UEFA Europa League: Chelsea vs MOL Vidi

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Chelsea - MOL Vidi
1
1,10
X
10,50
2
21,00

Seara europeană continuă cu noi partide foarte interesante. Un meci care ne-a atras atenția se va disputa pe Stamford Bridge. Spectacolul vine din meciul dintre Chelsea vs MOL Vidi.  Cele două formații nu s-au mai întâlnit niciodată până acum astfel că partida din această seară va fi primul meci direct. Cele două formații fac parte din grupa L alcătuită din BATE și PAOK. Această partidă ne interesează și pe noi ținând cont că la PAOK sunt doi români. Cei mai buni tipseri ne aduc cele mai bune pronosticuri.

Goluri multe în Chelsea vs MOL Vidi

Chelsea este favorită în acest meci dar și în celelalte ale grupei. Londonezii sunt una ditre favoritele la marele trofeu al UEFA Europa League. În acest sezon elevii lui Maurizzio Sarri nu au suferit nici o înfrângere. În Premier League albaștrii ocupă poziția a treia a clasamentului fiind la două puncte de Liverpool și Manchester City. În prima etapă a grupelor UEFA Europa League ei au învins pe PAOK cu scorul de 1-0. Gazdele partidei de astăzi nu se vor putea baza pe Van Ginkel. La ce lot are Chelsea il vor putea înlocui fără nici un fel de probleme. Mergi pe mâna celor mai buni tipseri și câștigă alături de noi.

MOL Vidi este fosta echipă Videoton. Oaspeții partidei de astăzi sunt cotați cu șanse foarte mici la calificare. În prima etapă cei de la MOL Vidi au pierdut contra celor de la BATE Borisov cu scorul de 2-0 pe teren propriu. În campionatul Ungariei cei de la MOL Vidi ocupă poziția a treia. Ei sunt la o distanță destul de mare față de cei de la Ferencvaros. Singurul absent al maghiarilor pentru acest joc este Huszti. Forma bună de moment a celor de la MOL Vidi îi poate face să spere la cel puțin un gol astăzi. Ei vin după trei victorii în ultimele trei meciuri disputate.

Grupele UEFA Europa League ne aduc partide foarte interesante. Meciul dintre Chelsea vs MOL Vidi ne aduc și alte pronosticuri câștigătoare. La o cotă de 1.80 vom paria că se vor marca peste 3, 5 goluri. Ne așteptăm ca Chelsea să marcheze multe goluri astfel că Chelsea are o cotă de 2.00 pentru a câștiga la un handicap de 2,5 goluri. Pariază și câștigă alături de noi în fiecare zi.