UEFA Europa League: Chelsea vs Dynamo Kiev

Optimile de finală ale UEFA Europa League ne aduc meciuri foarte interesante. Unul dintre cele mai aşteptate dueluri ale acestei faze va avea loc pe Stamford Bridge. Chelsea va primi vizita ucrainienilor de la Dynamo Kiev. Cele două formaţii s-au întâlnit ultima dată acum aproximativ 4 sezoane, dar în grupele UEFA Champions League. Atunci, un meci s-a încheiat la egalitate iar o partidă a fost câştigată de cei de la Chelsea. Miza pentru UEFA Europa League este una foarte mare în acest sezon astfel că ne aşteptăm ca toate echipele să lupte pentru amrele trofeu. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal le găseşti zi de zi pe site-ul Beturi.ro.

Lupta pentru calificare Chelsea vs Dynamo Kiev

Chelsea porneşte ca mare favorită la calificare dar trebuie să obţină un rezultat bun astăzi pentru a porni cu prima şansă şi în meciul retur. Pentru gazdele partidei de astăzi, UEFA Europa League este singura competiţie în care mai pot spera la un trofeu. În Premier League, londonezii sunt abia pe poziţia a 6-a şi au şanse destul de mici pentru a mai prinde un loc în UEFA Champions League, astfel că singura cale să mai ajungă acolo este câştigarea acestei competiţii. Chelsea a trecut de Malmo în şaisprezecimi cu scorul de 5-1 la general. Sarri va putea alinia cel mai bun prim 11 pentru partida din această seară. Mergi pe mâna noastră cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Dynamo Kiev este cotată cu şanse foarte mici la calificare. Totuşi după ce am văzut că s-a întâmplat cu PSG şi Real Madrid, nu i-am scoate de tot pe ucrainieni din calcul. În şaisprezecimile de finală, oaspeţii partidei de astăzi au trecut de Olympiakos cu scorul de 3-2 la general. În campionatul din Ucraina, Dynamo Kiev ocupă poziţia a doua dar este într-o formă de moment foarte bună.

Chelsea vs Dynamo Kiev se prezintă a fi un meci foarte interesant dar aşa cum este şi normal cei de la Chelsea pornesc cu prima şansă la victorie. Ei au o cotă de 1.27 pentru a obţine victoria. Totuşi eu au nevoie de un succes mult mai clar pentru a nu avea probleme în retur. Astfel, cota de 1.60 pentru un succes la cel puţin două goluri ale albaştriilor este una foarte avantajoasă.  Ţine cont de sfaturile noastre şi pe termen lung o să reuşeşti să câştigi la pariuri sportive.