UEFA Europa League: Chelsea vs Eintracht Frankfurt

De la ora 22:00 vom asista la cea de-a doua semifinală a UEFA Europa League. Pe Stamford Bridge, Chelsea vs Eintracht Frankfurt se vor lupta pentru un loc în finală. Acest meci va porni de la scorul de 1-1, rezultat înregistrat la finalul partidei din Germania. Acel meci a fost unul foarte disputat, cu multe ocazii de gol, dar trebuie să notăm faptul că cei de la Chelsea au fost la cârma partidei mult timp. Pentru acest meci, cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt doar pe site-ul Beturi.ro.

Lupta pentru finală în Chelsea vs Eintracht Frankfurt

Chelsea porneşte ca favorită. Putem spune că presiunea a dispărut de pe umerii londoneziilor după ce au reuşit să se clasaze pe primele 4 poziţii în Premier League şi astfel au obţinut calificarea în UEFA Champions League. Albaştrii se află într-o formă destul de bună deoarece nu au pierdut niciun joc din ultimele 5 disputate. În ultima etapă din Premier League au meci contra celor de la Leicester, joc în care îşi pot consolida poziţia a 3-a. Pentru Chelsea, în această seară va lipsi Kante care ar mai putea juca doar finala UEFA Europa League în condiţiile în care Chelsea ajunge acolo.

Eintracht Frankfurt este surpriza plăcută din UEFA Europa League. Nemţii joacă un fotbal bazat pe ofensivă. Oaspeţii partidei de astăzi au moralul afectat după ce în week-end au înregistrat o înfrângere cu scorul de 6-1 în faţa celor de la Bayer Leverkusen. În ultimele 8 deplasări în toate competiţiile, cei de la Eintracht au reuşit să marcheze cel puţin un gol. Pentru a ajunge în această semifinală cei de la Eintracht au trecut de Shakhtar, Inter şi Benfica. Ei au arătat că sunt o echipă puternică şi indiferent de scor nu vor ceda niciodată. Pentru meciul de astăzi Jovic şi Rode vor reveni în primul 11 al oaspeţiilor.

Chelsea vs Eintracht Frankfurt se anunţă a fi un meci deosebit de spectaculos. Chelsea porneşte ca favorită dar acest lucru nu înseamnă că va avea un meci foarte uşor. Ne aşteptăm ca şi cei de la Eintracht să reuşească cel puţin un gol. GG la o cotă de 1.70 pare a fi un pariu foarte avantajos. Victoria celor de la Chelsea la o cotă de 1.37 ne va aduce un pariu foarte avantajos şi pe care se merită să pariem o sumă destul de mare. Pariază în fiecare zi cu noi şi o să câştigi.