UEFA Europa League: Celtic vs Suduva

Recomandarea noastră: 1

Celtic - Suduva
1
1,22
X
8,80
2
26

Meciurile din această seară pentru calificarea în grupele UEFA Europa League continuă. În Scoția, astăzi vom asista la un joc foarte interesant. Pe Celtic Park,  Celtic vs Suduva se vor lupta pentru un loc în grupele acestei competiții. Meciul tur dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 1-1. Astăzi ne așteaptă un joc foarte interesant deoarece ambele formatii vor face totul pentru a se califica în grupe. Partida de astăzi va avea fluierul de start de la ora 22:00. La pariuri sportive online vom beneficia de cote foarte avantajoase.

 

Goluri în Celtic vs Suduva

 

Celtic este cotată ca favorită la victorie și automat la calificare pentru meciul din această seară. Cei de la Celtic sunt o formație foarte puternică pe teren propriu și astfel astăzi vor porni cu prima șansă. Gazdele partidei de astăzi vor avea parte de o serie de jucători indisponibili pentru meciul din această seară. Morgan, Simunovic și Bitton nu vor putea evolua astăzi. Celtic se pregătește pentru marele derby, ce îl va avea în week-end contra celor de la Rangers. În preliminariile UEFA Champions League cei de la Celtic au fost eliminați în urma dublei impotriva celor de la AEK. În ultima etapă din Scoția, Celtic a învins cu scorul de 1-0 pe cei de la Hamilton. Astăzi ar fi o mare surpriză dacă cei se la Celtic nu vor reuși calificarea în grupele UEFA Europa League. La pariuri sportive online pontul oferit de noi va merge pe o victorie a celor de la Celtic.

Suduva chiar dacă nu este o echipă foarte puternică poate furniza o surpriză astăzi. Pentru formația oaspete ar fi o surpriză foarte mare dacă vor ajunge în grupele UEFA Europa League. În acest sezon de Europa, Suduva a fost eliminată de cei de la Steaua Roșie din UEFA Champions League. Apoi în turul al treilea al UEFA Europa League, Suduva a eliminat pe cei de la Spartaks cu scorul de 1-0 la general. Ceea ce este foarte important pentru cei de la Suduva este faptul că nu vor avea nici un jucător indisponibil pentru jocul de astăzi. În lot ei nu au jucători cu  nume foarte mare dar sunt capabili de o surpriză.

Celtic vs Suduva ne aduce un câștig important la pariuri sportive. Vom merge pe o victorie a celor de la Celtic la o cotă de 1.22. Calificarea scoțienilor are o cotă de 1.20, destul de bună și ea. Pariază în fiecare zi pe pronosticurile oferite de noi și obține profit.