UEFA Europa League: CFR Cluj vs Dudelange

Recomandarea noastră: 1

CFR Cluj - Dudelange
1
1,22
X
5,80
2
13

CFR Cluj ne-a oferit o surpriză neplăcută în turul playoff-ului. Astăzi în Gruia CFR Cluj vs Dudelange se vor lupta pentru un loc în grupele UEFA Europa League. Acest meci se anunță unul foarte interesant. Partida va pleca de la scorul de 2-0 pentru cei de la Dudelange. Luxemburghezii aujucat foarte bine în meciul tur și nu le-au oferit clujenilor nici o ocazie foarte mare de a marca. Ponturi pariuri azi ne va aduce o cotă foarte avantajoasă.

Luptă în CFR Cluj vs Dudelange

CFR Cluj părea să fie într-o formă foarte bună înainte de meciul tur. În meciul din Luxemburg clujenii au fost de nerecunoscut făcând o partidă foarte modestă.  Astăzi CFR Cluj este cotată ca mare favorită la victorie dar vom vedea dacă vor reuși sa se și califice. Gazdele partidei de astăzi trebuie să joace perfect astăzi. Dacă vor primi un gol ei trebuie să obțină o victorie la trei goluri diferență. În ultima etapă disputată în Liga 1, CFR a remizat cu scorul de 0-0 în fața celor de la Gaz Metan Mediaș. Astfel ei au ajuns la două meciuru fără gol marcat. În acest sezon în cupele europene, CFR a obținut rezultate total diferite de la tur la tur. Din UEFA Champions League au fost eliminați de cei de la Malmo. Apoi în turul al treilea al UEFA Europa League, CFR a eliminat clar pe cei de la Alashkert cu scorul de 7-0 la general. Dudelange este cotată cu o cotă foarte mică la calificare ceea ce înseamnă că este mare favorită. Pentru luxemburghezi în meciul tur a marcat Troupel și Sinani. Chiar dacă vin dintr-o țară cu fotbal modest cei de la Dudelange au jucat foarte bine în cupele europene în acest sezon. În primul tur al UEFA Championa League au fost eliminați de cei de la MOL Vidi. În UEFA Europa League au eliminat pe Drita apoi în turul al treilea au produs surpriza și au eliminat pe Legie Varșovia.

Meciul dintre CFR Cluj vs Dudelange se prezintă a fi unul foarte interesant. Ponturi pariuri azi pentru acest meci va merge pe o victorie a celor de la CFR Cluj. Un pont care ne va dubla suma pariata este acela conform căruia CFR Cluj va obține calificarea chiar dacă va fi destul de greu de realizat acest pont putem risca pentru un câștig consistent. Cu Beturi.ro poți sa câștigi în fiecare zi la pariuri.