UEFA Europa League: Eintracht Frankfurt vs Benfica

După spectacolul din UEFA Champions League, ne aşteaptă o nouă seară de fotbal magic. Este rândul competiţiei UEFA Europa League să îşi completeze tabloul semifinalelor. După meciurile tur lucrurile par oarecum rezolvate dar suntem siguri că nu va fi aşa. Eintracht Frankfurt vs Benfica este unul dintre cele mai interesante jocuri ale zilei. Rezultatul meciului tur a fost de 4-2 în favoarea celor de la Benfica. În meciul tur Joao Felix, noul puşti minune al portughezilor a fost decisiv în acel meci. Trei goluri a marcat în acel joc şi portughezii au prima şansă la calificare. Cele mai bune ponturi pariuri sportive sunt pe Beturi.ro.

Spectacol în Eintracht Frankfurt vs Benfica

Eintracht Frankfurt are nevoie de o victorie la cel puţin două goluri diferenţă. Gazdele partidei de astăzi sunt într-o formă foarte slabă. După înfrângerea din meciul tur, a urmat o nouă înfrângere în Bundesliga cu scorul de 1-3 contra celor de la Augsburg. În Bundesliga cei de la Augsburg sunt pe poziţia a patra a clasamentului fiind în luptă pentru ultimul loc de UEFA Champions League. Eintracht nu va avea absenţe importante pentru jocul de astăzi. Credem că va conta foarte mult sprijinul suporterilor în meciul contra celor de la Benfica. Ponturi pariuri sportive câştigătoare sunt doar la noi.

Benfica porneşte din postura de mare favorită la calificare. Portughezii au făcut în tur un meci foarte bun şi dacă vor repeta acel joc se pot impune din nou. În prima ligă a Portugaliei cei de la Benfica sunt pe prima poziţie la egalitate de puncte cu cei de la FC Porto. În ultima etapă au învins pe Setubal cu scorul de 4-2. Practic oaspeţii partidei de astăzi s-au impus în ultimele două meciuri cu scorul de 4-2. Pentru Benfica este un mare avantaj faptul că nu vor avea nici un jucător indisponibil.

Eintracht Frankfurt vs Benfica este un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe. Chiar dacă portughezii au un avantaj de două goluri, aceştia nu pot juca defensiv pentru că Eintracht este o echipă puternică. Vom miza la această partidă pe numărul de goluri deoarece din nou ne aşteptăm la multe goluri din partea ambelor echipe. Putem paria că se vor marca peste 3,5 goluri. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.90. GG şi peste 2,5 goluri la o cotă de 1.80 este un pariu ce nu ar trebui ratat. Pariază cu noi.