UEFA Europa League: Chelsea vs PAOK

Recomandarea noastră: 1

UEFA Europa League, Chelsea, PAOK
Chelsea - PAOK
1
1.32
X
5.25
2
10.00

Răzvan Lucescu va avea un meci deosebit de greu. Se va deplasa cu echipa sa PAOK, pe Stamford Bridge pentru a își măsura puterile cu cei de la Chelsea. Acest meci se va disputa în cadrul grupei L din care alături de cele două formații mai fac parte MOL Vidi și BATE Borisov. Chelsea vs PAOK este unul dintre cele mai interesante jocuri ale acestei seri ținând cont că pe banca oaspețilro este un român. Meciul tur disputat în Grecia s-a încheia cu scorul de 1-0 pentru cei de la Chelsea. Ne așteptăm la o partidă disputată în care ambele echipe sperăm să marcheze. O strategie meciuri fotbal adecvată ne va duce spre un câștig important.

Meciul zilei Chelsea vs PAOK

Chelsea pornește din postura d emare favorită în acest joc. Albaștrii au acumulat până în acest moment 12 puncte reușind să câștige fiecare partidă a grupei. Astfel ei sunt deja calificați în primăvara europeană. Totuși trebuie să ținem cont că londonezii au marcat destul de puțin deoarece în cele patru meciuri au înscris doar de 6 ori. Ei vin după o înfrângere drastic în Premier League contra celor de la Tottenham cu scorul de 3-1. Astfel putem spune că acest meci este ca o revanșă pentru gazde în fața propriilor fani. Strategie meciuri fotbal ne poate asigura un câștig important pentru astăzi.

PAOK nu este într-o formă foarte bună în Europa dar în schimb în campionatul Greciei este pe prima poziție. În această grupă din UEFA Europa League elevii lui Răzvan Lucescu ocupă doar ultima poziție a clasamentului. Ei au acumulat doar trei puncte. În ultimele două etapă disputate au suferit două înfrângeri, ambele contra celor de la MOL Vidi. Astfel ei și-au diminuat foarte mult șansele la calificarea mai departe. Pentru acest meci oaspeții partidei de astăzi nu vor avea nici un jucător indisponibil.

Meciul dintre Chelsea vs PAOK este unul dintre cele mai interesante ale serii în opinia noastră. Singurul rezultat care îi poate ajuta pe cei de la PAOK este victoria dar care va fi foarte greu de obținut. Vom paria că doar una dintre cele două echipe va reuși să marcheze. Astfel acest pariu ne va aduce o cotă de 1.70. Ține cont de sfaturile noastre și pe termen lung o să realizezi un profit consistent.