei formaţii  pentru acest loc. Pentru a ajunge în această fază a comeptiţiei Chelsea a trecut de Malmo, Dynamo Kiev şi Sparta Praga.

Eintracht Frankfurt vs Chelsea este un meci foarte important. Un rezultat bun astăzi poate asigura prima şansă la calificare oricărei dintre cele două echipe. Cotele de la pariuri sunt foarte echilibrate ceea ce ne arată că va fi destul de greu să intuim un rezultat la finalul celor 90 de minute. Astfel vom merge pe un X2. Acest pariu conform căruia Chelsea nu pierde ne va aduce o cotă de 1.60. Un alt pariu pe care am ales să mergem este cel pe numărul de cornere. Peste 9,5 cornere la o cotă de 1.80 pare a fi un pariu câştigător.